Περίεργα πράγματα που κάνουν πριν τα ραντεβού οι άντρες

Χωρίς ντροπές μας είπαν μέχρι κι αυτά που δεν λέγονται

Νανά Χατζή

Εμείς απλά τους ρωτήσαμε και ζητήσαμε να μας πουν την αλήθεια, χωρίς να ντραπούν. Υποσχεθήκαμε βέβαια ότι δεν θα γράψουμε το όνομά τους. Ε, δεν μπορείς να φανταστείς τι παλαβά κάνουν τα υποψήφια αγόρια μας, πριν από ένα ραντεβού που τους ενδιαφέρει…

“Ξυρίζομαι και περιποιούμαι πολύ προσεκτικά για να μην κοπώ, όλα τα τριχωτά μέρη του σώματός μου. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να βγάλει το ραντεβού αυτό.”

“Αγοράζω καινούργιο εσώρουχο.”

“Χαζεύω πολύ ώρα στο προφίλ της στο Fb, για να ξέρω τι της αρέσει και για να μην κολλήσει η συζήτηση. Και για να δω και τι τύπος είναι.”

“Μετά το μπάνιο, φοράω την καλή μου κολώνια παντού.”

“Ζητάω από την αδελφή μου να μου κουρέψει τις τρίχες στα αυτιά, που δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου ( ελπίζω αυτό που είπα να μείνει μεταξύ μας)…”

“Κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ. Αλλά και πάλι έχω νεύρα, γιατί ποτέ δεν μου αρέσουν γυμνά τα δάχτυλα του ποδιού μου. Αλλά δεν είναι δυνατόν να κάνω σεξ με τις κάλτσες…”

“Κάνω νήμα και πλένω πολύ καλά τα δόντια μου. Και τρία λεπτά πριν βγω από το αυτοκίνητο για να την συναντήσω κάνω και ένα ψιτ με το σπρέϊ για δροσερή αναπνοή.”

“Πριν από ένα ραντεβού, πάω στον κουρέα μου και με περιποιείται. Με ξυρίζει, μου τριμάρει το μούσι, μου κάνει μασάζ. Θέλω να είμαι σούπερ φρέσκος και να μοσχομυρίζω!”

“Πάω έτσι όπως είμαι. Τι παραπάνω να κάνω δηλαδή; Σίγουρα θα κάνω ένα μπάνιο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα βάλω και κοστούμι.”

“Πάω φουλ γυμναστήριο για να τονώσω το μυικό μου σύστημα. Θέλω όταν πιάσει μπράτσο, να πάθει την πλάκα της…”

“Κάπου είχα διαβάσει σε μια έρευνα, ότι οι γυναίκες γουστάρουν πιο πολύ τους άντρες, όταν μυρίζουν σαν τον μπαμπά τους. Κλέβω κι εγώ λίγο από το άρωμα του μπαμπά μου και βάζω στις μασχάλες και λίγο πιο κάτω. Μαζί με το δικό μου άρωμα. Νομίζω βοηθάει…”

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares