Και ποια θυσία, ποια θυσία...

έχω κάνει εγώ, για σέέέένααα….(δώσε πόνο)!

Νανά Χατζή

Μπαίνω λοιπόν σήμερα στο γραφείο και πέφτω επάνω σε ένα βίντεο μιας πολύ όμορφης και νεαρής κοπέλας, που είναι ξαπλωμένη στην καρέκλα του πλαστικού. Η κάμερα κάνει ζουμ στα χείλη της, που μόλις έχουν γίνει διπλάσια και διαφημίζουν την σχετική επέμβαση που γίνεται, αν κατάλαβα καλά, με ενέσιμο τρόπο.

-“Καλά, ρωτάω στα κορίτσια στο γραφείο, υπάρχει κάποια γυναίκα που θέλει να κάνει αυξητική χειλιών; Αφού όλες γίνονται χειρότερες και σε καμιά δεν πάει; Γιατί να θέλεις να μοιάζουν τα χείλη σου με ράμφος πάπιας, ξαναρωτώ;

-“Καλά, καλέ πού ζεις μου απαντούν. Δεν ξέρεις γιατί κάνουν  έτσι τα χείλη τους;”

-“Όχι.”

-“Γιατί αρέσει στους άντρες; Και γιατί έχει διαφορά στο στοματικό σεξ. Καταλαβαίνεις… Δεν έχεις δει όλες τις πρωταγωνίστριες στις ταινίες πορνό, που βάζουν στήθος και χείλια;”

Έχουμε κάνει κι έχουμε κάνει θυσίες στη ζωή μας για τους γκόμενους. Έχουμε κάνει οκτάωρες ηλιοθεραπείες και σολάριουμ για να είμαστε μαυρισμένες, έχουμε κάνει αποτριχώσεις και λέϊζερ, ανταύγειες με κάσκα που μας έβγαζαν τις τρίχες από τις τρύπες, ξεριζώνοντας το μισό μας μαλλί. Έχουμε βάλει βεντούζες για να φύγουν τα παχάκια. Έχω ξυρίσει πόδια, μπικίνι και μασχάλες  χωρίς νερό, με Bic  που πήρα από σούπερ μάρκετ, γιατί προέκυψε ξαφνικό ραντεβού και δεν ήθελα να είμαι σαν το Γιέτι των Ιμαλαΐων (και όλα αυτά χωρίς να κοπώ).

Κάποιες από μας, έβαζαν ξυπνητήρι μια ώρα πριν  ξυπνήσει εκείνος που κοιμόταν δίπλα τους, έκαναν πιστολάκι, έπλεναν δόντια, έβαζαν ρουζ και κρέμα βανίλια στα χείλη και ξαναέπεφταν στο κρεβάτι, για να ξυπνήσει ο άλλος και να τις δει το πρωί όμορφες και περιποιημένες…  (καλά κι αυτός ο Χριστιανός δεν ξυπνούσε με το “γουρ γουρ” από το πιστολάκι;)

Ε, δεν το ξέραμε ότι για να αναβαθμιστεί η αίσθηση του στοματικού σεξ στο αντρικό μόριο, θα πρέπει να γίνουμε και σαν την Νταίζη Ντακ;

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares