Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι δώρο να του κάνω του Αγίου Βαλεντίνου;

4 σούπερ ιδέες


Νανά Χατζή

Δεν έχω χειρότερο από τα αγόρια ή τα κορίτσια, που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περπατάνε στο δρόμο με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι. Νομίζω δεν υπάρχει πιο κλισέ δώρο. Τους βλέπω και λέω αν ήμουν στη θέση του αγαπημένου τους και ελάμβανα αυτό το μίζερο τριαντάφυλλο, θα το έδινα στο έτερον ήμισυ μου να το φάει… Κι όμως εσύ μπορείς να πρωτοτυπήσεις!

Πράσινος Βαλεντίνος

Μια τεράστια οργανική σοκολάτα, ένα ωραίο μπουκέτο από άνθη του ελληνικού αγρού, ένα μπουκάλι οργανικό κρασί για τα δυό σας. Επίσης στο ίντερνετ κυκλοφορούν διάφοροι τύποι από οργανικά προφυλακτικά, χωρίς parabens και με ανακυκλώσιμη συσκευασία. Οτιδήποτε είναι φιλικό προς το περιβάλλον, είναι ένα τέλειο και πρωτότυπο δώρο.

Σέξι εσώρουχο

Οι άντρες έχουν πάρα πολλά ταλέντα. Όχι όμως στο να αγοράζουν ωραία εσώρουχα. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και βρες του κάτι πολύ ιδιαίτερο και να δεις ότι πολύ θα το χαρεί! Θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, δίπλα σε αυτά που έχει αγοράσει μόνος του.

Μασάζ για δύο

Πάρα πολλά salon de massage την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουν ειδικά πακέτα για σένα και τον αγαπημένο σου και πολλές φορές μπορεί να προηγηθεί κι ένα χαλαρωτικό χαμάμ. Κλείσε από τώρα το ραντεβού, γιατί μετά δεν θα βρίσκεις. Άσε που ο Βαλεντίνος σου θα το χαρεί απίστευτα!

No budget story

Τα πιο πρωτότυπα βέβαια, είναι τα αυτοσχέδια δώρα που όχι μόνο δεν κοστίζουν, αλλά δείχνουν ότι κάθησες και σκέφτηκες έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου: γράψτου ένα ποίημα, ένα σημείωμα με το κραγιόν σου πάνω στον καθρέφτη, άφησε ένα ερωτικό σημείωμα στην τσέπη του μπουφάν του, ένα ποστ επάνω στο ψυγείο. Απλό, ειλικρινές και απολύτως ερωτικό!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department