Τι δώρο να του κάνω του Αγίου Βαλεντίνου;

4 σούπερ ιδέες

Νανά Χατζή

Δεν έχω χειρότερο από τα αγόρια ή τα κορίτσια, που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περπατάνε στο δρόμο με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι. Νομίζω δεν υπάρχει πιο κλισέ δώρο. Τους βλέπω και λέω αν ήμουν στη θέση του αγαπημένου τους και ελάμβανα αυτό το μίζερο τριαντάφυλλο, θα το έδινα στο έτερον ήμισυ μου να το φάει… Κι όμως εσύ μπορείς να πρωτοτυπήσεις!

Πράσινος Βαλεντίνος

Μια τεράστια οργανική σοκολάτα, ένα ωραίο μπουκέτο από άνθη του ελληνικού αγρού, ένα μπουκάλι οργανικό κρασί για τα δυό σας. Επίσης στο ίντερνετ κυκλοφορούν διάφοροι τύποι από οργανικά προφυλακτικά, χωρίς parabens και με ανακυκλώσιμη συσκευασία. Οτιδήποτε είναι φιλικό προς το περιβάλλον, είναι ένα τέλειο και πρωτότυπο δώρο.

Σέξι εσώρουχο

Οι άντρες έχουν πάρα πολλά ταλέντα. Όχι όμως στο να αγοράζουν ωραία εσώρουχα. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και βρες του κάτι πολύ ιδιαίτερο και να δεις ότι πολύ θα το χαρεί! Θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, δίπλα σε αυτά που έχει αγοράσει μόνος του.

Μασάζ για δύο

Πάρα πολλά salon de massage την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουν ειδικά πακέτα για σένα και τον αγαπημένο σου και πολλές φορές μπορεί να προηγηθεί κι ένα χαλαρωτικό χαμάμ. Κλείσε από τώρα το ραντεβού, γιατί μετά δεν θα βρίσκεις. Άσε που ο Βαλεντίνος σου θα το χαρεί απίστευτα!

No budget story

Τα πιο πρωτότυπα βέβαια, είναι τα αυτοσχέδια δώρα που όχι μόνο δεν κοστίζουν, αλλά δείχνουν ότι κάθησες και σκέφτηκες έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου: γράψτου ένα ποίημα, ένα σημείωμα με το κραγιόν σου πάνω στον καθρέφτη, άφησε ένα ερωτικό σημείωμα στην τσέπη του μπουφάν του, ένα ποστ επάνω στο ψυγείο. Απλό, ειλικρινές και απολύτως ερωτικό!

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares