Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αφού τον θέλεις, γιατί δεν του το δείχνεις;

Όταν δυσκολεύεσαι να το πεις με λέξεις, πες το με πράξεις

 



 

Μερικές φορές ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά, επιλέγουμε να τα κάνουμε περίπλοκα, χωρίς να δίνουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που θέλουμε εδώ και τώρα. Μια φίλη  πρόσφατα μου είπε πως γνώρισε κάποιον και της άρεσε. Της αρέσει πολύ! Σε σημείο να θέλει να του δείξει τις προθέσεις της, όμως πάντα κομπλάρει για το πως θα ανταποκριθεί εκείνος. Σίγουρα, σε άλλη περίπτωση θα τη συμβούλευα να του το πει απευθείας και ότι θέλει ας κατεβάσει. Από την άλλη, γνωρίζοντας πως πρέπει να κρατήσει λεπτές ισορροπίες, αφού γνωρίζει ελάχιστα για εκείνον, ο δρόμος της απλότητας, της διακριτικότητας και του αυθορμητισμού είναι αυτός που στο τέλος θα λάμψει. Ουσιαστικά, χρειάζεται να του περάσεις το μήνυμα σχεδόν ξεκάθαρα, για να το καταλάβει, διατηρώντας όμως την διακριτικότητα της ευγένειας. Ορίστε, λοιπόν, μερικές κινήσεις ματ για να δείξεις το ενδιαφέρον σου, χωρίς να το παρακάνεις.

 

 

Eye contact vol 3895: Αποτελεί την πρώτη και σημαντικότερη κίνηση που μπορείς να εφαρμόσεις μαζί του οπουδήποτε, με ή χωρίς μάσκα, χωρίς ντροπές και παρεξηγήσεις. Διατήρησε συχνή επαφή μαζί του και παρατήρησε αν και εκείνος ανταποδίδει τα βλέμματα που του ρίχνεις. Όταν πάλι έρθετε πιο κοντά και μιλήσετε, κοίταζέ τον βαθιά στα μάτια με ενδιαφέρον. Είναι λάθος να κοιτάζεις αλλού, επειδή ντρέπεσαι, όταν κάποιος σου μιλάει.

Ενδιαφέρσου για εκείνον. Ασφαλώς για να σου αρέσει, πάει να πει πως θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα, χωρίς ωστόσο να γίνεις αδιάκριτη. Δείξε ενδιαφέρον στο να μάθεις ποια είναι τα χόμπι του, οι ταινίες που προτιμά, χωρίς φυσικά να τον φέρεις σε δύσκολη θέση. Το να το παίζεις σκληρή και αδιάφορη συνέχεια, είναι ένα βαρετό παιχνίδι, που κάποιες φορές δημιουργεί παρερμηνείες.

 

 

Δείξε ότι νοιάζεσαι για εκείνον με πράξεις. Πήγαινε του καφέ (χωρίς να το ζητήσει), βοήθησε τον με ένα πρόβλημα που σου έχει εκθέσει, στείλε μήνυμα να μάθεις πως ήταν η μέρα του. Απλές καθημερινές κινήσεις που θα μπορούσες να κάνεις για τον καθένα που ενδιαφέρεσαι. 

Νομίζω πως θέλεις την βοήθεια του. Ακόμα και να μην την χρειάζεσαι, ζήτησέ τη γιατί οι περισσότεροι λατρεύουν να νιώθουν χρήσιμοι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σου εξηγήσει κάτι. Με τον τρόπο αυτό θα καταλάβει πως η βοήθεια του είναι σημαντική για εσένα και σίγουρα θα σου την δώσει απλόχερα.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.