Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει

5 σημάδια που δείχνουν ότι του αρέσεις


Αναστασία Τουρούτογλου

Και ποιος δεν γνωρίζει τα μυστικά που κρύβει η γλώσσα του σώματος και πόσα πολλά μπορούν να σου αποκαλύψουν για τα συναισθήματα των άλλων; Εκτός όμως από τα όσα ξέρουμε λίγο πολύ όλοι μας για την σταθερή οπτική επαφή, τα χαμόγελα, τα τυχαία αγγίγματα και την διαστολή της κόρης του ματιού, υπάρχουν μερικά ακόμη (λιγότερο γνωστά) σημάδια που μπορούν να σου δείξουν ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις λίγο πιο προσεκτικά το αγόρι που έχεις απέναντι σου.

Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει;

1. Όταν χρησιμοποιεί πολύ τους αντίχειρες του

Οι αντίχειρες μας και ο τρόπος που τους χρησιμοποιούμε είναι σύμβολο δύναμης.Το να δεις λοιπόν τον άλλον να τους τοποθετεί με μηχανικό τρόπο στις τσέπες του παντελονιού του φανερώνει πως η γλώσσα του σώματος του προσπαθεί απεγνωσμένα να σου δείξει ποιος είναι ο αρχηγός. Και γιατί να θέλει να σου δείξει ότι είναι ο αρχηγός αν δεν τον ενδιαφέρεις εξ' αρχής, ε;

2. Όταν προτάσσει το στέρνο του

Ναι, είναι άντρας και ξέρει τι να κάνει για να σε προστατέψει. Ένας άντρας που στέκεται μπροστά σε ένα κορίτσι που του αρέσει είναι πολύ πιθανό να κρατήσει τα πόδια του ανοιχτά προτάσσοντας τον κορμό του σώματος του προς το μέρος της. Κατά αυτόν τον τρόπο εκπέμπει επιβλητικότητα και σταθερότητα, αυτό δηλαδή που ψάχνουμε οι περισσότερες γυναίκες.

3. Κοίτα τι σου δείχνει

Ένας άντρας που σε βρίσκει ελκυστική θα θέλει σίγουρα να καταλάβεις πως μπορείς να βασιστείς πάνω του. Και ο καλύτερος – και πιο γρήγορος – τρόπος για να σε πείσει γι' αυτό είναι διαφημίζοντας την αρρενωπότητα του. Αν τον δεις λοιπόν να βάζει στα χέρια του στην περιοχή της ζώνη του, και γενικότερα κοντά στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων έχεις πάρει την απάντηση που θέλεις. 

4. Μήπως προσπαθεί πολύ; 

Οι συνεχείς κινήσεις, οι έντονες χειρονομίες αλλά και τα όσα λέμε για τον εαυτό μας είναι ενδείξεις του πόσο σκληρά προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους. Όταν λοιπόν σου μιλάει ένας άντρας πρόσεξε τι κάνει με τα χέρια του και φυσικά τι σου λέει. Αν  παρατηρήσεις πως φτιάχνει επίμονα τα μαλλιά του και ισιώνει την γραβάτα ή τον γιακά του πουκαμίσου του τότε σημαίνει ότι υποσυνείδητα προσπαθεί να δείχνει όσο το δυνατόν πιο ελκυστικός για σένα. Το ίδιο ισχύει αν τον ακούσεις να λέει ιστορίες για τα κατορθώματα, τις γνώσεις ή την δουλειά του. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο αστείο τώρα, όμως αν το καλοσκεφτείς είναι κάτι που το κάνουμε όλοι μας.

5. Καν'τε κύκλο:  

Όταν ένας άντρας φλερτάρει μια γυναίκα τοποθετεί ασυναίσθητα τα χέρια του στους γοφούς του την ώρα που της μιλάει. Αυτό είναι ένα είδος προσπάθειας να την «κυκλώσει» και να περιορίσει όσο περισσότερο γίνεται τον προσωπικό της χώρο. Ίσως μάλιστα, χωρίς να το καταλαβαίνει, να αρχίσει να κινείται ρυθμικά μπρος - πίσω όπως αν έκανε σεξ σε όρθια στάση. Ναι, κορίτσια. Δυστυχώς ή ευτυχώς στο βάθος του μυαλού των αντρών όλα ξεκινάνε από το σεξ και καταλήγουν σε αυτό. Μην το βλέπετε σαν κυνικότητα αλλά σαν κάτι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.  Άλλωστε ποια δεν θέλει να είναι ποθητή στο μυαλό και το κορμί του άντρα που την ενδιαφέρει;

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

With or without you: όταν η τρυφερότητα κάνει φτερά από τη σχέση

Πώς η έλλειψη επαφής καταστρέφει τα ερωτικά ζευγάρια και πώς να την αντιμετωπίσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διακρίνετε χειριστικές συμπεριφορές μέσα από φαινομενικά αθώες φράσεις

10 φράσεις που φαίνονται αθώες αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά χειριστικές

ΣΧΕΣΕΙΣ

13 συμπεριφορές του που δείχνουν ότι είναι συναισθηματικά ώριμος

Επειδή η συναισθηματική ωριμότητα είναι σημαντική σε μια σχέση, συνεχίστε να διαβάζετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/12/23

Μικρές αλλαγές, ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

ΥΓΕΙΑ

Τρεις εύκολοι τρόποι για να νικήσεις την κούραση

Επειδή χρειάζεσαι κάθε επιπλέον βοήθεια για να μη νιώθεις «πτώμα όλη την ώρα»

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φρούτων

Εναλλακτικό και raw vegan vs πιατέλας με παραδοσιακά γλυκά