Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πέντε δημοφιλή ζευγάρια αποκαλύπτουν το μυστικό τους για μακροχρόνιες σχέσεις

Συμβουλές και tips από αγαπημένους celebrities που τα έχουν καταφέρει άψογα στο κομμάτι του έρωτα



Οι σχέσεις αποτελούν σημαντική πρόκληση στην ζωή μας. Χρειάζονται χρόνο, υπομονή, αρκετή δουλειά και ασφαλώς κοινή προσπάθεια και από τα δύο μέρη. Αν όλα τα παραπάνω υπάρχουν σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ και ο ενθουσιασμός της πρώτης στιγμής, εξελίσσεται σε έρωτα, η αγάπη δεν αργεί να φανεί και η σχέση αποκτά αυτόματα μέλλον. Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν έχουν να κάνουν ούτε με την φήμη, ούτε με τα χρήματα, αλλά με τους ανθρώπους, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται με μεγάλη επιτυχία από αγαπημένους celebrities, οι οποίοι γνωρίζουν πως μπροστά στον έρωτα, η αίγλη της δόξας διαλύεται και όλοι μετράμε τις ίδιες ευκαιρίες σε αυτόν. Έτσι παρά το vip  πρόγραμμά τους με χιλιάδες υποχρεώσεις, τις προσωπικές τους φιλοδοξίες αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα μονίμως σε αυτούς, εκείνοι βρήκαν τον τρόπο να παραμένουν ενωμένοι με τον σύντροφό τους στην πάροδο του χρόνου και κάτι έχουν να μας πουν:

 

 

Victoria και David Beckham: Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ξένης showbiz που μετρούν σχεδόν 20 χρόνια γάμου και 4 παιδιά. Το ζευγάρι έπειτα από τόσα χρόνια κοινής πορείας παραμένει το ίδιο ερωτευμένο, αφού στηρίζουν την σχέση τους στην ισότητα και την υποστήριξη «Προσπαθώ πολύ σκληρά να είμαι καλή μητέρα και καλή σύντροφος. Όταν γυρίζω σπίτι αφήνω στην άκρη το κινητό και αφιερώνω χρόνο στα παιδιά και τον David. Έχω βρει έναν πραγματικό σύντροφο στο πρόσωπό του, είμαστε ίσοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά και το σπίτι κι έχω την υποστήριξή του», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Victoria.

 

 

 

Olivia Palermo και Johannes Huebl: Ίσως και το πιο ταιριαστό ζευγάρι από άποψη στυλ, φινέτσας αλλά και συμπεριφοράς. Είναι παντρεμένοι από το 2014 και προσέχουν την σχέση τους τόσο καλά, όσο και τις κομψές εμφανίσεις τους. «Πιστεύουμε στην εμπιστοσύνη, την επικοινωνία και την αλληλοϋποστήριξη. Δεν πρέπει να είσαι συνεχώς σφιγμένος και να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, αλλά να το διασκεδάζεις», τονίζει η Palermo.

 

 

 

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick: Η εμβληματική Carrie του Sex and the City, βρήκε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Matthew Broderick πριν από πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια πριν από 18 χρόνια παντρεύτηκαν και απέκτησαν 3 παιδιά. Το μυστικό συστατικό της μακροχρόνιας σχέσης τους είναι η φιλία και η καλή επικοινωνία που βασίζεται πάνω σε αυτή. Σύμφωνα με τον Broderick «Είμαστε πραγματικοί φίλοι πάνω από οτιδήποτε άλλο, μιλάμε για τα πάντα. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά συνεχίστε να μιλάτε. Η πολλή σιωπή δεν είναι καλό πράγμα. Η Sarah είναι πολύ αστεία, με κάνει να γελάω. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι παντρεμένος μαζί της».

 

 

 

Beyoncé και Jay Z: Η Beyoncé έχει δηλώσει πως όταν συνάντησε για πρώτη φορά στα 18 της τον Jay Z, ήξερε πως κάτι πολύ δυνατό θα συμβεί μεταξύ τους. Και πράγματι, ξεκίνησαν να βγαίνουν ως φίλοι στα 19 και λίγο αργότερα μια όμορφη σχέση δημιουργήθηκε για τους δύο διάσημους τραγουδιστές. To 2008 παντρεύτηκαν και απέκτησαν 3 παιδιά. «Έχουμε μια ειλικρινή σχέση που βασίζεται στα πράγματα στα οποία όλες οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται. Σε έναν γάμο δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, η αξία σου καθορίζεται από εσένα. Δε χρειάζεται να εξαρτάσαι από κάποιον άλλον για να σου πει τι αξίζεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοφιλή pop star.

 

 

 

Meryl Streep και Don Gummer: Η μεγάλη σταρ του Hollywood και ο Αμερικανός γλύπτης σίγουρα ξέρουν πολλά για τις μακροχρόνιες σχέσεις. Παντρεμένοι για περισσότερα από 40 χρόνια και έχοντας αποκτήσεις 4 παιδία, και οι δύο συμφωνούν πως η επικοινωνία παραμένει το παν για την σχέση τους «Πρέπει να μιλάτε για όποιο θέμα προκύπτει, ακόμη και το πιο ασήμαντο. Είναι σημαντικό να ακούτε τον σύντροφό σας, τα προβλήματά του και τις συμβουλές του, κατανοώντας ότι δε γίνεται να έχετε πάντα δίκιο», υποστηρίζει ακράδαντα η Meryl Streep.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός