Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Γιόγκα για όλα! 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όταν χωρίζουμε, έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα. Μια από τις πλέον επωφελέστερες συνήθειες για μια... φρεσκοχωρισμένη γυναίκα είναι και η yoga. 

Πώς μπορεί αυτή η σωματική δραστηριότητα να σε διευκολύνει στο θέμα του χωρισμού; Πάρε μέρος σε ένα μάθημα, χωρίς να το πολυσκεφτείς και δες στην πράξη όσα σου προσφέρει σε πνευματικό επίπεδο.

• Θα σου διασφαλίσει καθαρή και αγνή σκέψη. Φαντάσου πως παρακολουθείς την ανατολή του ηλίου, για πρώτη φορά στη ζωή σου, σαν να μην πρόκειται ποτέ να την ξαναδείς. Αυτή η προοπτική σε βοηθά να σκεφτείς, χωρίς να λογαριάζεις το παρελθόν και το μέλλον των πραγμάτων γύρω σου. Βλέπεις τις καταστάσεις καθαρές, ως έχουν σήμερα, χωρίς προσδοκίες, επιθυμίες ή απόψεις. Αρκεί λίγο στρέτσινγκ, για να καταλάβεις το πώς βιώνεις το σήμερα, δίχως να απασχολείσαι με το πώς ζούσες από κοινού με το σύντροφο σου και ποιες είναι οι διαφορές στην καθημερινότητα σου.

• Αναπτύσσει τις συναισθηματικές αντοχές σου. Στη yoga αναγκάζεσαι να σταθείς για μερικά δευτερόλεπτα σε μια πόζα, που πιθανότατα σου προκαλεί δυσφορία και δυσκολία στην εκτέλεση, όμως μαθαίνεις ότι καλλιεργώντας την αντοχή σου μπορείς να υποστείς την ταλαιπωρία. Έτσι, ως προς τον χωρισμό, «εκπαιδεύεσαι» στο γεγονός ότι αυτός δεν είναι ποτέ pain – free, ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να τον διαχειριστείς καλύτερα.

• Σου διδάσκει το παν μέτρον άριστον. Αυτό το είδος εκγύμνασης σου δείχνει το δρόμο για την ισορροπία, τη χρυσή τομή των πραγμάτων  και το μέτρο. Προσαρμόζοντας τη yoga στις ανάγκες της καθημερινότητας και πιο συγκεκριμένα στο χωρισμό, είσαι στην ευχάριστη θέση να κρατήσεις τη ζωή σου εντός ορίων. Δε χρειάζεται να βγεις έξω κάθε βράδυ ή να ξεσπάσεις στην υγεία σου, για να νιώσεις πιο ευχάριστα και να ξεχάσεις την απογοήτευση που σου έδωσε ο σύντροφος σου. Λάβε αποφάσεις έχοντας στο νου και τις επιπτώσεις τους και μη βγαίνεις εκτός εαυτού.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares