Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Weekend date: 4 εναλλακτικά ραντεβού για να κανονίσεις με τον σύντροφό σου

Δεν χρειάζεται να είναι η στιγμή τέλεια, όταν υπάρχει διάθεση κι έμπνευση

 



 

Και όσο τα καφέ, εστιατόρια, bars παραμένουν κλειστά, σκέφτεσαι πως ακόμα ένα βαρετό σαββατοκύριακο πλησιάζει, που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες ημέρες. Βέβαια και μας πειράζει αυτό, γιατί αν το καλοσκεφτείς όλο τον προηγούμενο καιρό πριν μας θυμηθεί η πανδημία, η Παρασκευή ήταν η ομορφότερη μέρα της εβδομάδας, ακόμα και όταν έξω έριχνε αστραπές και βροντές. Ήξερες πως ακόμα μια εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και θα κερνούσες τον εαυτό σου μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Από την μια στιγμή στην άλλη, όλα άλλαξαν ωστόσο και εμείς δεν είχαμε παρά να προσαρμοστούμε. Τώρα σαββατοκύριακο σημαίνει ατελείωτες ώρες ταινιών και σειρών και στο αποκορύφωμα του κεφιού, κανένα gourmet delivery και ένα μπουκάλι κρασί παρέα με τον σύντροφο σου σπίτι του ή στο δικό σου.

 

 

Όπως και να έχει, τα ραντεβού μας λείπουν. Με ή χωρίς σύντροφο προς το παρόν. Γιατί, για να καταλάβεις αν το αθώο μεταξύ σας φλερτ, έχει δρόμο μπροστά του, πρέπει να ανταλλάξετε καμία κουβέντα από κοντά, όχι μόνο video calls. Αυτά και άλλα πολλά αναλογιζόμαστε εμείς οι ρομαντικές, που λατρεύουμε την ετοιμασία για ένα ραντεβού και δεν βλέπουμε την ώρα να το ζήσουμε και πάλι, έχοντας κατά νου φυσικά και τα νέα δεδομένα που άφησε στο πέρασμα της η πανδημία. Έτσι, το σουκού που ξημερώνει μπροστά μας, βάλαμε στοίχημα να είναι διαφορετικό από κάθε προηγούμενο, για αυτό και σου προτείνουμε 4 εναλλακτικά ραντεβού που μπορείς να κανονίσεις με όποιος εσύ επιθυμείς, αρκεί να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να είναι η στιγμή τέλεια, γιατί πολύ απλά στο χέρι σου είναι, να την κάνεις εσύ να μοιάζει!

4 ιδέες για ραντεβού με τον καλό σου:

Το πρωί: Και όταν λέω πρωί το εννοώ. Πριν να έχει βγει καλά καλά ο ήλιος, τότε που ακόμα οι δρόμοι είναι ήσυχοι και σκεπασμένοι με μια ελαφριά χειμωνιάτικη ομίχλη. Άφησε μια μέρα νωρίς το ζεστό σου κρεβάτι και βγείτε να περπατήσετε στον πεζόδρομο ή το παρκάκι της γειτονιάς, όπου όλα τα αδιάκριτα βλέμματα ακόμα θα κοιμούνται. Μιλήστε για τα όνειρα σας, τους μελλοντικούς στόχους σας, κάντε ένα πρόχειρο αλλά ευχάριστο πλάνο για τους επόμενους μήνες. Μόνο ντυθείτε ζεστά και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκετε  στην πορεία. Ένας ζεστός καφές στο χέρι είναι σίγουρα απαραίτητος.

 

 

Το μεσημέρι: Όταν η θερμοκρασία πια είναι καλή, μια χαλαρή βόλτα κοντά στην θάλασσα ή το βουνό είναι ότι πρέπει. Σταθείτε σε ένα παγκάκι και απολαύστε την θέα που απλώνεται μπροστά σας. Δεν χρειάζονται και πολλές κουβέντες εδώ, σημασία έχει να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας την στιγμή. Και επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, μπορείτε να τσιμπήσετε κάτι πρόχειρο στο χέρι.  

Το απόγευμα: Ο ήλιος έχει πέσει πια και δεν έχεις άπλετο χρόνο μέχρι την απαγόρευση. Για αυτό μην απομακρυνθείς πολύ από το σπίτι. Το πεζουλάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας σου ή λίγο πιο δίπλα είναι ότι πρέπει για να του τηλεφωνήσεις, να περάσει να τον κεράσεις ένα κομμάτι σπιτικό κέικ που έφτιαξες με τα χεράκια σου. Μια αγκαλιά, ένα φιλί είναι πάντα ευπρόσδεκτα, μόνο να είσαι προσεκτική με την κουτσομπόλα από τον τρίτο. Τα προσωπικά σου δεν αφορούν την πολυκατοικία σίγουρα.

 

 

Το βράδυ: Λίγο η κουβέντα, λίγο το κρασί, λίγο η ταινία που δεν πρόλαβε να τελειώσει, ξέμεινε σπίτι σου ή εσύ στον δικό του. Εσκεμμένα πάντα αλλά και χωρίς να έχει κανονιστεί απόλυτα μεταξύ σας. Όπως ήρθαν τα πράγματα και μια που το πρόστιμο τσιμπάει αρκετά για άσκοπες μετακινήσεις μετά τις 9,  μάλλον θα κοιμηθείτε μαζί ή χωριστά, όπως αγαπάτε εσείς καλύτερα. Οπότε κέρνα ακόμα ένα ποτήρι κρασί και απολαύστε την μεταξύ σας παρέα.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου