Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Ιουνίου

Σημαντικές αλλαγές, νέα ξεκινήματα και ώθηση για αναθεωρήσεις στις σχέσεις



 

Οι εκλείψεις είναι μια στιγμή για δραστικές αλλαγές και ανανεώσεις, κάτι που δεν είναι πάντα μια ευχάριστη ή απολαυστική εμπειρία. Στην αρχαιότητα, οι αστρολόγοι σημείωσαν ότι οι εκλείψεις τείνουν να συμπίπτουν με κάποιο είδος φυσικής καταστροφής - όπως οι σεισμοί, οι πλημμύρες και η ξηρασία - αλλά σήμερα, τείνουν να μας επηρεάζουν περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Οι εκλείψεις μπορεί να ακούγονται τρομακτικές και συντριπτικές, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνουν περίπου τέσσερις φορές κάθε χρόνο, οπότε έχετε ζήσει δεκάδες σε αυτό το σημείο. Τα ζώδια στα οποία πραγματοποιούνται οι εκλείψεις είναι επίσης σημαντικά, επειδή δείχνουν τα είδη των αλλαγών και των αναταραχών που θα αντιμετωπίσετε στο γράφημα σας. Επηρεάζουν τον καθένα με διαφορετικούς τρόπους και σύμφωνα με το ωροσκόπιο ηλιακής έκλειψης στις 10 Ιουνίου 2021, αυτές οι αλλαγές μπορεί να ποικίλουν σημαντικά ​​ανάλογα με το ζώδιο.

Η περιοχή του γραφήματος που διέπεται από τους Δίδυμους και τον Τοξότη δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τη γνώση και την προσαρμοστικότητα. Και τα δύο αυτά σημάδια είναι μεταβλητά, που σημαίνει ότι έχουν να κάνουν με την αλλαγή και να κινούνται με την άμπωτη και τις ροές της ζωής. Οι ηλιακές εκλείψεις συμβαίνουν όταν το φεγγάρι φτάνει ανάμεσα στη Γη και τον ήλιο, εμποδίζοντας τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν εδώ στη Γη. Είναι παρόμοιο με ένα νέο φεγγάρι, οπότε τείνει να συμπίπτει με τις νέες αρχές, και στους Δίδυμους, αυτές οι αρχές θα έχουν ένα ισχυρό επικοινωνιακό στοιχείο σε αυτές.

https://www.instagram.com/p/CP1i6oFnDiX/

Η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τον Ερμή, ο οποίος επί του παρόντος υποχωρεί στο σύμβολο των Δίδυμων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περιμένετε κάποια πιθανή εσφαλμένη επικοινωνία και εκνευρισμένα συναισθήματα, καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης στον οποίο ουσιαστικά απαντά αυτή η ενέργεια έκλειψης. Φροντίστε επίσης να έχετε κατά νου ότι οι εκλείψεις είναι μια ώρα για ξεκούραση και ανανέωση και ότι δεν συνιστάται η άσκηση μαγείας ή η έξοδος κρυστάλλων στο φως του φεγγαριού (ή έλλειψη αυτής).

Κριός: Η επικοινωνία και η γνώση είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας

Η ηλιακή έκλειψη στο Δίδυμο έχει να κάνει με την έναρξη νέων αρχών που σχετίζονται με τον τρίτο οίκο μάθησης και επικοινωνίας. Γύρω από τη σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου, μπορεί να έχετε αποφοιτήσει από το κολέγιο, να ξεκινήσατε ένα μακρύ ταξίδι ή να αγκαλιάσατε νέες πνευματικές πεποιθήσεις και αυτή η ηλιακή έκλειψη εισάγει μια νέα, συναρπαστική ενέργεια σχετικά με αυτό που ψάχνετε να μάθετε στη συνέχεια. Είστε άτομο που είναι απίστευτα προσηλωμένο και φιλόδοξο, αλλά τώρα, ίσως να μην έχετε καταλάβει τα επόμενα βήματα. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φορά για να προσδιορίσετε, να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Ταύρος: Τα οικονομικά σας χρειάζονται πολλή προσοχή

Είστε άτομο που δίνει μεγάλη έμφαση στην οικονομική σταθερότητα, οπότε οι αλλαγές και οι διακοπές γύρω από αυτό το θέμα μπορεί να μην είναι απαραίτητα ευπρόσδεκτες με ανοιχτές αγκάλες. Ωστόσο, οι αλλαγές που επιφέρει η ηλιακή έκλειψη στο Δίδυμο δεν είναι απαραίτητα κακές, απλώς σας ζητούν να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στους πόρους σας και τον τρόπο με τον οποίο τους διαχειρίζεστε. Ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο σπίτι σας μαζί με την έκλειψη αφορά τη διαχείριση, την επικοινωνία και τις απαραίτητες αλλαγές για να προχωρήσετε. Ως σταθερό σημάδι, αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε λίγο άβολα, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνετε σε αυτές τις αλλαγές εάν θέλετε να δείτε τη σχέση σας με τα χρήματα να βελτιώνεται.

Δίδυμοι: Ο προσωπικός μετασχηματισμός είναι επικείμενος

Θα περάσετε πολλές αλλαγές φέτος και αυτή η έκλειψη τονίζει σίγουρα αυτό. Μέχρι στιγμής, θα έχετε τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση από αυτήν την ηλιακή έκλειψη, καθώς συμβαίνει στον πρώτο σας οίκο. Ως μεταβλητή ένδειξη, δεν είστε απρόθυμοι στο να αλλάξετε, αλλά αυτή η αλλαγή συμβαίνει ενώ ο χάρακας του γραφήματος σας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος. Οι γνωστές προεπιλεγμένες επικοινωνιακές προεπιλογές σας αποκλείονται και μπορεί να σας φαίνεται αβέβαιος χρόνος για εσάς. Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσετε και να μάθετε κάτι νέο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φορά για να αναθεωρήσετε και να ελέγξετε τα πράγματα που έχετε μάθει τον τελευταίο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι τα έχετε απορροφήσει πλήρως. Μόλις ξεκινήσει η οπισθοδρόμηση στις 22 Ιουνίου, θα νιώσετε λίγο περισσότερο σαν τον εαυτό σας ξανά.

Καρκίνος: Η ψυχική υγεία είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας

Ως μια διαισθητική, ευαίσθητη ψυχή, η ψυχική σας υγεία και οι πρακτικές αυτοβοήθειας ξεκινούν μια πολύ αναγκαία νέα αρχή κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής έκλειψης. Ασκείτε πολύ την ενέργειά σας για τη φροντίδα των άλλων, αλλά αυτή η έκλειψη αφορά πολύ την εφαρμογή πρακτικών στην καθημερινή σας ρουτίνα που υποστηρίζουν την ψυχική σας υγεία. Περιμένετε ξαφνικές στιγμές σαφήνειας που σχετίζονται με την ψυχολογική σας ανάπτυξη και χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε σε σταθερή βάση για να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας.

Λέων: Οι φιλίες και η κοινωνική ζωή σας αναδιαρθρώνονται

Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, οι σχέσεις σας ήταν ένα σημαντικό θέμα στη ζωή σας, και η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου θα δημιουργήσει μερικές αναζωογονητικές νέες αρχές που σχετίζονται με τις φιλίες και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αν ψάχνετε να συνδεθείτε περισσότερο με τους ανθρώπους στη ζωή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να εξερευνάτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε αυτές τις συνδέσεις. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, ωστόσο, η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολη, αλλά υπάρχει ακόμα περιθώριο για να αντιμετωπίσετε πιθανές παρανοήσεις με αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Παρθένος: Οι προσπάθειες σταδιοδρομίας σας κάνουν μια νέα αρχή

Δεν είστε απρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που σας φέρνει η ζωή, αλλά με τον χάρακα του χάρτη σας, τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να αισθάνεστε λίγο μη παραγωγικοί και αποδιοργανωμένοι. Η ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Εμής πραγματοποιείται στον 10ο οίκο καριέρας και επαγγελματικής καριέρας σας, οπότε προετοιμαστείτε για κάποιες αλλαγές και προσαρμογές σε αυτόν τον τομέα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματα που σχετίζονται με το επάγγελμά σας, αν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα, αλλά είναι ίσως καλύτερο να περιμένετε την οπισθοδρόμηση για να κάνετε μια κίνηση.

Ζυγός: Το πνευματικό σας ταξίδι ζητά την προσοχή σας

Τον τελευταίο καιρό δίνετε μεγάλη έμφαση στην πνευματική ανάπτυξη και επέκταση και η έκλειψη του ηλίου στις 10 Ιουνίου σάς ωθεί να κάνετε κάποιο βαθύτερο σκάψιμο μέσα σας. Ως σημάδι αέρα, λατρεύετε τις πληροφορίες και με όλη αυτή την επικοινωνιακή ενέργεια να τονίζεται στο ένατο σπίτι σας, είστε ανοιχτοί στη μάθηση και στη διεύρυνση του μυαλού σας. Η οπισθοδρόμηση πιθανότατα θα σας ζητήσει να αναθεωρήσετε και να αναθεωρήσετε ορισμένα από τα πράγματα που έχετε μάθει μέχρι στιγμής, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να εμβαθύνετε στις σπουδές σας. Μόλις η οπισθοδρόμηση τελειώσει στις 22 Ιουνίου, είναι καλή στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα.

Σκορπιός: Τονίζονται οι κοινόχρηστοι πόροι και τα όρια στις σχέσεις

Τα οικονομικά σας έχουν πάρει μια πολύ απαραίτητη ανανέωση τους τελευταίους μήνες, και αυτή η ηλιακή έκλειψη επισημαίνει τα χρήματα και τους πόρους που μοιράζεστε με έναν συνεργάτη ή με άλλα άτομα γενικά. Αν θέλετε να εφαρμόσετε όρια σε αυτές τις σχέσεις, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Απλώς φροντίστε να επικοινωνήσετε προσεκτικά, καθώς ο Ερμής είναι ακόμα οπισθοδρομικός και μπορεί να προκαλέσει κάποιες προκλήσεις. Ως Σκορπιός, έχετε την τάση να κρατάτε τις κάρτες σας πολύ κοντά στο στήθος σας, αλλά τώρα είναι σίγουρα η ώρα να ανοίξετε την καρδιά στις οικείες σχέσεις σας για να μεταδώσετε καλύτερα τις επιθυμίες σας.

Τοξότης: Οι ρομαντικές σας σχέσεις μεταμορφώνονται

Εφόσον ο Δίδυμος είναι το σύμβολο απέναντι από εσάς, θα αισθανθείτε αυτήν την έκλειψη αρκετά έντονα (αν και όχι τόσο έντονα όσο η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου στον Τοξότη). Η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου αφορά όλα τα νέα ξεκινήματα και τις νέες εκκινήσεις στις ρομαντικές σας σχέσεις και είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με τον σύντροφό σας. Εάν δεν είστε αυτήν τη στιγμή σε σχέση, η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να φέρει κάποιον νέο στη ζωή σας, αλλά φροντίστε να αφιερώσετε τον χρόνο σας στο «ζέσταμα», μέχρι ο Ερμής να βγει από την οπισθοδρόμηση στις 22 Ιουνίου. Η εσφαλμένη επικοινωνία είναι πολύ πιο πιθανή τώρα, οπότε να είστε προσεκτικοί για να μη σας παραπλανήσουν.

Αιγόκερως: Τονίζεται η σωματική σας υγεία

Ως το πιο παραγωγικό σημάδι του ζωδιακού κύκλου, είστε πάντα πρόθυμοι να είστε εν κινήσει, αλλά η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου σας ζητά να αξιολογήσετε πώς φροντίζετε το σώμα σας σε καθημερινή βάση. Είναι δύσκολο να είστε τόσο αποτελεσματικοί όσο θα προτιμούσατε να είστε χωρίς να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας, οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αξιολογήστε μερικές από τις πρακτικές αυτο-φροντίδας σας για να μάθετε τι μπορείτε να βελτιώσετε. Ενώ η οπισθοδρόμηση του Ερμή, μπορεί να να σας κάνει να νιώθετε λίγο αφηρημένοι όταν προσπαθείτε να εφαρμόσετε νέες ρουτίνες, αλλά μόλις ο Ερμής μπει σε ορθή πορεία στις 22 Ιουνίου, θα νιώσετε ότι αυτές οι πρακτικές αρχίζουν να αποδίδουν.

Υδροχόος: Βιώνετε μια ώθηση στη δημιουργικότητα

Ως το επαναστατικό σημάδι του ζωδιακού κύκλου, είστε πάντα έτοιμοι για να πιέζετε όρια και να δοκιμάζετε νέα πράγματα και η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου είναι πολύ ευθυγραμμισμένη με αυτό. Θα πραγματοποιηθεί στον πέμπτο οίκο δημιουργικής έκφρασης που θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε κάποιες δημιουργικές προσπάθειες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τις σκέψεις, τις λέξεις και τις ιδέες σας για να ζωντανέψετε ένα δημιουργικό έργο ή να περάσετε λίγο χρόνο διασκεδάζοντας με τους αγαπημένους σας. Αυτή η έκλειψη έχει να κάνει με τη διασκέδαση, την ευχαρίστηση και τη δημιουργία για εσάς, οπότε φροντίστε να σταματήσετε και να σκεφτείτε τι θέλετε να δημιουργήσετε με αυτήν τη νέα ενέργεια.

Ιχθύς: Το σπίτι και η οικογένειά σας ξεκινούν μια νέα αρχή

Βιώσατε πολλή προσωπική ανάπτυξη και επέκταση τον τελευταίο καιρό, και η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου προκαλεί κάποια αλλαγή στο σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Ίσως μόλις μετακομίσατε πρόσφατα ή είχατε αλλαγή στην οικογένειά σας και αυτή η ενέργεια υποστηρίζει μια νέα αρχή. Δεδομένου ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 22 Ιουνίου, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο επικοινωνώντας με την οικογένεια ή τους συγκατοίκους σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το σπίτι σας είναι το θεμέλιό σας, οπότε φροντίστε να επιτρέψετε σε αυτήν την έκλειψη να αφαιρέσει οποιαδήποτε στάσιμη ή ξεπερασμένη ενέργεια για να εξασφαλίσετε ότι το σπίτι σας αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και σταθερό.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ