Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 σημάδια ότι είσαι έτοιμη για μια νέα σχέση

Ποια είναι τα σημάδια που σου δείχνουν ότι είσαι έτοιμη για μια νέα σελίδα στα ερωτικά σου;



Είσαι άραγε έτοιμη για μια νέα σχέση; Το να προχωρήσεις στη σύναψη μιας νέας σχέσης είναι πάντα μια εμπειρία γεμάτη ενθουσιασμό, όμως υπάρχει και ο κίνδυνος να σου προκαλέσει άγχος και stress. Είναι αυτό το πρόσωπο το κατάλληλο για σένα; Θα κρατήσει η σχέση σας;

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά σημάδια τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε αν πραγματικά είμαστε έτοιμες για μια νέα σχέση!

Έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου

Ένα από τα πιο εμφανή σημάδια που υποδηλώνουν ότι είσαι έτοιμη να κάνεις μια νέα σχέση δεν είναι άλλο από το να έχεις ξεπεράσει εντελώς και μια για πάντα τον πρώην σου. Αν εσύ βρίσκεσαι ακόμα στη φάση που μια στο τόσο πιάνεις τον εαυτό σου να τον σκέφτεται ή να αναπολείς τον καιρό που είσαστε, σημαίνει πως μάλλον δεν έχεις καταφέρει να τον ξεπεράσεις. Και θα ήταν κρίμα να πληγώσεις έναν άλλον άνθρωπο μόνο και μόνο για να πεις στον εαυτό και στους γύρω σου ότι προχωράς.

Είσαι ανοιχτή με τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις

Αν με το άτομο με το οποίο βγαίνεις ραντεβού έχεις δημιουργήσει μια συνθήκη όπου μιλάτε ανοιχτά ο ένας στον άλλο, υπάρχει σεβασμός και νιώθεις ότι έχετε κοινά θέλω για το μέλλον σας, τα οποία μοιράζεστε μεταξύ σας στις συζητήσεις σας, τότε μάντεψε! Είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα!

Υπάρχει εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω σε μια υγιή σχέση και αν πιστεύεις ότι μπορείς να εμπιστευθείς στο 100% το άτομο με το οποίο βγαίνεις ραντεβού ή κάνεις casual sex, τότε γιατί να μην σκεφτείς και μια σχέση μαζί του;

Είσαι έτοιμη να ρισκάρεις

Οι σχέσεις πάντα ενέχουν το ρίσκο του να πάνε όλα στραβά και στο τέλος να βρεθείς πληγωμένη. Αν πιστεύεις ότι είσαι έτοιμη να ρισκάρεις για την ευτυχία σου, τότε είσαι έτοιμη και να ξεκινήσεις το όμορφο ταξίδι μιας νέας σχέσης.

Θέλεις πραγματικά να βρίσκεσαι σε μια σχέση

Μην ξεκινήσεις ποτέ μια νέα σχέση λόγω της πίεσης που μπορεί να δέχεσαι από το άτομο με το οποίο βγαίνεις, από την οικογένειά σου ή από τον κοινωνικό σου κύκλο εν γένει. Ρώτα τον εαυτό σου τι πραγματικά επιθυμεί, τι ονειρεύεται να έχει στη ζωή σου και αν πραγματικά αυτό που θέλεις είναι να είσαι σε μία σχέση, τότε είσαι πανέτοιμη ώστε αυτή να ξεκινήσει.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

ΣΧΕΣΕΙΣ

Next stop: συγκατοίκηση! Δες πώς να πετύχει

Πώς θα καταλάβετε αν είστε έτοιμοι να μείνετε μαζί

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

«Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη»

Έλεγε ο Τσάρλι Τσάπλιν που σαν σήμερα γεννήθηκε – και σου θυμίζουμε τα οφέλη του να γελάς πιο συχνά

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής