Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

6 ιδέες για φθινοπωρινά ραντεβού με το ταίρι σου

Τι να κάνεις με το σύντροφό σου αυτό το φθινόπωρο;



Τα μπάνια στη θάλασσα και τα θερινά σινεμά μας αποχαιρετούν σιγά σιγά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις όμορφα πράγματα ακόμα και στο πρώτο φθινοπωρινό αεράκι μαζί με τον σύντροφό σου! Ακολουθούν 7 προτάσεις για αξέχαστα ραντεβού του φθινοπώρου, συνοδεία ομπρέλας και λεπτής ζακέτας!

 Γυρίστε τα φεστιβάλ της πόλης

Νύχτες Πρεμιέρας, Plissken Festival, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες και το γνωρίζεις καλά αν ζεις χρόνια σε πόλη. Ο Σεπτέμβρης ήταν ανέκαθεν ένας από τους πιο δυνατούς μήνες όσον αφορά στα πολιτιστικά δρώμενα και αυτό είναι κάτι που πρέπει εσύ και ο σύντροφός σου να εκμεταλλευτείτε, βγαίνοντας για ραντεβού σε όλα!

Δείτε μια τρομακτική ταινία σε προβολή στο μπαλκόνι

Halloween μπορεί να μην γιορτάζουμε στην Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να γευτούμε λίγο από τους εορτασμούς του και να περάσουμε ένα spooktacular βράδυ με το αγόρι μας. Μια προβολή στο μπαλκόνι, τώρα ειδικά που έχει δροσίσει, μαζί με Halloween σνακς με κολοκύθα είναι ό,τι πρέπει για φθινοπωρινό ραντεβού με φαντασία!

Πηγαίντε για πικνικ

Το ότι μπήκε φθινόπωρο δεν σημαίνει ότι η επαφή μας με τη φύση σταματά εντελώς μέχρι την άνοιξη και την ανθοφορία. Η θερμοκρασία αυτή την περίοδο του χρόνου είναι ιδανική για εξορμήσεις στη φύση όπου μπορείτε παρέα να απολαύσετε το πικνικ σας, συνοδεύοντάς το βέβαια με ζεστά ροφήματα.

Γυρίστε παρέα τα vintage stores του κέντρου

Αν είστε και οι δύο σε mood για ψώνια και έχετε βαρεθεί να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε μεγάλες αλυσίδες που δεν σέβονται τον πλανήτη και τους εργαζομένους τους, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γυρίσετε μαζί τα vintage stores του κέντρου και να ανανεώσετε την ντουλάπα σας παρέα. Δεν περιγράφουμε καν πόσο κοντά έρχονται τα ζευγάρια μεταξύ τους όταν περνούν χρόνο στο να δοκιμάζουν παρέα ρούχα και να συμβουλεύουν ο ένας τον άλλο για αυτά.

Παρακολουθήστε μαζί έναν αθλητικό αγώνα

Η νέα σεζόν για τον αθλητισμό μόλις ξεκίνησε και τι καλύτερο από το να παρακολουθήσετε μαζί έναν αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, συνοδεία μπύρας και hot dog από την πλησιέστερη καντίνα!

Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας

Μια επίσκεψη στο μικρό βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας όπου θα αγοράσετε τα βιβλία που θα σας συντροφεύσουν στην επιστροφή από τις διακοπές είναι ό,τι πρέπει σαν ιδέα για φθινοπωρινό ραντεβού, αν εσύ και το αγόρι σου αγαπάτε το διάβασμα. Εννοείται μετά την επίσκεψη θα συζητήσετε τα νέα σας αποκτήματα σε ένα ζεστό καφέ με τσάι ή σοκολάτα!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη