Την πέφτει στη φίλη μου

Όταν η άνεση και η οικειότητα κινδυνεύουν να μπουν στη ζώνη του φλερτ

Αγγελική Λάλου

Όλες θέλουμε το αγόρι μας να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους μας και να έχει την αποδοχή των κολλητών μας. Καμιά μας όμως δεν βλέπει με καλό μάτι την υπερβολική οικειότητα ή ενασχόληση που ετοιμάζεται να χτυπήσει κόκκινο και να αγγίξει τα όρια του φλερτ. Διάβασε παρακάτω μερικές ανησυχητικές ενδείξεις και σημάδια που δείχνουν ότι ο καλός σου ετοιμάζεται να πάρει κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, ανάλογα με το πόσο φάουλ είναι.

Κοιτάζει πολύ και επίμονα

Μπορεί να το κάνει αυτό και με μια δική του φίλη του ή θα μπορούσε να το κάνει με μερικές από τις κολλητές του ή τις δικές σου φίλες. Ίσως όμως να τις κοιτάζει ερωτικά ή σεξουαλικά και αυτό είναι άκυρο. Στην πραγματικότητα, είναι μεγάλο λάθος, οπότε πρέπει να συνειδητοποιήσει πώς σε επηρεάζει. Δεν είναι το είδος της συμπεριφοράς που πρέπει να αποδεχτείς από το αγόρι σου.

Κάνει αστεία που αφορούν το φλερτ

Όταν ο φίλος σου προτείνει ότι πρέπει να πάτε όλοι για κολύμπι, και λέει ότι η κολλητή σου πρέπει να φορέσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι ή ακόμα και να δοκιμάσει να κολυμπήσει topless. Ε, τι; Με αυτά τα αστεία μάλλον αυτός θα βγει πικραμένος.

Πιστεύει ότι η φίλη σου είναι αξιαγάπητη

Αν ενώ του μιλάς για μια φάση όπου εσύ τα έχεις πάρει με την κολλητή σου κι έχεις νευριάσει μαζί της, εκείνος αντί να σε υποστηρίξει, θα γελάσει και θα πει ότι είναι χαριτωμένη ή αξιολάτρευτη. Αλήθεια τώρα; Δεν είναι καθόλου χαριτωμένη μια τέτοια αντίδραση. Ξεκόλλα.

Αναρωτιέται αν θα είναι μαζί σας όταν βγείτε έξω

Όταν είσαι παρέα με το αγόρι σου και κάνετε κάτι διασκεδαστικό, μπορεί να ρωτήσει αν οι φίλες σου - ή μια συγκεκριμένη φίλη σου - θα έρθουν μαζί σας. Μπορεί ακόμη και να εκφράσει την απογοήτευσή του όταν η κοινωνική σας έξοδος δεν την/τις συμπεριλαμβάνει. Αν συνεχίσει έτσι, θα αρχίσει να σου δείχνει ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει παρέα με τις φίλες σου παρά με σένα.

Προσφέρει πάντα τη βοήθειά του στις φίλες σου και «φωνάζει» διαθέσιμος

Είναι υπέροχο να έχεις έναν φίλο που θα συμπεριφέρεται στις φίλους σου σαν να είναι και δικές του και θα νοιάζεται για αυτές. Συνήθως λέγεται ότι είναι ένα σημάδι ότι ο τύπος αξίζει να βγαίνεις μαζί του. Ωστόσο, είναι εντελώς άλλο πράγμα αν είναι πάντα γρήγορος να τους προσφέρει υποστήριξη και κινητοποιείται πάντα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τι προσπαθεί να αποδείξει και γιατί το παρατραβάει;

Τις κάνει αμέσως αίτημα φιλίας σας social

Συνάντησε μια φορά τις φίλες σας, μετά τις βρήκε στα κοινωνικά μέσα και τους έστειλε αιτήματα φιλίας. Ναι, είναι λίγο αμήχανο για αυτόν να το κάνει αν δεν τις έχει πραγματικά γνωρίσει. Είναι επίσης ακατάλληλο αν δεν σας έχει ρωτήσει αν είναι καλό να το κάνει αυτό γιατί σημαίνει ότι προσπαθεί να εξοικειωθεί πολύ γρήγορα με τους αγαπημένους ανθρώπους.

Προσπαθεί όταν είναι κοντά σε φίλες σου να τις εντυπωσιάσει

Όταν είστε μαζί οι δυο σας, δεν είναι τόσο πνευματώδης ή γοητευτικός. Γύρω από τις φίλες σου, από την άλλη πλευρά, κάνει πάντα αστεία και κάνει τη ζωή του να μοιάζει με πάρτι. Είναι σαφές ότι κάνει σόου.

Δίνει αλλού περισσότερη προσοχή

Όταν βρίσκεστε έξω με τις καλύτερους φίλες σου, ο σύντροφός σου συνήθως δεν σου δίνει μεγάλη προσοχή. Όλα αφορούν τις φίλες σου και τον ίδιο - τον ενδιαφέρει πολύ να είναι το πιο αστείο, πιο ενδιαφέρον άτομο στο τραπέζι. Τι κρίμα – εσύ θα έπρεπε να είσαι στο κέντρο της προσοχής του.

Ή καταβάλει υπερβολική προσπάθεια να εμφανιστεί ως ο τέλειος σύντροφος

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προσπαθήσει να φανεί ως ο πιο προσεκτικός και καταπληκτικός σύντροφος όταν οι φίλες σου είναι εκεί κοντά. Είναι σαν να καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να τις κάνει να πιστέψουν ότι είναι ένας απίστευτος σύντροφος, αλλά δεν κάνει καμία δουλειά πίσω από τη σκηνή για να το υποστηρίξει. Ουφ. Το χειρότερο σε αυτό είναι ότι φαίνεται τόσο ψεύτικο γιατί ξέρεις πώς είναι πραγματικά όταν δεν είναι κοντά μάρτυρες...

Δίνει συμβουλές σχέσεων στις φίλες σου

Όταν είναι κοντά στις φίλες σου, προσπαθεί να είναι ο νούμερο ένα μάνατζερ και σοφός προπονητής γνωριμιών. Έτσι, θα ακούσει τα προβλήματά τους και θα τους δώσει συμβουλές. Φαίνεται ότι θέλει να είναι ο ώμος τους για να κλάψουν, αλλά πραγματικά θέλει απελπισμένα να τους αρέσει και του αρέσει να τραβάει την προσοχή από άλλες γυναίκες.

Αυτοπροσκαλείται όταν βγαίνεις έξω με τις φίλες σου

Όταν έχετε μια βραδινή έξοδο μόνο για κορίτσια, ποιος εμφανίζεται απροειδοποίητα και απρόσκλητος; Το αγόρι σου. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να τον έχεις κοντά, αλλά δεν είναι ωραίο αν πάντα προσκαλεί τον εαυτό σου στις εξόδους σου με τους φίλες σου.

Αν το αγόρι σου εμφανίζει αρκετές από τις παραπάνω συμπεριφορές είναι ώρα να κάνετε μια σοβαρή κουβεντούλα – πριν να είναι αργά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares