4 μη λεκτικές ενδείξεις ότι του αρέσεις

Από την πλευρά σου ξέρεις ότι θέλεις. Ισχύει το ίδιο και για τον άλλον;

Ναταλία Πετρίτη

Όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να καταλαβαίνεις αμέσως ότι σου αρέσει. Πώς όμως μπορείς να καταλάβεις ότι συμβαίνει το ίδιο και για τη δική του πλευρά; Ακολουθούν οι τέσσερις μη λεκτικές ενδείξεις ότι του έχεις πάρει κι εσύ τα μυαλά.

Αμοιβαίο eye contact

Πάντα επιλέγουμε να κοιτάμε ανθρώπους που μας αρέσουν, αποφεύγοντας όσους δεν μας κάνουν το κλικ. Κανόνας. Ο οποίος μάλιστα εξηγείται επιστημονικά, αφού η νευροχημική οξυτοκίνη είναι αυτή που ευθύνεται για το αυξημένο eye contact που μπορεί να έχεις με ένα πρόσωπο. Αν λοιπόν παρατηρήσεις ότι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σε κοιτάζει συχνά και σε συγκεκριμένες περιστάσεις έντονα, τότε να είσαι σίγουρη ότι του αρέσεις.

Ένα ελαφρύ άγγιγμα

Όπως ακριβώς και με το βλέμμα μας αναζητούμε όσους μας αρέσουν, έτσι και με το άγγιγμα αναζητούμε το αίσθημα ζεσταστιάς που αυτό μπορεί να προκαλέσει όταν συμβαίνει με ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν ερωτικά. Ένα ελαφρύ άγγιγμα δεν είναι φυσικά πρόσκληση σε σεξουαλική πράξη, αλλά ένας κομψός τρόπος να δώσει κανείς το σημάδι ότι τον ενδιαφέρεις. Αν λοιπόν συμβαίνει στην περίπτωσή σας, χωρίς φυσικά να είναι παραβιαστικό με κάποιο τρόπο, τότε πρέπει να πάρεις το μήνυμα.

Η στάση του σώματος

Η στάση του σώματος είναι επίσης σημαντική όταν θέλουμε να καταλάβουμε αν κάποιος ενδιαφέρεται για εμάς. Όταν βρίσκεστε σε κοινό χώρο, παρατήρησε προς τα που στέκεται το πρόσωπο που σου αρέσει. Αν του αρέσεις κι εσύ, κατά πάσα πιθανότητα κοιτάζει προς τη δική σου πλευρά και σε καμία περίπτωση δεν έχει γυρισμένη την πλάτη του. Αν δε στέκεστε δίπλα δίπλα, σίγουρα γυρνά το κεφάλι του συνεχώς προς το δικό σου μέρος.

Παράκαμψη κάθε πιθανού εμποδίου

Όταν υπάρχει ενδιαφέρον για τον άλλον, κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετό για να μπει ανάμεσά σας. Και μιλάμε και για φυσικά εμπόδια, που μπορεί να είναι ακόμη κι ένα ποτήρι σε ένα μπαρ. Όταν κάθεστε δίπλα δίπλα, το άτομο που αναρωτιέσαι αν του αρέσεις θα βγάλει από τη μέση ακόμη κι αυτό το αθώο ποτήρι της μπάρας ώστε να μην μπαίνει τίποτα ανάμεσά σας, σε περίπτωση που κι εκείνος νιώθει κάτι για εσένα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares