Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

8 σημάδια ότι έχεις πραγματική χημεία με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταλάβεις από νωρίς αν ταιριάζεις όντως με το άτομο που νιώθεις ότι σου αρέσει



Το Α και το Ω στο dating δεν είναι άλλο από τη χημεία, η ύπαρξη της οποίας εκδηλώνεται συνήθως από νωρίς. Ακολουθούν τα 8 σημάδια που πρέπει να αναζητήσεις για να καταλάβεις αν με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά υπάρχει πραγματική χημεία.

Το να κάνετε eye contact δεν είναι άβολο

Η ύπαρξη eye contact από νωρίς είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι εσύ και το άτομο που σου αρέσει έχετε έντονη χημεία. Αν λοιπόν αυτό είναι κάτι που υπάρχει από νωρίς στη μεταξύ σας σχέση και αισθάνεστε και οι δύο εξίσου άνετα, τότε go for it!.

Νιώθεις άνετα στο να είσαι ο εαυτός σου δίπλα του

Όταν μας αρέσει ένα άτομο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην αισθανόμαστε και τόσο άνετα δίπλα του και να ξυπνούν μπόλικες από τις ανασφάλειές μας. Σε περίπτωση όμως που αυτό δεν συμβαίνει με εσένα και νιώθεις άνετα με το να είσαι απολύτως ο εαυτός σου δίπλα του, τότε υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η μεταξύ σας χημεία είναι έντονη.

Αναζητάτε και οι δύο την εγγύτητα μεταξύ σας

Όταν έχεις καλή χημεία με κάποιον, σας βγαίνει και στους δύο φυσικά να αναζητάτε τη μεταξύ σας εγγύτητα, ακόμη και το άγγιγμα. Αν ακόμη κι όταν αγγίζεστε κατά λάθος νιώθετε και οι δύο όμορφα, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εδώ υπάρχει κάτι έντονο.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε όταν είστε μαζί

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε πολύ. Όταν είστε σε κοινό χώρο και δεν μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε και οι δύο, τότε έχει ήδη γεννηθεί κάτι μέσα σας που θα πρέπει να εκδηλωθεί περαιτέρω.

Βλέπετε ο ένας τον άλλο σαν καλό φίλο

Πολλές φορές, μια ερωτική σχέση ξεκινά σαν μια όμορφη φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων, γεγονός που αν μη τι άλλο υποδεικνύει μια αναμφίβολη χημεία μεταξύ σας. Όταν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με ένα άτομο που δεν σε ενδιαφέρει, μπορεί να φαίνεται σαν μια αιωνιότητα. Από την άλλη, αν υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, τότε ακόμη και ένα 4ωρο μαζί μπορεί να φαντάζει σαν να έχουν περάσει 20 λεπτά.

Παρατηρείτε και οι δύο μικρά πραγματάκια που άλλοι δεν πιάνουν

Μικρές διαφορές στη συμπεριφορά, πράγματα που είπαν, μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση: όλα είναι μικροπράγματα που παρατηρούν μεταξύ τους τα άτομα που έχουν ήδη αναπτύξει έντονη χημεία.

Μαθαίνετε και οι δύο νέα πράγματα

Όταν υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ατόμων, και τα δύο αυτά άτομα προσπαθούν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Αν λοιπόν το τελευταίο διάστημα πιάνεις τον εαυτό σου να αναζητά γνώσεις για νέα πράγματα και να εξερευνά νέα ενδιαφέροντα, ενδέχεται να φταίει το ότι η χημεία σου με ένα πρόσωπο είναι αυτή που σε έχει βάλει σε αυτό το δημιουργικό mood. Αν αυτό συμβαίνει δε και με το άτομο που νιώθεις ότι σου αρέσει, τότε κυνήγησέ το!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!