Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σημάδια ότι ο πρώην σου έχει προχωρήσει, για να κάνεις κι εσύ το ίδιο

Όλα τα σημάδια για να καταλάβεις ότι το πρώην ταίρι σου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κι εσύ το ίδιο.



Όταν ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι αν το πρώην ταίρι σου τρέφει ακόμη αισθήματα για εσένα. Αυτά είναι όλα τα σημάδια για να καταλάβεις αν έχει προχωρήσει παρακάτω, ώστε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Προσπαθεί να σε αποφύγει

Αν αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη ένδειξη, τότε δεν ξέρουμε κι εμείς τι μπορεί να περνά από το μυαλό σου. Αν ο πρώην σου κάνει τα πάντα για να σε αποφύγει, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ρίξει μαύρη πέτρα στους κοινούς σας φίλους, τότε σίγουρα οδεύει ή τουλάχιστον προσπαθεί να ξεπεράσει τη σχέση σας και να πάει παρακάτω.

Δεν αλληλεπιδρά μαζί σου στα κοινωνικά δίκτυα

Αν τα μηνύματα, τα likes και τα replies στα stories σου αποτελούν παρελθόν, τότε είναι πολύ πιθανό ο πρώην σου να σε έχει ξεπεράσει. Ακόμη κι αν σου φαίνεται χαζό το να βγάλεις ένα τέτοιο συμπέρασμα από την ψηφιακή σας ζωή, μάθε πως πολλές φορές αυτές οι μικρές λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σημασία.

Δεν απαντά στα μηνύματά σου

Αν ο πρώην σου σε αποφεύγει τόσο στο δρόμο, όσο και στα μηνύματα που ενδεχομένως του στέλνεις, τότε πάρε κι εσύ το μήνυμα ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του έχοντας ξεπεράσει τον χωρισμό σας.

Δεν νιώθεις την ίδια οικειότητα όταν μιλάτε

Κι αν έχετε διατηρήσει επικοινωνία, αλλά η οικειότητα που κάποτε είχατε σας έχει εγκαταλείψει, μπορείς να το εκλάβεις σαν σημάδι ότι αυτό που κάποτε είχατε έχει πια τελειώσει για τα καλά.

Σου επέστρεψε τα προσωπικά σου αντικείμενα και πήρε πίσω τα δικά του

Η επιστροφή προσωπικών αντικειμένων υποδεικνύει την προσπάθεια από την πλευρά του να κλείσει για τα καλά το κεφάλαιο της σχέσης σας, μην αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω συναντήσεις.

Σε ενθαρρύνει να γνωρίσεις νέο κόσμο

Ένα ακόμη προφανές σημάδι ότι η σχέση σας έχει τελειώσει μέσα του για τα καλά είναι όταν σε ενθαρρύνει να γνωρίσεις νέο κόσμο. Και αυτό φυσικά υποδηλώνει ότι ακόμα κι όταν μια ερωτική σχέση τελειώνει, δεν ξεχνάμε το ενδιαφέρον μας για το άτομο που είχαμε δίπλα μας.

Δεν αντιδρά όταν μάθει ότι βγαίνεις με κάποιον

Το να μην αντιδράσει ο πρώην σου όταν μάθει ότι βγαίνεις με ένα άλλο πρόσωπο σημαίνει πως έχει ξεπεράσει για τα καλά τον χωρισμό σας όπως εσύ. Μπορείτε άνετα να διατηρήσετε έτσι μια φιλική σχέση.

Το πράγμα έχει σοβαρέψει μεταξύ εκείνου και ενός νέου προσώπου

Πιο προφανές από αυτό μάλλον δεν υπάρχει!

Σου λέει ρητά ότι έχει προχωρήσει

Και καλό είναι να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός