Ύποπτα πράγματα που κάνει ένας άνδρας με το κινητό του και ίσως πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις

Αν δεν τολμάει να σηκώσει το κινητό του όσο είστε στον ίδιο χώρο, ίσως να συμβαίνει κάτι που ενδεχομένως να σε στενοχωρήσει…

Ναταλία Πετρίτη

Όλοι και όλες μας έχουμε το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, όμως όταν κάποιος συμπεριφέρεται με ιδιαίτερα shady τρόπο ως προς αυτήν, τότε ίσως να κρύβει κάτι. Όταν ένας άνδρα με τον οποίο βγαίνουμε, δεν τολμάει να σηκώσει το κινητό του όσο είμαστε στον ίδιο χώρο, ίσως να συμβαίνει κάτι ύποπτο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εμείς δεν έχουμε δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης της ιδιωτικότητάς του ή έχουμε παρέμβει με κάποιον τρόπο. Αν λοιπόν παρατηρείς κι εσύ περίεργες κινήσεις από την πλευρά του συντρόφου σου, συνέχισε να διαβάζεις καθώς μπορεί εκείνος να κρύβει κάτι.

Παίρνει το κινητό του παντού μαζί του

Από την τουαλέτα μέχρι την πόρτα του σπιτιού για να ανοίξει στον κούριερ. Αυτή είναι μια ύποπτη συνήθεια που μάλλον μόνο για καλό δεν ακολουθεί.

Απενεργοποιεί όλα τα notifications

Μπορεί να σου φαίνεται γλυκιά σαν κίνηση, σκεπτόμενη ότι δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς όσο είστε μαζί. Στην πραγματικότητα όμως το πιο πιθανό είναι να κρύβει κάποιο μήνυμα που περιμένει ή ένα notification που ενδεχομένως να μην «πρέπει» να δεις.

Το παίρνει μακριά σου όταν κάθεσαι κοντά σε αυτό

Και πρόκειται φυσικά για την πιο γελοία κίνηση που μπορεί να κάνει, μιας που αμέσως καρφώνεται. Αν δεν περιμένει κάποιο δώρο για τα γενέθλιά σου ή ετοιμάζει κάποια άλλη έκπληξη για εσένα, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να τον ρωτήσεις ευθέως τι συμβαίνει.

Το κλείνει όσο είστε μαζί

Ακριβώς όπως και με τα notifications, αυτή η μυστικοπάθεια με το μανδύα του να μην τον ενοχλήσει κάποιος είναι τουλάχιστον ύποπτη και τις περισσότερες φορές κρύβει από έναν παράνομο δεσμό, μέχρι μπλεξίματα με ούτε κι εμείς θέλουμε να ξέρουμε τι.

Σηκώνει το κινητό του μόνο όταν δεν είστε στον ίδιο χώρο

Συμπεριφέρεται σαν να έχει ξεχάσει την ύπαρξή του όσο είστε μαζί και το δευτερόλεπτο που αφήνετε το δωμάτιο το κοιτάει σαν τρελός ή απαντά σε μια κλήση; Ε, κάτι τρέχει κατά πάσα πιθανότητα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares