Γιατί οι έξυπνες γυναίκες είναι πιο πιθανό να είναι single

Τί συμβαίνει άραγε και το υψηλό IQ μιας γυναίκας αυξάνει την πιθανότητα να είναι η ίδια single;

Ναταλία Πετρίτη

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όσο πιο έξυπνη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο πιθανό είναι η ίδια να είναι single; Φαίνεται θεωρητικά παράξενο, αλλά πράγματι δεν είναι λίγες οι φορές που το υψηλό IQ μιας γυναίκας μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο να συνάψει εκείνη μια ερωτική σχέση. Για να μάθετε γιατί συμβαίνει αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε.

«Διαβάζουν» σωστά τους ανθρώπους

Οι έξυπνες γυναίκες έχουν χάρη στην εξυπνάδα τους τη δυνατότητα να «διαβάζουν» καλύτερα τους ανθρώπους, γεγονός που τις κάνει ικανές να εντοπίζουν πιο εύκολα τυχόν ελαττώματα των ανδρών που γνωρίζουν. Υπό αυτήν την έννοια, οι πιθανοί σύντροφοι είναι λιγότεροι σε σχέση με άλλες γυναίκες, γι’ αυτό και στατιστικά αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που είναι single. Πρόκειται για ευχή και κατάρα!

Οι άνδρες θεωρούν την εξυπνάδα μεγάλο turn-off

Η πατριαρχική δομή της κοινωνίας έχει δυστυχώς δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού να θεωρεί την εξυπνάδα σε μια γυναίκα ως ένα μεγάλο turn-off. Κι αυτό διότι, ακριβώς επειδή μια γυναίκα είναι έξυπνη, είναι ακόμη πιο δύσκολο για έναν άνδρα να είναι χειριστικός απέναντί της. Ο μισογυνισμός με άλλα λόγια μπορεί να ευθύνεται για το γεγονός ότι έχετε να συνάψετε σχέση καιρό.

Οι έξυπνες γυναίκες τείνουν να θέτουν ως προτεραιότητα την καριέρα τους

Η εξυπνάδα συνδέεται τις περισσότερες φορές και με τη φιλοδοξία. Και όταν μια γυναίκα είναι αρκετά έξυπνη, είναι φυσικό να είναι και φιλόδοξη ως προς τα επαγγελματικά της, βάζοντας στο πλάι ζητήματα όπως οι ερωτικές σχέσεις. Και γι’ αυτό πολλές φορές είναι single.

Δεν ανέχονται άσχημες συμπεριφορές από την πλευρά των συντρόφων τους

Άμεσα συνδεδεμένο με το επιχείρημα που θέλει την εξυπνάδα ως ξενέρωτη για τους άνδρες, οι έξυπνες γυναίκες τείνουν να είναι πιο συχνά single ακριβώς επειδή χάρη στην εξυπνάδα τους αντιμετωπίζουν τις όποιες κακές συμπεριφορές επιδεικνύει ένας άνδρας, δίνοντας τέλος στη σχέση. Και οι άνδρες βρίσκουν τη συμπεριφορά αυτή πολύ «ανδρική», απειλητική και μη θελκτική. Καλύτερα single λοιπόν, παρά με κακοποιητές.

Αρνούνται να «νοικοκυρευτούν»

Στο τέλος της ημέρας, οι έξυπνες γυναίκες αποφεύγουν τις σχέσεις ή αργούν να μπουν σε μία καθώς θέλουν να βρουν έναν σύντροφο που πραγματικά να τις καλύπτει και να είναι ίσοι μέσα στη σχέση. Οι ίδιες αυτές γυναίκες ξέρουν πολύ καλά ότι δεν κρίνεται η αξία τους από το αν έχουν «νοικοκυρευτεί», και στην πραγματικότητα τους δημιουργείται δυσφορία μόνο στο άκουσμα της λέξης αυτής. Και πολύ καλά κάνουν αν θέλετε τη γνώμη μας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares