Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να σταματήσεις να σκέφτεσαι έναν άντρα που έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα

Ακολούθα τις παρακάτω συμβουλές και σύντομα θα αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση



Μερικές φορές πρέπει απλά να παίρνουμε απόφαση ότι, όσο άξιες και γοητευτικές και να είμαστε, απλώς δεν μας γουστάρει. Γι’ αυτό ακολούθα τις παρακάτω συμβουλές για να σταματήσεις να σκέφτεσαι έναν άντρα που έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα.

Αντιμετώπισε τη σκληρή αλήθεια

Στο μυαλό μας πολλές φορές μπορεί να έχουμε ότι ο άνθρωπος που μας αρέσει νιώθει το ίδιο για εμάς, απλώς δεν το έχει καταλάβει. Όμως ξέρουμε βαθιά μέσα μας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι τις περισσότερες φορές στις ερωτικές σχέσεις, τα πράγματα φαίνονται από την αρχή. Γι’ αυτό πάρτο απόφαση και προχώρα σε κάτι άλλο.

Get a life!

Σταμάτα να σκέφτεσαι εμμονικά τι μπορεί να έκανες εσύ λάθος ή τρόπους να να κερδίσεις την προσοχή του εκ νέου. Αντίθετα, επένδυσε στον εαυτό σου, κάνε όμορφα πράγματα που σε γεμίζουν και πέρνα χρόνο με φίλες και φίλους. Και που ξέρεις; Ο επόμενος έρωτάς σου μπορεί να βρεθεί σε μια κοινή σας έξοδο με την παρέα.

Δούλεψε με την αυτοπεποίθησή σου

Μετά από μια ερωτική απόρριψη, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το να πέφτει κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή μας. Έτσι όμως όχι απλά δεν θα ξεπεράσεις το άτομο αυτό, αλλά θα καταδικάσεις γενικότερα την ερωτική σου ζωή και τη διάθεσή σου. Δούλεψε λοιπόν με τον εαυτό σου και ζήτα τη βοήθεια των φίλων σου, ιδιαίτερα των γυναικών, που πάντα ξέρουν μέσω τη γυναικείας αλληλεγγύης να μας υπενθυμίζουν την αξία μας, περνώντας φυσικά όμορφα παρέα.

Κατάγραψε τις σκέψεις σου

Πολλές φορές όταν νιώθουμε πληγωμένες, το γράψιμο βοηθά στο να σκεφτούμε ορθολογικά και να αποβάλουμε σταδιακά τα τραύματά μας. Για αυτόν τον λόγο, αν νιώθεις ότι έχεις πέσει αρκετά ψυχολογικά, κατάγραψε όσα σκέφτεσαι στο χαρτί και ξαναδιάβασέ τα λίγες ημέρες μετά. Θα δεις ότι σταδιακά θα κάνεις πρόοδο και ό,τι σε έριχνε ψυχολογικά χθες, αύριο θα είναι καλύτερα.

Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο

Ο ευκολότερος τρόπος να αποβάλεις από το μυαλό σου ένα άτομο με το οποίο την είχες πατήσει δεν είναι άλλος από το να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο με πολλά πράγματα. Ξεκίνα ένα νέο χόμπυ, οργάνωσε ένα ταξίδι με την παρέα σου, κάνε μεγάλες βόλτες στην πόλη και διάβασε ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Θα δεις ότι θα σε βοηθήσει αρκετά.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.