Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις ποτέ σε έναν άντρα

Μερικά μηνύματα μπορούν να τινάξουν στον αέρα ολόκληρη τη σχέση σας. Φρόντισε να μην τα στείλεις ποτέ!



Το texting είναι πλέον ένα τεράστιο κομμάτι της σχέσης μας με τους άλλους ανθρώπους, και ιδιαίτερα όταν αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους που συνδεόμαστε ερωτικά, μια παρεξήγηση ή ένα χοντροκομμένο μήνυμα μπορεί να οδηγήσει σε μπερδέματα και κακή κατάληξη. Διάβασε γι’ αυτό τι δεν πρέπει να στείλεις ποτέ σε έναν άντρα μέσω μηνύματος.

«Πού είσαι;»

Το να ρωτήσεις έναν άντρα με τον οποίο είσαι σε σχέση ένα ξερό «πού είσαι» μπορεί να παρεξηγηθεί στον γραπτό λόγο σαν ανάγκη να τον ελέγχεις. Ακόμη κι αν αυτό που έχεις στο νου σου είναι να πάτε για χαλαρό καφεδάκι μετά τη δουλειά. Γι’ αυτό καλύτερα να του το πεις μέσα από μια κλήση, ώστε να καταλάβει από το context ότι η ερώτηση δεν προκύπτει από neediness ή κάτι άλλο.

«Τί είμαστε;»

Αυτή η συζήτηση σίγουρα πρέπει να γίνει σε κάποια φάση αν βγαίνετε πολύ καιρό και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ σας, σίγουρα όμως δεν θα γίνει μέσω μηνυμάτων. Το να στείλεις ένα τέτοιο μήνυμα φαίνεται εκβιαστικό και είναι σαν να ζητάς από τον ερωτικό σου σύντροφο να σου κάνει ghosting.

«Σ’ αγαπώ» (Αν δεν το έχετε ξαναπεί ποτέ)

Σε μια σταθερή σχέση, όπου έχετε ήδη μοιραστεί τα βαθιά σας συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, σχεδόν επιβάλλεται. Αν δεν το έχετε ξαναπεί ποτέ ωστόσο, μη διανοηθείτε!

«Γιατί σου αρέσω καν;»

Οι εκρήξεις χαμηλής αυτοπεποίθησης είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως το να στείλετε ένα τέτοιο μήνυμα σε ερωτικό σύντροφο είναι το μεγαλύτερο πιθανό turn-off.

«Πρέπει να μιλήσουμε»

Μπορεί όντως να θέλεις να μιλήσετε, όμως στον γραπτό λόγο, μια δήλωση αυτού του είδους μεταφράζεται δυστυχώς ως απαραίτητα δυσοίωνο μήνυμα. Ακόμη κι αν απλά θέλεις να μιλήσετε για το ποιο ξενοδοχείο θα κλείσετε για τις διακοπές σας. Γι’ αυτό άστο καλύτερα και πες ό,τι είναι από κοντά.

«Είμαι έγκυος»

Είτε αυτή είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τη σχέση σας, είτε πρόκειται για μια απροσδόκητη εξέλιξη που γεννά προβλήματα και στους δυο σας, αυτή είναι μια ανακοίνωση που γίνεται αποκλειστικά από κοντά.

«Σε βλέπω»

Αντιλαμβάνεστε ότι ακόμη κι αν στο μυαλό σας είναι χαριτωμένο, στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα creepy, έτσι;

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30