Πώς να τον κάνω να ασχοληθεί μαζί μου;

Δεν σε θέλει; 5 τρόποι να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον, τώρα!

Αναστασία Τουρούτογλου

Το κόλπο είναι παλιό και δοκιμασμένο. Ναι, το μαγικό τρικ της ζήλιας και ο τρόμος της απώλειας έχουν καταφέρει κατά καιρούς να ξυπνήσουν πάθη που ούτε και οι ίδιοι ξέραμε ότι είχαμε μέσα μας. Κάποιοι θα σου πουν ότι είναι μια σκληρή - ίσως και ριψοκίνδυνη - τακτική που αν όμως εφαρμοστεί με σύνεση και διακριτικότητα, μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Ναι, το να κάνεις τον άλλον να ζηλέψει μπορεί να μην είναι ο πιο ειλικρινής τρόπος για να φτάσεις στην καρδιά του είναι πάντως ένας από τους πιο σύντομους, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μας ότι το αντικείμενο του πόθου μας έχει κάποιο ενδιαφέρον για εμάς. Κι άλλωστε όπως λένε και οι U2: «Στην αγάπη δεν υπάρχουν κανόνες»...

1. Πάντα εντυπωσιακή. Είναι απλούστατο. Αν δείχνεις όμορφη, σέξι, περιποιημένη εκείνος θα μετανιώσει τη στιγμή που σε χώρισε ή αγνόησε. Εν τω μεταξύ εσύ θα έχεις τόσο έκδηλο ενδιαφέρον από άντρες θαυμαστές που μπορεί να μην σε νοιάζει πλέον που αυτός ασχολείται ακόμα μαζί σου.

2. Κάνε ότι δεν σε νοιάζει. Ας πούμε πως για καιρό προσπαθούσες να τραβήξεις την προσοχή του με τηλέφωνα ή μηνύματα. Έχεις σκεφτεί πως η αδιαφορία έχει καλύτερα αποτελέσματα; Μην στέλνεις μηνύματα και συμπεριφέρσου σαν να μην υπάρχει. Μην τον κοιτάς αν βγαίνετε στα ίδια μαγαζιά και αν έρθει να σου μιλήσει παρέμεινε ψύχραιμη. Δεν χρειάζεται να του πεις όλα τα νέα σου. Λίγα λόγια, αλλά πάντα με χαμόγελο, είναι αρκετά. 

3. Προσποιήσου την απασχολημένη. Τελικά αποφάσισε να σου δώσει σημασία και να σου προτείνει να βγείτε. Τι κρίμα που εσύ δεν έχεις εύκαιρο χρόνο για εκείνον, γιατί κάτι έχεις να κάνεις. Αρνήσου και ποτέ μην του πεις τι ακριβώς έχεις να κάνεις. Άφησέ τον να σκεφτεί ότι έχεις καυτό ραντεβού με άλλον.

4. Σύντομες απαντήσεις. Είτε μιλάτε στο τηλέφωνο, είτε στο Facebook, απέφυγε να του δίνεις πολλές πληροφορίες και μην απαντάς με μεγάλες προτάσεις. Περιορίσου στα βασικά και κράτησε μυστήριο γύρω από τη ζωή σου. Κι αν καταφέρεις να τελειώσεις εσύ την συζήτηση, μην απαντώντας στο τελευταίο του μήνυμα, τόσο το καλύτερο. 

5. Μίλα για άλλους άντρες. Εδώ υπάρχει μια λεπτή ισορροπία στο τι θα πεις για να σε πιστέψει. Αν μιλάς πολύ για κάποιον άλλον μπορεί να προδοθείς. Κράτησε χαμηλούς τόνους και πέταξε κάτι για κάποιο αγόρι σε μια συνομιλία που αφορά άλλο θέμα. Δεν θα πιστεύεις πόσο ευκολόπιστοι μπορούν να γίνουν οι άντρες και πόσο εκδηλωτικούς τους κάνει ο ανταγωνισμός. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares