Όλες οι ενδείξεις ότι έχεις «βολευτεί» σε μια σχέση που δεν σε κάνει πια ευτυχισμένη

Η περίοδος που η σχέση σας λειτουργούσε για σένα έχει παρέλθει και κατά βάθος το γνωρίζεις καλά

Ναταλία Πετρίτη

Μπορεί να σου συμβεί ένα Κυριακάτικο απόγευμα που περνάς χρόνο με τον σύντροφό σου. Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έχεις «βολευτεί» για τα καλά σε μια σχέση που δεν σε κάνει πια ευτυχισμένη. Όμως τα σημάδια είναι στην πραγματικότητα ορατά πολύ καιρό πριν και είναι στο χέρι σου να τα εντοπίσεις, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου σε καταστάσεις που φαίνεται να μην τραβάνε άλλο. Να ποια είναι τα κλασικά σημάδια που θα πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις.

Δεν βλέπεις κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις να συγκατοικήσετε, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι σε έξι μήνες από τώρα ή να τον συνοδεύσεις στον γάμο της αδερφής του το επόμενο καλοκαίρι. Κι αυτό όχι επειδή δεν είσαι άξια σύντροφος, αλλά γιατί στην πραγματικότητα δεν βλέπεις ένα κοινό μέλλον μαζί του και δεν θα ήθελες να τον πληγώσεις με μεγάλες πράξεις και υποσχέσεις.

Έχεις χάσει εντελώς τον ενθουσιασμό σου

Κάθε μέρα που ξεκινά είναι ολόιδια στο μυαλό σου και δεν έχεις να περιμένεις τίποτα καινούριο τόσο στη σχέση σας, όσο και στη ζωή σου γενικότερα. Όλα παραμένουν ίδια ενώ εσύ έχεις ανάγκη για κάτι νέο που θα σε ξαναζωντανέψει. Και η σχέση σου σίγουρα δεν θα βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Παραμελείς τον εαυτό σου

Θυμάσαι τότε που πήγαινες συχνά στο κομμωτήριο, πρόσεχες την εμφάνισή σου και βγαίνατε ραντεβού με εσένα να φοράς όλο και ένα καινούριο φόρεμα; Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν γιατί βολευτήκατε για τα καλά και οι δύο στη σχέση σας.

Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο και χώρο μόνη

Αναζητάς τελευταία πολύ περισσότερο χρόνο και χώρο μόνη σου, χωρίς τον σύντροφό σου, σε σχέση με παλιότερα. Ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς αν είναι αυτός που σε πιέζει ή αν απλά εσύ έχεις βαρεθεί σε αυτήν τη σχέση.

Βαριέσαι ό,τι κι αν κάνετε μαζί

Από τις βόλτες και τα δείπνα σε εστιατόρια, μέχρι τις κοινές σας διακοπές και κυριότερα το σεξ. Όταν δεν περνάς καλά ούτε σε κάτι που γίνεται εξ ορισμού για να περνάτε καλά, τότε αυτή η σχέση έχει τελειώσει στην πραγματικότητα.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares