Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 red flags σε μια νέα σχέση για να τρέξεις μακριά ASAP!

Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε! 



Όταν είσαι ερωτευμένος/-η σε μια νέα σχέση, πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να εντοπίσεις ένα πιθανό red flag που υπό άλλες συνθήκες θα σε έκανε να τρέξεις να σωθείς. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε εμείς εδώ! Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις ποια είναι τα 7 red flags που πρέπει να εντοπίσεις τον πρώτο καιρό σε μια σχέση, που θα πρέπει οπωσδήποτε να σε βάλλουν σε σκέψεις ως προς το μέλλον της.

Σε βομβαρδίζει με αγάπη

Καθημερινά ρομαντικά ραντεβού, γιγαντιαία αρκουδάκια και υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από το πρώτο κιόλας διάστημα που είστε μαζί. Αυτού του είδους η συμπεριφορά ενέχει τεράστιους κινδύνους και κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια κτητικότητας και ζήλειας. Προσοχή!

Θέλει να ξέρει διαρκώς που είσαι

Το να τσεκάρει διαρκώς που βρίσκεσαι δεν είναι μια εκδήλωση γλυκύτητας και ενδιαφέροντος, αλλά μια χειριστική συμπεριφορά που μαρτυρά ότι δεν σε εμπιστεύεται και ότι θέλει να σε ελέγχει.

Περιμένει να είναι το κέντρο του κόσμου σου

Βγαίνετε μόλις ένα μήνα και εκείνος ή εκείνη περιμένει να είναι η πρώτη προτεραιότητα της ζωής σου και να κανονίζεις τα πάντα με βάση της ανάγκες και τα θέλω του/της. Μακριά!

Ζηλεύει υπερβολικά

Ακόμη και το να ευχηθείς χρόνια πολλά σε έναν φίλο σου από τηλεφώνου μπορεί να οδηγήσει τον μεγαλύτερο καβγά όλων των εποχών, μιας που ήδη ζηλεύει τους πάντες. Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή με κανέναν τρόπο.

Είναι κρυψίνους με το κινητό του/της

Και αυτό συμβαίνει επειδή κατά πάσα πιθανότητα έχει κάτι να κρύψει. Ίσως και έναν/μια ακόμη σύντροφο που ξέχασε να σου αναφέρει.

Αναφέρεται με άσχημους χαρακτηρισμούς σε πρώην του/της

Αν όλοι και όλες οι πρώην είναι χαζοί, τρελοί και οτιδήποτε άλλο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα αναφέρεται έτσι και σε εσένα στο μέλλον;

Οι άνθρωποί σου δεν τον/την συμπαθούν

Το πιο σημαντικό ίσως από τα red flags που έχεις από την αρχή στη διάθεσή σου είναι η εντύπωση που κάνει ο/η σύντροφός σου στους δικούς σου ανθρώπους. Αν δεν τον συμπαθούν και πολύ, σημαίνει ότι μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από εσένα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ