Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις ώστε να τον κάνεις να σε διεκδικήσει άμεσα!



Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις έναν άντρα να σε διεκδικήσει, και άμεσα μάλιστα, αρκεί να κινείσαι με στρατηγική. Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να τον κινητοποιήσεις ώστε να σε κυνηγήσει!

Έχε αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι, θηλυκό και εντυπωσιακό, από μια γυναίκα με μπόλικη αυτοπεποίθηση. Το sex appeal σου θα ανέβει δίχως αμφιβολία και εκείνος θα τρέχει πίσω σου προτού το καταλάβεις!

Να είσαι ο εαυτός σου

Όσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση, άλλο τόσο σημαντικό είναι να είσαι παράλληλα ο εαυτός σου, αφού δεν θα ήθελες έτσι κι αλλιώς να σε διεκδικήσει ένα άτομο για κάτι που εσύ δεν είσαι. Δείξε όλους τους τρόπους με τους οποίους είσαι μοναδική και διαφέρεις από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες εκεί έξω και αυτός που σε ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί το δίχως άλλο.

Δώσε χώρο

Μην γίνεσαι απαιτητική και needy. Ο άντρας που σε ενδιαφέρει θα σε διεκδικήσει μόνο αν ξέρει εκ των προτέρων ότι έχει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Δώσε τον απλόχερα.

Γίνε μη διαθέσιμη

Μην είσαι διατεθειμένη πάντα να είσαι εκεί σε οτιδήποτε θελήσει ο άλλος, ούτε και να διαμορφώνεις το πρόγραμμά σου ανάλογα με τις ανάγκες του. Γίνε μη διαθέσιμη ώστε να χρειαστεί ο ίδιος να σε κυνηγήσει.

Βγες έξω

Ένας βασικός τρόπος να τον κάνεις να σε προσέξει είναι να βγεις εκεί έξω και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου μαζί με την παρέα σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο θελκτικό για έναν άντρα από μια γυναίκα που περνά και μόνη της καλά.

Γίνε παρατηρήσιμη στα κοινωνικά μέσα

Δείξε χωρίς ντροπή και με αυτοπεποίθηση το ποια είσαι και τι σου αρέσει στα κοινωνικά μέσα και να είσαι σίγουρη ότι θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Μην απαντήσεις όμως στα μηνύματά του αφήνοντας την επαφή σας σε ένα πλατωνικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να κάνει κάτι παραπάνω για να σε γνωρίσει κανονικά.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή