Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις ώστε να τον κάνεις να σε διεκδικήσει άμεσα!

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις έναν άντρα να σε διεκδικήσει, και άμεσα μάλιστα, αρκεί να κινείσαι με στρατηγική. Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να τον κινητοποιήσεις ώστε να σε κυνηγήσει!

Έχε αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι, θηλυκό και εντυπωσιακό, από μια γυναίκα με μπόλικη αυτοπεποίθηση. Το sex appeal σου θα ανέβει δίχως αμφιβολία και εκείνος θα τρέχει πίσω σου προτού το καταλάβεις!

Να είσαι ο εαυτός σου

Όσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση, άλλο τόσο σημαντικό είναι να είσαι παράλληλα ο εαυτός σου, αφού δεν θα ήθελες έτσι κι αλλιώς να σε διεκδικήσει ένα άτομο για κάτι που εσύ δεν είσαι. Δείξε όλους τους τρόπους με τους οποίους είσαι μοναδική και διαφέρεις από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες εκεί έξω και αυτός που σε ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί το δίχως άλλο.

Δώσε χώρο

Μην γίνεσαι απαιτητική και needy. Ο άντρας που σε ενδιαφέρει θα σε διεκδικήσει μόνο αν ξέρει εκ των προτέρων ότι έχει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Δώσε τον απλόχερα.

Γίνε μη διαθέσιμη

Μην είσαι διατεθειμένη πάντα να είσαι εκεί σε οτιδήποτε θελήσει ο άλλος, ούτε και να διαμορφώνεις το πρόγραμμά σου ανάλογα με τις ανάγκες του. Γίνε μη διαθέσιμη ώστε να χρειαστεί ο ίδιος να σε κυνηγήσει.

Βγες έξω

Ένας βασικός τρόπος να τον κάνεις να σε προσέξει είναι να βγεις εκεί έξω και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου μαζί με την παρέα σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο θελκτικό για έναν άντρα από μια γυναίκα που περνά και μόνη της καλά.

Γίνε παρατηρήσιμη στα κοινωνικά μέσα

Δείξε χωρίς ντροπή και με αυτοπεποίθηση το ποια είσαι και τι σου αρέσει στα κοινωνικά μέσα και να είσαι σίγουρη ότι θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Μην απαντήσεις όμως στα μηνύματά του αφήνοντας την επαφή σας σε ένα πλατωνικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να κάνει κάτι παραπάνω για να σε γνωρίσει κανονικά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares