Μήπως με απατά; 7 αιτίες που σε κάνουν να νιώθεις αμηχανία

Υπάρχει όντως πρόβλημα στη σχέση σας ή μήπως οι υποψίες σου προκύπτουν εξαιτίας άλλων αφορμών;

Ναταλία Πετρίτη

Το τελευταίο διάστημα σου έχουν γεννηθεί υποψίες ότι ο σύντροφός σου μπορεί και να σε απατά. Και οι υποψίες αυτές το μόνο σίγουρο είναι ότι σε ρίχνουν ψυχολογικά και διαταράσσουν την ησυχία στη σχέση σας. Προτού πειστείς χωρίς αποδείξεις ότι πράγματι ο σύντροφός σου δεν είναι πιστός σε εσένα, διάβασε επτά λόγους για τους οποίους μπορεί να έχεις μπει σε σκέψεις και πως θα αντιμετωπίσεις την αμήχανη αυτή στιγμή.

Είναι συνεχώς απασχολημένος

Είναι προφανώς η κλασική δικαιολογία κάποιου που έχει γνωρίσει ένα καινούριο άτομο όσο είναι σε σχέση. Μπορεί όμως να είναι και η πραγματικότητα, μιας που η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις του κόσμου συνεχώς δυσχεραίνονται. Γι’ αυτό βεβαιώσου πρώτα ότι δεν ισχύει το δεύτερο και ότι δεν είναι απλώς πιεσμένος στη δουλειά το τελευταίο διάστημα, προτού βγάλεις άσχημα συμπεράσματα.

Σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια

Τα σχόλια και η συμπεριφορά του τελευταία σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια, σαν να συμμετέχεις σε έναν άτυπο διαγωνισμό στον οποίο πρέπει να τερματίσεις πρώτη, αντιμέτωπη με μια πιθανή αντίζηλο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε απατά, είναι σίγουρα όμως μια προβληματική συμπεριφορά που πρέπει να συζητηθεί.

Δεν είναι ξεκάθαρος ως προς το μέλλον

Ο σύντροφός σου δεν είναι καθόλου ξεκάθαρος ως προς το μέλλον σας ή, για να το θέσουμε καλύτερα, δεν κάνει καν πλάνα για αυτό μαζί σου. Ανεξάρτητα από το αν σε απατά ή όχι, είναι βέβαιο πως αυτή δεν είναι μια σχέση ζωής στο δικό του μυαλό και αυτό θα πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου αν για σένα τα πράγματα είναι αλλιώς.

Έχει μια πολύ κοντινή φίλη

Ενώ είσαι cool με το να έχει γυναίκες φίλες, υπάρχει αυτή η μία κολλητή που σου φαίνεται όλο και πιο ύποπτη. Σταμάτα όμως να ανησυχείς και σκέψου: θα σου άρεσε να σκεφτόταν το ίδιο για τον δικό σου κολλητό από τον παιδικό σταθμό;

Δεν σου δείχνει πια ότι σε αγαπά

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε στο παρελθόν εκδηλωτικός ως προς τα συναισθήματά του, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να μην δείχνει πια ότι σε αγαπά, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Και να μην σε απατά, αυτή είναι μια ένδειξη ότι η σχέση σας περνά κρίση.

Δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σου

Εδώ και καιρό αδιαφορεί συστηματικά ως προς τις ανάγκες και τα θέλω σου και πρώτη προτεραιότητα είναι ο εαυτός του. Μπορεί και ένα άλλο άτομο ίσως. Θα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά τι συμβαίνει.

Είναι όλος σου ο κόσμος

Αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο της σχέσης σας που για σένα ο σύντροφός σου είναι όλος σου ο κόσμος, ακόμα και να μην σου δίνει ίχνος αφορμών, είναι πιθανό να νιώθεις ανασφάλεια. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσεις το πως βλέπεις τα πράγματα, καθώς έχεις επενδύσει τα πάντα σε έναν άλλον άνθρωπο, γεγονός εξαιρετικά προβληματικό για τον ίδιο σου τον εαυτό. Γέμισε τη ζωή σου με άλλους ανθρώπους και ενδιαφέρονται που θα έχεις μόνο για σένα και προσπάθησε να λειτουργείς με πιο υγιείς όρους στη σχέση σας. Και θα δεις ότι οι υποψίες σου θα φύγουν μια για πάντα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares