Σημάδια ότι ο σύντροφός σου είναι και ο καλύτερός σου φίλος

Δεν είστε απλά ένα ταιριαστό ζευγάρι, αλλά και οι καλύτεροι φίλοι

Ναταλία Πετρίτη

Όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση, περιμένεις από τον σύντροφό σου να είναι ο teammate σου, να σε υποστηρίζει, να σε νοιάζεται και να σε αγαπά. Μερικά ζευγάρια όμως φαίνεται πως ξεπερνούν κατά πολύ αυτούς τους στόχους, με τα δύο μέλη τους να αποτελούν ταυτόχρονα και τους καλύτερους φίλους ο ένας του άλλου. Αυτά είναι τα σημάδια ότι ο σύντροφός σου σου προσφέρει ταυτόχρονα και το απαραίτητο ερωτικό κομμάτι, αλλά και την πολύτιμη φιλία του.

Όταν έχεις νέα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που ενημερώνεις

Οτιδήποτε σημαντικό, συνταρακτικό, αστείο ή και στενάχωρο συμβαίνει, ο σύντροφός σου είναι και το πρώτο άτομο με το οποίο θα το μοιραστείς. Γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο ερωτικός σύντροφος, αλλά και ο κολλητός σου.

Κανένας δεν σε κάνει να γελάς περισσότερο

Με τον σύντροφό σου δεν βγαίνετε μόνο για ρομαντικά ραντεβού ούτε κάνετε απλώς παθιασμένο σεξ. Περιμένεις με αγωνία να ξεκαρδιστείτε μαζί στο γέλιο με αυτή τη νέα κωμωδία, ακούς με ευχαρίστηση τα αστεία του και δεν χορταίνεις να σε πειράζει.

Δεν τον αγαπάς σαν σύντροφο μόνο, αλλά σαν άνθρωπο στο σύνολό του

Η ειλικρίνειά του, η φροντιστικότητά του, ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους άλλους ανθρώπους, οι αξίες του και όλα του τα στοιχεία στον χαρακτήρα είναι αυτά που σε κάνουν να τον αγαπάς όχι μόνο επειδή είσαι τρελά ερωτευμένη και είναι ένας καλός σύντροφος, αλλά επειδή είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Του εμπιστεύεσαι τη ζωή σου

Είναι βέβαιο ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου, μπορείς όμως να πεις ότι του εμπιστεύεσαι τη ζωή σου όσο και στον κολλητό ή την κολλητή σου; Αν ναι, τότε ο κολλητός σου είναι μάλλον ο ίδιος!

Όταν είσαι πεσμένη, εκείνος είναι που θα σου φτιάξει το κέφι

Τί παραπάνω να ζητήσει κανείς από αυτό; Όταν είσαι τόσο τυχερή ώστε να έχεις βρει στο πρόσωπο του συντρόφου σου το άτομο που θα στου φτιάχνει τη διάθεση όσο πεσμένη κι αν είναι αυτή, τότε εκείνος είναι αναμφίβολα ταυτόχρονα και ο καλύτερός σου φίλος.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares