Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα τα σημάδια ότι ο πρώην σου έχει προχωρήσει για να κάνεις κι εσύ το ίδιο

Οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν και πάντα οφείλουμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον



Πάει καιρός από τότε που χωρίσατε κι όμως, ένα κομμάτι του μυαλού σου είναι κολλημένο στο ενδεχόμενο του να τα ξαναβρείτε στο μέλλον. Οι σχέσεις όμως δεν εξελίσσονται πάντα όπως εμείς τις θέλουμε και πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωπες με το να μάθουμε ότι ο πρώην σύντροφός μας έχει προχωρήσει στη ζωή του. Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιέσαι αν θα μπορούσατε κάποτε να τα ξαναβρείτε, διάβασε εδώ ποια είναι τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι ο πρώην σου έχει προχωρήσει στη ζωή του, ώστε να κάνεις κι εσύ σύντομα το ίδιο.

Σου έχει επιστρέψει όλα σου τα υπάρχοντα

Στο διαμέρισμά του δεν έχει μείνει τίποτα δικό σου πέρα από τις αναμνήσεις, μιας που εδώ και καιρό σου έχει επιστρέψει όλα σου τα υπάρχοντα. Δεν θέλει να συνδέεστε με κανέναν τρόπο πλέον και ακόμη και τα υλικά αγαθά σου στο σπίτι του έπρεπε να φύγουν από πάνω του.

Σε έχει μπλοκάρει ή και διαγράψει από τα κοινωνικά δίκτυα

Είναι δύσκολο να μην προσβληθείς από μια τέτοια χειρονομία, όμως πρέπει να την αποδεχθείς. Είναι προφανές ότι δεν σε θέλει στη ζωή του, ακόμα κι αν η επαφή σας περιορίζεται σε ένα απλό like ή ευχές στα γενέθλιά σας στο Facebook.

Δεν μένει πια στην ίδια πόλη

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του από το γεγονός ότι δεν ζει καν πλέον στην ίδια πόλη με εσένα. Κάνει ένα νέο ξεκίνημα και οφείλεις σίγουρα να το σεβαστείς και να χαρείς για εκείνον.

Είναι ενεργός χρήστης σε dating apps

Σίγουρα μπορεί να ψάχνει απλά για ένα rebound hookup, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εφόσον είναι ενεργός σε dating apps, σε έχει επίσης ξεπεράσει και αναζητά κάτι νέο στη ζωή του.

Έχει καινούρια σύντροφο

Δεν μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρο από αυτό. Η σχέση σας τέλειωσε και πλέον είναι ευτυχισμένος στο πλάι ενός άλλου ανθρώπου. Μπορεί να είναι δύσκολο να το διαχειριστείς σε πρώτη φάση, θυμήσου όμως ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα