Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 ενδείξεις ότι είναι υπερβολικά ανώριμος/-η για μια σχέση

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι να αφιερωθούν σε μια σχέση και αυτό συνήθως φαίνεται από τη συμπεριφορά τους στα απλά πράγματα 



Όταν η συζήτηση έρχεται στο dating, η ηλικία και η μόρφωση ενός ανθρώπου μικρή σημασία έχουν ως προς το αν αυτός είναι έτοιμος να αφιερωθεί σε μια σχέση με ωριμότητα, νοιάξιμο και ειλικρίνεια. Πολλές φορές, τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας είναι και αυτά που υποδηλώνουν ότι ένα άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά είναι δυστυχώς υπερβολικά ανώριμο για μια σχέση. Ιδού τα κυριότερα σημάδια.

Δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του/της

Η έκφραση των συναισθημάτων μας με ειλικρίνεια είναι απαραίτητη όταν προχωράμε στη δημιουργία μιας σχέσης, αν αυτή θέλουμε πραγματικά να κρατήσει. Όταν όμως αδυνατούμε να μιλήσουμε για όσα νιώθουμε, τότε δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο απαραίτητο επίπεδο ωριμότητας για να μοιραστούμε τη ζωή μας με έναν ακόμη άνθρωπο.

Δεν θέλει να αφιερωθεί σε εσένα, αλλά σε διεκδικεί ταυτόχρονα

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, κι όμως εκείνος/-η σε διεκδικεί, χωρίς να είναι σε θέση να αφιερωθεί σε εσένα. Εγωιστικό, δεν νομίζεις; 

Ζηλεύει ακόμη και τα μικρότερα πράγματα

Το να σε χαιρετήσει ένας/μία πρώην στο δρόμο μπορεί να γίνει αφορμή για μια ακραία έκρηξη ζήλιας από το πουθενά. Όμως αυτή η συμπεριφορά δείχνει μεγάλη ανωριμότητα που προσιδιάζει σε παιδί γυμνασίου και όχι άνθρωπο για σχέση.

Σε κρεμάει στα πλάνα σας διαρκώς

Είναι πολύ καλός/-ή στο να κάνετε πλάνα, αλλά σε κρεμάει διαρκώς ως προς αυτά, χωρίς να παίρνει την ευθύνη της πράξης του/της. Όταν πάντα έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει από το να περάσετε χρόνο μαζί, τότε δεν μπορεί να βρεθεί και σε μια σχέση μαζί σου.

Δεν σε ακούει

Δεν έχει σημασία αν μιλάς για το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου ή αν λες ένα χαζό ανέκδοτο. Τις περισσότερες φορές δεν ακούει με προσοχή ό,τι λες και αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά του. Η ζωή σου δεν τον/την ενδιαφέρει και πολύ, πόσο μάλλον το να βρεθείτε σε μια σχέση.

Είναι εξωφρενικά συναισθηματικός/-ή

Όλοι μπορούμε να γινόμαστε λίγο drama kings and queens, όμως όταν αυτός είναι ο κανόνας, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Ένας εξωφρενικά συναισθηματικός άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί την πίεση και τα προβλήματα που πάντα προκύπτουν στις ερωτικές σχέσεις.

Σε απογοητεύει συχνά

Όλοι έχουμε απαιτήσεις και όρια σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους και όταν αυτοί μας απογοητεύουν ως προς αυτά, τότε η μεταξύ μας σχέση γίνεται επιβαρυντική. Αν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο και με εκείνον/-η, μην περιμένεις αυτό που έχετε να εξελιχθεί σε μια σοβαρή και υγιή και σχέση.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της