Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να φλερτάρεις και να σαγηνεύσεις έναν άνδρα με απόλυτη αυτοπεποίθηση

Να πώς θα μετριάσεις τις ντροπές και θα πάρεις αυτό ακριβώς που θέλεις!



Το φλερτ και η προσπάθεια να εντυπωσιάσουμε σε ερωτικό επίπεδο έναν άντρα δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες, μιας που η αμηχανία και οι ντροπές δεν είναι σπάνιες σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν λοιπόν κι εσύ δυσκολεύεσαι στο παιχνίδι του flirting, τότε ακολούθα τις παρακάτω συμβουλές από το AllYou, που θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις έναν άνδρα με απόλυτη αυτοπεποίθηση και φυσικά επιτυχία!

Pixel

Απόφυγε το να αντιγράψεις κάποια άλλη γυναίκα

Εκείνη η φίλη σου που πάντα έχει επιτυχίες στην ερωτική της ζωή δεν χρειάζεται να πέσει θύμα αντιγραφής από εσένα ως προς το πώς θα κινηθείς στο φλερτ. Η σαγήνη προϋποθέτει την αυθεντικότητα, γι’ αυτό βρες τον δικό σου signature τρόπο για να φλερτάρεις και μείνε πάντα ο εαυτός σου.

Βρες τι σε κάνει να νιώθεις σέξι

Από τα ρούχα σου και το άρωμά σου, μέχρι τις πρόσφατες ενασχολήσεις σου, βρες όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις σέξι και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκπέμπει αυτή τη διάθεση.

Pixel

Dress for success

Δείξε προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα κάνεις υπερβολές που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Επένδυσε σε σύνολα που μέσα τους νιώθεις όμορφη και άνετη και κάνε το ντύσιμο τη δική σου ιεροτελεστία αυτοπεποίθησης και ζωντάνιας προτού βγεις από το σπίτι.

Αν δεν νιώθεις άνετα στην κουβέντα, χρησιμοποίησε τη σιωπή προς όφελός σου

Όταν σου αρέσει κάποιος αλλά δεν αισθάνεσαι άνετα να του μιλήσεις, χρησιμοποίησε τη σιωπή σου ως ένα μέσο σαγήνης. Άλλωστε όσο πιο μυστηριώδης, τόσο το καλύτερο. Το έντονο eye contact και το να στέκεσαι κοντά στο άτομο που σου αρέσει θα κάνει την πρώτη, μεγάλη εντύπωση.

Παίξε το χαρτί της υπομονής

Μην γνωστοποιείς κατευθείαν το πόσο σου αρέσει ο άλλος, αλλά χτίσε ένα ερωτικό παιχνίδι στο φλερτ, στο οποίο θα χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι να δει τις προθέσεις και τις διαθέσεις σου. Όσο περισσότερο buildup υπάρχει στη μεταξύ σας σχέση, τόσο καλύτερο θα είναι όταν θα πάτε στο επόμενο στάδιο.

Μην παίρνεις την απόρριψη προσωπικά

Τέλος, αποδέξου ότι η απόρριψη στο φλερτ είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και μην την παίρνεις προσωπικά. Μπορεί ένας άνθρωπος που σου αρέσει να αναζητά κάτι διαφορετικό και να μην ταιριάζεις εσύ σε αυτό που έχει στο μυαλό του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ισχύει το ίδιο και για όλους!

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν