Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

8 ενδείξεις ότι ο χαρακτήρας σου μπορεί και να τρομοκρατεί τους άνδρες

Μια επιτυχημένη γυναίκα με αυτοπεποίθηση σαν κι εσένα, πολλές φορές τρομοκρατεί τους άνδρες. Να ποιες είναι οι πιο σημαντικές ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.



Χαμογελάτε, έχετε eye contact και ξεκινάει το flirt. Όμως πάντα μένετε εκεί και βλέπεις την ερωτική σου ζωή εξαιρετικά στάσιμη, χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις. Αναρωτήθηκες όμως ποτέ μήπως «φταίει» το γεγονός ότι παραείσαι επιτυχημένη, όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση για να το αντέξει ένας άνδρας που έχει γαλουχηθεί μέσα στα πατριαρχικά πρότυπα; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιες είναι 8 σημαντικές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι ο χαρακτήρας σου τρομοκρατεί τους άνδρες. Και μην ανησυχείς, σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω άνδρες, ο χαρακτήρας των οποίων δεν είναι τόσο εύθραυστος ώστε να φοβηθούν να έρθουν κοντά με μια δυναμική γυναίκα σαν κι εσένα!

Φλερτάρετε έντονα, αλλά ποτέ δεν σου λέει να βγείτε ραντεβού

Κλασικό και ιδιαίτερα εκνευριστικό. Ο άνδρας που σε «φοβάται» θα αρκεστεί στο να πάρει την επιβεβαίωση από εσένα φλερτάροντας μαζί σου, όμως μπροστά στο ενδεχόμενο του να σοβαρέψουν τα πράγματα, δεν θα σου ζητήσει ποτέ να βγείτε ραντεβού. Ίσως επειδή ξέρει ότι δεν θα επέτρεπες ποτέ σε κανέναν να έχει το πάνω χέρι με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι άντρες είναι νευρικοί απέναντί σου

Γνωρίζοντας την αξία σου σε ό,τι κάνεις, οι άντρες είναι πολύ νευρικοί απέναντί σου φοβούμενοι ότι θα είναι ορατό στον κόσμο ότι είναι αν όχι ίσιοι, κατώτεροι από εσένα σε μια σειρά από πράγματα.

Δεν έχετε eye contact

Η έλλειψη eye contact σημαίνει ότι ένας άντρας φοβάται να φανεί πόσο τρομαγμένος είναι μπροστά στο ενδεχόμενο να τον απορρίψεις. Πολλές φορές μπορεί να είναι και χαριτωμένο.

Οι άντρες κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα μπροστά σου

Στην προσπάθεια να φανούν ισάξιοι και άνετοι, οι άντρες πολλές φορές κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα μπροστά σου. Τα οποία εδώ που τα λέμε είναι συνήθως και ντροπιαστικά.

Οι άντρες προσβάλλονται εύκολα από εσένα

Δεν έχει σημασία τι μπορεί να έχεις πει, οι άντρες που σε φοβούνται προσβάλλονται πολύ εύκολα από εσένα. Κι αυτό καθώς ο φόβος αυτός μεταφράζεται στο μυαλό τους σαν να τους κρίνεις διαρκώς. Χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι κάνεις κάτι τέτοιο.

Αναφέρουν συνεχώς πόσο φανταστική είσαι

Όχι όμως με έναν τρόπο που σε κολακεύει, αλλά κυρίως εκπέμποντας ηττοπάθεια ως προς τα δικά τους επιτεύγματα.

Είναι ανταγωνιστικοί

Όταν δεν είναι ηττοπαθείς απέναντί σου, είναι ανταγωνιστικοί. Με έναν εξαιρετικά προσβλητικό τρόπο που υποδηλώνει μάλιστα μισογυνισμό.

Δεν μπορούν καν να σου μιλήσουν

Τελευταία ένδειξη ότι ίσως τρομάζεις τους άντρες δεν είναι άλλη από το ότι πολλοί  από αυτούς δεν μπορούν καν να σου μιλήσουν. Μην ανησυχείς όμως: δεν χρειάζεται ποτέ να κάνεις εκπτώσεις στον χαρακτήρα και τα θέλω σου, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να διαχειριστούν μια γυναίκα σαν κι εσένα!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ