Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί το τέταρτο ραντεβού είναι και το πιο καθοριστικό για το αν θα προχωρήσει η σχέση σας

Τι είναι αυτό που καθιστά το τέταρτο ραντεβού στο πιο κομβικό ως προς το αν θα βρεθείς σε μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο;



Τι είναι αυτό που καθιστά το τέταρτο ραντεβού στο πιο κομβικό ως προς το αν θα βρεθείς σε μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο; Ακολουθούν όλες οι απαντήσεις για να μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Μέχρι το τέταρτο ραντεβού, έχεις επενδύσει αρκετά

Υπάρχει μια περίοδος χάριτος όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, στην οποία δίνεις περιθώρια τόσο σε εκείνον όσο και σε εσένα ώστε να καταλάβεις αν ταιριάζετε πραγματικά, αν σου αρέσει όντως και αν υπάρχουν προοπτικές να εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση σε κάτι όμορφο, βαθύ και με μεγάλη διάρκεια. Το τέταρτο ραντεβού είναι εκείνη η χρονική στιγμή που αυτή η περίοδος αρχίζει να φθίνει, με τους δύο από εσάς να έχουν επενδύσει επαρκώς και αποφασίσει ουσιαστικά αν επιθυμούν ή όχι να συνεχιστεί αυτό που έχετε.

Το τέταρτο ραντεβού είναι και όταν τελειώνουν οι δικαιολογίες

Το πρώτο διάστημα που βγαίνεις μαζί του/της είναι ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να εντοπίζεις κάποια χαρακτηριστικά του/της που δεν σου πολυαρέσουν, όμως δεν είσαι και σίγουρος/-η για το αν είναι ιδέα σου ή όχι. Μέχρι το τέταρτο ραντεβού όμως μπορείς να καταλάβεις πια αν έχεις πράγματι να κάνεις με red flags τα οποία θα έπρεπε να σε απωθήσουν από το να συνεχίσεις μαζί με το άτομο αυτό.

Από το τέταρτο ραντεβού και μετά μπορείς να ξεσκαρτάρεις

Υπάρχουν εκεί έξω αρκετοί άνθρωποι που σπαταλούν τον χρόνο σου, λέγοντας μεγάλες κουβέντες, και κάνοντάς σε να πιστεύεις ότι θα βρεθείτε μαζί σε μια έντονη σχέση. Μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν ξαφνικά ώστε να αναζητήσουν το επόμενο «θύμα». Κι όμως, μετά από τέσσερα ραντεβού μπορείς να αντιληφθείς από τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου αν είναι έτσι ή ένας πραγματικά σοβαρός και γεμάτος σεβασμό άνθρωπος, ώστε να αποφύγεις το να σε «παίξουν».

Τα τέσσερα ραντεβού σε αναγκάζουν να δεις πραγματικά τι θέλεις και εσύ

Δεν είναι πάντα οι άλλοι που δεν ψήνονται για κάτι σοβαρό. Μπορεί να είσαι και εσύ «ένοχος» ή «ένοχη». Και μετά από τέσσερα ραντεβού όπου και έχετε γνωριστεί επαρκώς μπορείς πια να καταλάβεις και για εσένα τον ίδιο/την ίδια αν επιθυμείς πραγματικά να σοβαρέψουν τα πράγματα μεταξύ σας.

Μετά από τέσσερα ραντεβού δικαιολογείται το να θέλετε κάτι παραπάνω

Μετά τα τέσσερα πρώτα ραντεβού, πραγματικά δικαιολογείται το να επιθυμείτε και οι δύο κάτι παραπάνω, θέλοντας σταδιακά να γνωρίσετε και τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του το άτομο με το οποίο βγαίνετε, τις καθημερινές του συνήθειες, τον χώρο στον οποίο μένει και τόσα άλλα. Με άλλα λόγια να μπείτε και με τη βούλα σε μια σχέση.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;