Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνεις να σε επιθυμεί και να κρατήσεις τη φλόγα δυνατή στη σχέση σας

Πρέπει να του λείψεις και λίγο για να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον σε μια σχέση!



Το μυστικό για να διατηρείται μια σχέση ολοζώντανη και γεμάτη πάθος δεν είναι άλλο από το να φροντίζεις να του λείπεις ανά διαστήματα, διατηρώντας μια υγιή απόσταση που δίνει και στους δύο χρόνο και χώρο και εκτός της σχέσης σας. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να σε επιθυμεί και να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή.

Σταμάτα να τον βάζεις σαν προτεραιότητα στη ζωή σου

Προφανώς ο ερωτικός μας σύντροφος βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων στη ζωή μας, δεν χρειάζεται να είναι ωστόσο και η κορυφαία αυτών. Μην κάνεις όλα τα πλάνα της ζωής σου με βάση τις ανάγκες του και το να συναντιέστε όσο πιο συχνά γίνεται, αλλά κάνε χώρο στις παρέες σας, στα χόμπυ σου, την εκπαίδευσή σου ή οτιδήποτε άλλο κρίνεις εσύ ως σοβαρό για εσένα.

Έχε ζωή και πέρα από εκείνον

Αν σου ακυρώσει τα κοινά σας πλάνα ένα Σάββατο, μην μείνεις μέσα στο σπίτι να βλέπεις Netflix, αλλά βγες εκεί έξω και διασκέδασέ το. Είχες ζωή και πριν από αυτή τη σχέση και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς.

Μην μιλάτε διαρκώς

Η επικοινωνία σας δεν χρειάζεται να είναι διαρκής και αυτονόητη. Κάνε μίνι αποχές από τα πολλά μηνύματα, δίνοντας χώρο και στους δύο σας, αλλά και εντείνοντας το πόσο θα του λείπεις όταν δεν θα είναι αυτονόητο εκείνο το πρωινό emoji για καλημέρα.

Δείχνε hot στα social media

Το ότι είσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι παραμελείς την παρουσία σου στα κοινωνικά μέσα και αυτό οφείλεις να το επιβεβαιώσεις συνεχίζοντας να δείχνεις hot με τις αναρτήσεις σου σε αυτά. Θα δεις ότι έτσι θα σε θέλει διαρκώς, εκτιμώντας τι έχει δίπλα του.

Γίνε το άτομο που σίγουρα θα του λείπει

Γίνε εκείνος ο cool, ήρεμος, εντυπωσιακός, γενναιόδωρος άνθρωπος που πάντα ήθελες, δίνοντας έμφαση στο να γίνεσαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ένας θετικός άνθρωπος, που φέρνει πάντα μια πνοή σιγουριάς και ευτυχίας σε εκείνους που τον συναναστρέφονται είναι και εκείνος ο άνθρωπος που θα λείψει σίγουρα σε κάποιον με την παραμικρή υπόνοια απόστασης.

Κράτα το μυστήριο ζωντανό

Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις πράξη. Κράτα πτυχές του εαυτού σου κάτω από ένα μυστηριώδες, σαγηνευτικό πέπλο, που θα τον κάνει να του λείπεις κάθε φορά που δεν ξέρει που βρίσκεσαι. Γεγονός που θα κάνει τις στιγμές που περνάτε μαζί άκρως φλογερές.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»