Πώς να τον κάνεις να σε επιθυμεί και να κρατήσεις τη φλόγα δυνατή στη σχέση σας

Πρέπει να του λείψεις και λίγο για να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον σε μια σχέση!

Ναταλία Πετρίτη

Το μυστικό για να διατηρείται μια σχέση ολοζώντανη και γεμάτη πάθος δεν είναι άλλο από το να φροντίζεις να του λείπεις ανά διαστήματα, διατηρώντας μια υγιή απόσταση που δίνει και στους δύο χρόνο και χώρο και εκτός της σχέσης σας. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να σε επιθυμεί και να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή.

Σταμάτα να τον βάζεις σαν προτεραιότητα στη ζωή σου

Προφανώς ο ερωτικός μας σύντροφος βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων στη ζωή μας, δεν χρειάζεται να είναι ωστόσο και η κορυφαία αυτών. Μην κάνεις όλα τα πλάνα της ζωής σου με βάση τις ανάγκες του και το να συναντιέστε όσο πιο συχνά γίνεται, αλλά κάνε χώρο στις παρέες σας, στα χόμπυ σου, την εκπαίδευσή σου ή οτιδήποτε άλλο κρίνεις εσύ ως σοβαρό για εσένα.

Έχε ζωή και πέρα από εκείνον

Αν σου ακυρώσει τα κοινά σας πλάνα ένα Σάββατο, μην μείνεις μέσα στο σπίτι να βλέπεις Netflix, αλλά βγες εκεί έξω και διασκέδασέ το. Είχες ζωή και πριν από αυτή τη σχέση και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς.

Μην μιλάτε διαρκώς

Η επικοινωνία σας δεν χρειάζεται να είναι διαρκής και αυτονόητη. Κάνε μίνι αποχές από τα πολλά μηνύματα, δίνοντας χώρο και στους δύο σας, αλλά και εντείνοντας το πόσο θα του λείπεις όταν δεν θα είναι αυτονόητο εκείνο το πρωινό emoji για καλημέρα.

Δείχνε hot στα social media

Το ότι είσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι παραμελείς την παρουσία σου στα κοινωνικά μέσα και αυτό οφείλεις να το επιβεβαιώσεις συνεχίζοντας να δείχνεις hot με τις αναρτήσεις σου σε αυτά. Θα δεις ότι έτσι θα σε θέλει διαρκώς, εκτιμώντας τι έχει δίπλα του.

Γίνε το άτομο που σίγουρα θα του λείπει

Γίνε εκείνος ο cool, ήρεμος, εντυπωσιακός, γενναιόδωρος άνθρωπος που πάντα ήθελες, δίνοντας έμφαση στο να γίνεσαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ένας θετικός άνθρωπος, που φέρνει πάντα μια πνοή σιγουριάς και ευτυχίας σε εκείνους που τον συναναστρέφονται είναι και εκείνος ο άνθρωπος που θα λείψει σίγουρα σε κάποιον με την παραμικρή υπόνοια απόστασης.

Κράτα το μυστήριο ζωντανό

Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις πράξη. Κράτα πτυχές του εαυτού σου κάτω από ένα μυστηριώδες, σαγηνευτικό πέπλο, που θα τον κάνει να του λείπεις κάθε φορά που δεν ξέρει που βρίσκεσαι. Γεγονός που θα κάνει τις στιγμές που περνάτε μαζί άκρως φλογερές.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares