Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Φλερτ και σχέση στο γραφείο: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις

Προτού ενδώσεις στο φλερτ ή ακόμη και σε μια σχέση με έναν συνάδελφό σου, δώσε την απαραίτητη προσοχή σε μερικούς παράγοντες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί



Τα ειδύλλια στον χώρο της εργασίας μας μπορεί να είναι επικίνδυνα, είναι όμως και εξίσου συναρπαστικά. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πολλοί είναι οι άνθρωποι που τυχαίνει να ξεκινούν ως συνάδελφοι, για να εξελιχθούν μετά σε σύντροφοι ζωής. Προτού όμως ενδώσεις στο φλερτ ή ακόμη και σε μια σχέση με έναν συνάδελφό σου, δώσε την απαραίτητη προσοχή σε μερικούς παράγοντες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί. Να ποιοι είναι αυτοί.

Το εγκρίνει η πολιτική της εταιρείας;

Πριν βγεις  ραντεβού με κάποιον συνάδελφο, σιγουρέψου ότι δεν υπάρχουν ρήτρες κατά των σχέσεων μεταξύ συνάδελφων στην πολιτική της εταιρίας. Εάν δεν παραβαίνεις κάποιον κανόνα, μπορείς πράγματι να δοκιμάσεις το dating ακόμη και με εκείνον τον συνάδελφο που συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση.

Κράτα την επαγγελματική σου ζωή μακριά από την προσωπική

Μόνο αν καταφέρεις να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από την επαγγελματική, θα πετύχει η σχέση. Γι΄αυτό όσο βρίσκεστε στο γραφείο, αποφύγετε σε κάθε περίπτωση την οποιαδήποτε εκδήλωση τρυφερότητας, κάνοντας σαφές σε όλους ότι εκεί μέσα είστε πρώτα και κύρια συνάδελφοι.

Μήπως σε αποσυντονίζει τελικά;

Όταν είσαι ερωτευμένη ή ενθουσιασμένη με έναν άνθρωπο, μπορείς πολύ εύκολα να νιώθεις ότι αποσυντονίζεσαι ως προς τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου! Πόσο μάλλον όταν το άτομο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου είναι και στον ίδιο εργασιακό χώρο με εσένα. Βεβαιώσου λοιπόν πριν να εξελιχθούν τα πράγματα ότι αυτό είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις επαρκώς.

Είσαι έτοιμη για κακεντρεχή σχόλια στο γραφείο;

Δεν υπάρχει περίπτωση να συνάψεις σχέση στο γραφείο και να μην εισπράξεις κακεντρεχή σχόλια έστω και από έναν μόλις συνάδελφο. Μπορεί να ακούσεις πολλά πράγματα που δεν ισχύουν και που ενδεχομένως σε στενοχωρήσουν. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τους συναδέλφους σου;

Η καθημερινή επαφή μπορεί να σημαίνει και γρήγορη φθορά

Η καθημερινή σου συνύπαρξη με τον σύντροφό σου τόσο εντός όσο και εντός γραφείου, μπορεί να σημάνει και την γρηγορότερη φθορά της σχέσης σας. Γι' αυτό πρέπει πάντα να βάζετε όρια και να διατηρείτε και ημέρες που μετά τη δουλειά δεν θα κάνετε πάντα κάτι μαζί. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ