Τα λάθη που κάνεις στο texting και καταστρέφουν κάθε απόπειρα για νέα σχέση

Όσα πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις να διατηρήσεις μια υγιή σχέση με το νέο σου σύντροφο ή και τους φίλους σου

Ναταλία Πετρίτη

Η αρχή μιας νέα σχέσης μας χαρίζει πάντοτε απεριόριστο ενθουσιασμό, αφού τα πάντα είναι συναρπαστικά και φρέσκα. Παθιασμένα φιλιά, ρομαντικά ραντεβού και ένας νέος φίλος και συνομιλητής στις συζητήσεις που κάνεις καθημερινά. Τι γίνεται όμως με τον τρόπο που μιλάς μαζί του μέσω των γραπτών μηνυμάτων που ανταλλάσσετε; Διάβασε παρακάτω τα έξι πιο κοινά λάθη στα γραπτά μηνύματα που «σκοτώνουν» κάθε νέα σχέση:

Δεν το χειρίζεσαι σαν κανονική συζήτηση

Μια συζήτηση μέσω γραπτών μηνυμάτων θα έπρεπε να κυλάει σαν μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Σου στέλνει κάτι, εσύ απαντάς και ούτω καθεξής. Αν στέλνεις τη διπλάσια ποσότητα μηνυμάτων απ' ότι εκείνος, φαίνεται πως το προσπαθείς πολύ και το πιο πιθανό είναι ότι θα τον κουράσεις γρήγορα.

Δε σέβεσαι το πρόγραμμα του

Μην στέλνεις στον σύντροφό σου συνέχεια, προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή του. Στείλε ένα μήνυμα, και αν απαντήσει, τότε συνέχισε. Αν όχι, θα το κάνει όταν μπορέσει. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα αργά το βράδυ. Ακόμα κι αν ξενυχτάς στην καθημερινότητα σου, απόφυγε να στέλνεις μηνύματα κυρίως μετά τα μεσάνυχτα.

Αργείς (πολύ) να απαντήσεις

Δεν υπάρχει πρόβλημα να καθυστερήσεις να απαντήσεις αν είσαι απασχολημένη, αλλά απόφυγε τα παιχνίδια, γιατί είναι πολύ πιθανό να στα ανταποδώσει, και μάλλον δε θα το απολαύσεις.

Διακόπτεις τη ροή με άσχετα θέματα

Απόφυγε να διακόψεις τη συζήτηση με μηνύματα με άσχετα θέματα που θα αποσυντονίσουν και τους δυο σας και μπορούν να προκαλέσουν εκνευρισμό.

Δεν στέλνεις για «καλημέρα» ή «καληνύχτα»

Τα μηνύματα για «καλημέρα» ή «καληνύχτα» υποδηλώνουν πραγματικό ενδιαφέρον και τρυφερά συναισθήματα. Αν τα αποφεύγεις ή τα ξεχνάς, δείχνεις σαν να μην ενδιαφέρεσαι καθόλου για εκείνον.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares