Κλασικά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στις διακοπές και καταστρέφουν τις ημέρες ξεγνοιασιάς τους

Όλα τα συνήθη λάθη στα οποία προχωρά ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια των διακοπών και μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στον χωρισμό

Ναταλία Πετρίτη

Οι διακοπές με τον/την σύντροφό μας φαντάζουν πάντα σαν μια ιδανική συνθήκη για χαλάρωση και όμορφες στιγμές, μπορούν όμως πολύ εύκολα να μετατραπούν σε μια τραυματική για τη σχέση εμπειρία αν γίνουν μερικά κοινά λάθη και από τις δύο πλευρές. Να ποια είναι αυτά.

Η απουσία ιδιωτικού χώρου

Είναι ωραία να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άλλον, αλλά πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι όλα έχουν ένα όριο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, το ζευγάρι δεν χρειάζεται να βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο αγκαλιά, αλλά μπορούν πάντα να υπάρξουν και στιγμές μερικής απομόνωσης και ιδιωτικότητας και για τους δύο.

Ο ένας επιβάλει το πρόγραμμά του στον άλλο

Η συμβίωση του ζευγαριού σε ένα νησί ή μια ξένη χώρα για κάποιες ημέρες σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές θα χρειαστεί να κάνουν μερικές υποχωρήσεις στο πρόγραμμά τους ώστε τελικά να περάσετε καλά. Αν όχι, ένας από τους δύο θα μείνει με το παράπονο και οι τσακωμοί δεν θα λείψουν από τις διακοπές σας.

Δεν κάνετε από πριν έναν μίνιμουμ προγραμματισμό

Όταν ένα ζευγάρι κάνει από πριν έναν μίνιμουμ προγραμματισμό του τι θέλει να δει και να κάνει στις διακοπές του, πάντα όλα κυλούν καλύτερα αφού και οι δύο πλευρές μένουν ικανοποιημένες. Αν όχι, η γκρίνια σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της.

Κρατάτε μούτρα

Ναι μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση, όταν όμως κρατά ο ένας στον άλλον μούτρα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, τότε αυτό μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί και στο τελευταίο σας ως ζευγάρι.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares