6 σημάδια ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εσένα

Υπάρχει κατάλληλος άνθρωπος για εμάς. Και μπορείς να το διαπιστώσεις διαβάζοντας τα σημάδια!

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορεί να σε βοηθήσουν να διακρίνεις εάν ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος για σένα. Διάβασέ τα και βγάλε τα συμπεράσματά σου από νωρίς!

Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως είσαι κάτι άλλο μαζί του

Σε αποδέχεται για τον αυθεντικό σου εαυτό και δεν περιμένει να αλλάξεις. Έχει αντιληφθεί τις παραξενιές σου και είναι OK με αυτό, του αρέσουν τα πιο βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου και δεν ψάχνει ευκαιρία να σου επισημαίνει τι πρέπει να αλλάξεις. Του αρέσεις γι΄αυτό που είσαι και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Σε υποστηρίζει σε όλα

Σου δείχνει τη στήριξή του στις κακές, αλλά και στις καλές για σένα στιγμές, χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα από εσένα και χωρίς να βγαίνει κανένα εγωιστικό κομμάτι του εαυτού τους στην επιφάνεια.

Σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν δεν είστε μαζί

Τον σκέφτεσαι και χαμογελάς ή ακόμα νιώθεις ότι είναι παρόν σε όλη σου την καθημερινότητα. Ένα μήνυμά του αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση ανά πάσα στιγμή.

Σέβεται τα όρια σου

Είναι ανοιχτός σε συμβιβασμούς όταν ξέρει ότι δεν θες κάτι και δεν περνάει αυτή την λεπτή γραμμή των ορίων που έχεις βάλει σε οποιοδήποτε κομμάτι αφορά στη σχέση σας.

Σε ενθαρρύνει να κάνετε καινούργια πράγματα

Σε ενθαρρύνει να κάνετε καινούργια πράγματα είτε μαζί, είτε ξεχωριστά, που ξέρετε και οι δύο ότι θα ανανεώσουν τη σχέση και τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά τόσο ατομικά όσο και σαν ζευγάρι.

Φαντάζεσαι το μέλλον σου μαζί του

Όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια από τώρα, εκείνος βρίσκεται στη ζωή και στα πλάνα σου με απόλυτη βεβαιότητα και με μεγάλη χαρά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares