Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων στις πρώτες σας διακοπές με τον σύντροφό σου

Προτού βρεθείτε σε μια απομονωμένη παραλία στο νησί, διάβασε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις πρώτες σας κοινές διακοπές.



Όταν κάνεις διακοπές με κάποιον για πρώτη φορά, δεν ανακαλύπτεις πράγματα μόνο για εκείνον, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό, καταλαβαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα για τη μεταξύ σας σχέση. Αν λοιπόν οι φετινές διακοπές είναι και οι πρώτες που θα κάνει μαζί με τον σύντροφό σου, συνέχισε να διαβάζεις ώστε να μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν να σαλπάρει το πλοίο.

Τι πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε και οι δύο:

Ξεκινήστε το ταξίδι με ωραία διάθεση

Η καλή διάθεση από την αρχή κιόλας του ταξιδιού είναι βασικό για να πάνε όλα καλά. Ακόμη κι αν αφήνετε πίσω ένα σωρό υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

Δεχτείτε τις βασικές προτεραιότητες του άλλου

Είναι βέβαιο ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια θέλω και προτεραιότητες στις διακοπές τους, όμως σίγουρα θα πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να μην καλύπτονται μόνο οι ανάγκες του ενός έναντι του άλλου. Σκεφτείτε λοιπόν από κοινού τρία βασικά πράγματα που θέλει οπωσδήποτε να κάνει ο ένας και τρία ο άλλος και βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε και τα έξι παρέα.

Έχετε πάντα υπομονή

Η υπομονή είναι το κλειδί για όλα τα προβλήματα, και αυτό εντείνεται σε διακοπές και ταξίδια. Μην ξεκινήσετε λοιπόν έναν αχρείαστο καβγά μπροστά στην πρώτη αναποδιά ή δυσκολία συνεννόησης.

Βγάλτε φωτογραφίες μαζί

Οι φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ζωντανές τις ευτυχισμένες σας στιγμές, αυτές που θα σας κάνουν να νοσταλγείτε τον χειμώνα που θα έρθει. Ακόμη κι αν το μέλλον σας βρει χωριστά.

Και τι να μην κάνετε:

Μην ασχολείστε με το τηλέφωνό σας συνεχώς

Έχετε πάει διακοπές για να ξεκουραστείτε, αλλά και για να περάσετε χρόνο μαζί, όχι για να μην μιλάτε και ο καθένας να ασχολείται με το κινητό του και τα κοινωνικά μέσα. Άλλωστε, αν έχετε διαρκώς την ανάγκη να είστε απασχολημένοι με αυτό, ίσως οι διακοπές και η σχέση αυτή να μην είναι μια καλή ιδέα.

Μην φορτώσετε το πρόγραμμα

Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δράση και την αδράνεια και φροντίστε να διαθέσετε χρόνο ο ένας στον άλλο, να συζητήσετε, να κάνετε πλάνα, να ξεκουραστείτε, ακόμη και να βαρεθείτε. Δεν χρειάζεται να δείτε όλα τα αξιοθέατα σε μια εβδομάδα. Το βασικό είναι να είναι αυτές οι διακοπές μια περίοδος που θα έρθετε ακόμη πιο κοντά, περνώντας παράλληλα τέλεια κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ