Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα αυτά που κάνουν τις σχέσεις που ξεκινούν το καλοκαίρι τις καλύτερες

Η ανάλαφρη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού και των διακοπών είναι το καλύτερο πλαίσιο για να ξεκινήσει μια όμορφη και γερή σχέση



Δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες σβήνουν με το που μπεις στο πλοίο της επιστροφής για την πόλη και την καθημερινότητα που άφησες πίσω πριν τις διακοπές. Κι όμως, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθιστούν τις σχέσεις που ξεκινούν εκείνη την περίοδο στις καλύτερες, μιας που το πλαίσιο στο οποίο δημιουργούνται της επηρεάζει με τον τρόπο του εξαιρετικά θετικά. Να λοιπόν για ποιους λόγους οι σχέσεις που δημιουργούνται δίπλα στη θάλασσα έρχονται για να μείνουν.

Ξέρεις άμεσα αν ταιριάζετε

Μια σχέση που ξεκινά μαζί με τις διακοπές σου δίνει το περιθώριο να κάνεις άμεσα ένα πείραμα για να δεις αν πράγματι ταιριάζεις με τον άλλο. Οι μέρες στο νησί και στη θάλασσα είναι αρκετές για να τεστάρεις αν πράγματι συνεννοείστε μεταξύ σας και υπάρχει ένα στέρεο έδαφος για να συνεχίσει η σχέση σας.

Όλα είναι εύκολα

Μία βόλτα στην παραλία ή στο πάρκο, ένα ραντεβού για παγωτό ή ένα cocktail είναι ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά βράδια που δεν θες τίποτα παραπάνω από την καλή παρέα εκείνου. Το καλοκαίρι είναι όλα εύκολα και αυτό το κλίμα μεταφέρεται στη σχέση σας, γι΄ αυτό και κρατά ακόμη και στα πιο δύσκολα.

Νιώθετε και οι δύο καλύτερα με τον εαυτό σας

Και αυτό επίσης μεταφέρει φουλ αυτοπεποίθηση στη σχέση σας, μιας που δυο άνθρωποι που νιώθουν καλά στο μαυρισμένο σώμα τους και με διάθεση στα ύψη, ξέρουν γιατί επιλέγουν ο ένας τον άλλον.

Έχετε χρόνο να γνωριστείτε πραγματικά

Η χαλαρότητα των διακοπών σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καλύτερα, να δεθείτε πιο άμεσα, να γνωρίσεις πιο σύντομα τους φίλους του κ.ο.κ.. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα η σχέση να γίνει ελαφρώς πιο σοβαρή συντομότερα και βέβαια να παρατηρήσεις τον κύκλο του για να καταλάβεις ευκολότερα αν πράγματι ταιριάζετε.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;