5 σημάδια ότι έχεις εθιστεί στο online stalking του crush ή του συντρόφου σου

Τα σημάδια που θα πρέπει να σε ανησυχήσουν

Ναταλία Πετρίτη

Το online stalking στην εποχή των social media είναι μια άκρως συνηθισμένη πρακτική στην οποία είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις να υποπέσεις και σχετίζεται τις περισσότερες φορές με την παρακολούθηση όσων κάνει το crush ή ο σύντροφός μας. Αν λοιπόν πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει τρία ή και περισσότερα από τα ακόλουθα πράγματα, αυτό σημαίνει ότι η ώρα να αλλάξεις συνήθειες έχει έρθει, μιας που η εν λόγω πρακτική μπορεί να γεννήσει μόνο άσχημες καταστάσεις τόσο για την ψυχολογία σου, όσο και για τις ίδιες σου τις σχέσεις.

Αρνείσαι ότι ψάχνεις το όνομά του σε όλα τα dating apps

Αν έχεις ξεκοκκαλίσει όλα τα dating apps που παίζουν αναζητώντας το crush ή τον σύντροφό σου, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά για σένα.

Έχεις δει όλες τις φωτογραφίες του προφίλ του για να βρεις πρώην του

Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε καν να σε ενδιαφέρουν οι πρώην σύντροφοι του crush ή του συντρόφου σου, το γεγονός ότι ψάχνεις με τέτοια εμμονή θα έπρεπε να σε τρομοκρατεί.

Τσεκάρεις τα like του

Τόσο όσα δέχεται αυτός, όσο και όσα κάνει ο ίδιος. Λες και εσύ δεν κάνεις like σε άλλους άντρες ούτε τα εισπράττεις στις δικές σου αναρτήσεις!

Μπαίνεις να δεις τι καινούριο έχει συμβεί στο προφίλ του 50 φορές τη μέρα

Και να χάσεις ένα ποστ ενός κομματιού για λίγες ώρες, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Google-άρεις το όνομά του

Ξέρουμε ότι σου έχει κλέψει την καρδιά, αλλά όταν το stalking στο crush σου φτάνει τόσο μακριά σημαίνει ότι ίσως έχεις εθιστεί στην πρακτική.

Νιώθεις να απειλείσαι από τους πάντες

Κάθε του αλληλεπίδραση στα κοινωνικά μέσα σου προκαλεί υποψίες και νιώθεις ότι απειλείσαι από τους πάντες, ακόμη κι αν μιλά με την αγαπημένη του ξαδέρφη κάτω από μια οικογενειακή τους φωτογραφία. Μάλλον ο εθισμός σου στο stalking έχει παγιωθεί καιρό τώρα, σε βαθμό που σου δημιουργεί προβλήματα εμπιστοσύνης, αλλά και χαμηλή αυτοπεποίθηση.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares