Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πέντε σοβαρές ενδείξεις που δείχνουν ότι ίσως βρίσκεστε κοντά στον χωρισμό

Τα πιο σημαντικά προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ίσως η σχέση σας οδεύει προς το τέλος της 



Οι ειδικοί της ψυχικής υγείας, όπως και οι σύμβουλοι σχέσεων εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, σίγουρα έχει αγνοήσει προηγουμένως μερικά αρκετά έντονα προειδοποιητικά σημάδια, τα οποία και δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις, ώστε να δεις ποιες είναι οι πέντε σοβαρότερες ενδείξεις ότι τα πράγματα δεν είναι καλά σε μια σχέση και ότι μάλλον αυτή βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Δεν εκφράζονται τα έντονα συναισθήματα μεταξύ σας

Όταν μια σχέση οδεύει προς το τέλος της, μια από τις πιο συχνές ενδείξεις της κατάστασης δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν εκφράζει τα έντονα συναισθήματα μεταξύ του. Και αυτά μπορεί να είναι είτε χαρά, είτε λύπη και θυμός. Αυτό συμβαίνει επί της ουσίας γιατί είτε ο ένας, είτε ο άλλος, είτε και οι δύο στη σχέση, έχουν χάσει πλέον το ίδιο το ενδιαφέρον ως προς το να τα μοιραστούν με το ταίρι τους.

Η σωματική επαφή γίνεται όλο και πιο σπάνια

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν την τάση να αγγίζονται συχνά (εκτός φυσικά από το να κάνουν συχνά σεξ), γεγονός που σημαίνει ότι στην αντίθετη περίπτωση, η σωματική αυτή επαφή γίνεται όλο και πιο σπάνια.

Υπάρχει υπερβολική δόση δράματος

Καβγάδες, τσακωμοί, παρεξηγήσεις, ακόμη και ψυχολογική και λεκτική βία, είναι καταστάσεις που συχνότατα εντείνονται όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται κοντά στον χωρισμό. Και εδώ που τα λέμε, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αυτός είναι και επιβεβλημένος.

Οι καβγάδες βασίζονται στις προσβολές

Όταν οι προαναφερθέντες καβγάδες βασίζονται σε προσβολές που πληγώνουν τα μέλη ενός ζευγαριού σε βάθος και δεν γίνονται καν με σοβαρές αφορμές, τα πράγματα δείχνουν χωρίς αμφιβολία στο ότι ο χωρισμός είναι ζήτημα χρόνου.

Δεν υπάρχει κίνητρο για να βελτιωθεί η κατάσταση

Ακόμη κι όταν τα πράγματα μεταξύ ενός ζευγαριού αρχίζουν να γίνονται δύσκολα και η σχέση είναι εμφανώς σε μια κρισιακή περίοδο, κανείς από τους δύο δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο ώστε να λυθούν τα προβλήματα με αμοιβαία προσπάθεια. Αυτό είναι ίσως και η μεγαλύτερη ένδειξη ότι η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και ότι αυτή σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ