Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σχέση σας είναι μια πολύ καλή σχέση

Αναζήτησε τα green flags αυτά για επιβεβαιώσεις ότι τα πάτε μια χαρά και έχετε μια σχέση που διακρίνεται από ποιότητα και κατανόηση



Υπάρχουν μερικά στοιχεία σε μια σχέση που όταν επικρατούν καθ’ όλη τη διάρκειά της και είναι σημαντικά για τα δύο της μέλη, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια σχέση που διακρίνεται από ποιότητα και κατανόηση. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα green flags που πρέπει να αναζητήσεις για να βεβαιωθείς ότι η σχέση σου είναι μια καλή σχέση;

Pixel

Νιώθεις πάντα ο εαυτός σου δίπλα στον σύντροφό σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό όταν είσαι με έναν άλλο άνθρωπο από το να είσαι πάντα ο εαυτός σου δίπλα του. Και αυτός ο άλλος να σε αγαπά και να του αρέσεις ακριβώς για αυτά που είσαι.

Σέβεστε και οι δύο τα όρια

Σε μια σχέση είναι απαραίτητο να υπάρχουν όρια, αλλά και συνεχείς σεβασμός αυτών και από τις δύο πλευρές. Εφόσον τηρείτε όσα έχετε συμφωνήσει εξαρχής για τη σχέση σας, είστε ένα ζευγάρι που τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

Pixel

Επικοινωνείτε ανοιχτά

Όταν ένα ζευγάρι επικοινωνεί καλά και ανοιχτά μεταξύ του, δεν φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του ή να αναλύσει ένα δύσκολο θέμα για τη σχέση, ξεπερνώντας πιθανά προβλήματά της. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που αυτά τα skills δεν είναι έμφυτα, και τα δύο άτομα στη σχέση προσπαθούν σε αυτήν την κατεύθυνση.

Στηρίζετε ο ένας τον άλλον

Ακόμη και σε αποφάσεις με τις οποίες δεν συμφωνείτε απαραίτητα. Γιατί νοιάζεστε για το καλό του ανθρώπου που έχετε στο πλάι σας.

Τηρείτε τις υποσχέσεις σας

Όταν και οι δύο μεριμνάτε ώστε να τηρείτε τις υποσχέσεις σας, όσο δύσκολο κι αν αυτό μπορεί να είναι μερικές φορές, συμβάλετε στο να γίνει η σχέση σας αυτή που πάντα θα θέλατε να βρίσκεστε. Πράγμα διόλου απλό και συνηθισμένο.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου