Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς τα διαφορετικά ζώδια εκφράζουν την αγάπη τους σε μια σχέση

Ποιος είναι ο ορισμός της αγάπης για σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου;



Συχνά στρεφόμαστε στην αστρολογία για να κατανοήσουμε διάφορα θέματα. Είναι μια διαδεδομένη άποψη ότι τα ζώδια εκφράζουν την αγάπη διαφορετικά. Ενώ κάποιοι πιστεύουν σε λόγια επιβεβαίωσης και ποιοτικό χρόνο, άλλοι απολαμβάνουν τις μεγαλειώδεις χειρονομίες στοργής και το να κακομαθαίνουν αυτούς που αγαπούν. Αν αναρωτιέστε προς ποιο άκρο του φάσματος κλίνετε, δείτε τι λέει το ζώδιό σας για το πώς σας αρέσει να εκδηλώνετε στοργή σε μια ερωτική σχέση:

Κριός

Δεν είστε επιρρεπείς σε απροκάλυπτες χειρονομίες στοργής, αντίθετα πιστεύετε στο να λέτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Η έλλειψη φίλτρου σημαίνει ότι δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι είστε αυτός που κάνει την πρώτη κίνηση.

Ταύρος

Σταθερός και πιστός, ένας Ταύρος δεν έχει ποτέ αμφιβολίες για το με ποιον θέλει να είναι. Τους αρέσει να περιποιούνται τον σύντροφό τους και όχι πάντα με υλική έννοια—αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δίνουν σε κάποιον τον αδιαίρετο χρόνο και την προσοχή τους για ποιοτική συντροφική σχέση.

https://www.instagram.com/p/CgGJ33arJsI/

Δίδυμοι

Η κοινωνική πεταλούδα της ζωδιακής σφαίρας, οι Δίδυμοι μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν αυτόν που θέλουν, αλλά μόλις αποφασίσουν, δεν υπάρχει γυρισμός. Εάν βγαίνετε ραντεβού, περιμένετε μεσημεριανές εκπλήξεις στη δουλειά και αυθόρμητα σχέδια για ραντεβού για να κρατήσετε μακριά τη μονοτονία.

Καρκίνος

Βαθιά ευαίσθητη και διαισθητική εξίσου, αγάπη, για έναν Καρκίνο, σημαίνει να γνωρίζουν τον σύντροφό τους σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο με βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις. Μην εκπλαγείτε αν το πρώτο δείπνο συνάντησης με τους γονείς τελειώσει με εκείνους να σκάβουν όλα τα παιδικά σας άλμπουμ.

https://www.instagram.com/p/CgkllZWhezI/

Λέων

Ως γεννημένοι ηγέτες, οι μεγάλες χειρονομίες χρησιμεύουν ως δεύτερη φύση για έναν Λέοντα. Όταν είναι ερωτευμένοι, τους αρέσει να το επιδεικνύουν στον κόσμο. Παρόλο που τους αρέσει να δίνουν και να λαμβάνουν δώρα, νιώθουν επίσης ότι χρειάζονται περισσότερο όταν μπορούν να βοηθήσουν κάποιον, επομένως μη φοβάστε να στηριχτείτε πάνω τους και να τους δώσετε την ευκαιρία να είναι χρήσιμοι.

Παρθένος

Ως έμφυτοι τελειομανείς με προσοχή στη λεπτομέρεια, δεν υπάρχει τίποτα που να παραλείπει την προσοχή ενός Παρθένου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κάνετε και δεν σας αρέσουν. Η διάπραξη μικρών πράξεων υπηρεσίας είναι η προτιμώμενη γλώσσα αγάπης τους, όπως η οργάνωσή σας ή το να βγάλουν τα παπούτσια σας όταν πέφτετε στον καναπέ μετά από μια κουραστική μέρα. Ωστόσο, η εσωτερική τους ανεξαρτησία σημαίνει ότι θα σας πάρει καιρό για να ανταποδώσετε τη χάρη.

https://www.instagram.com/p/B5UO2gKnnzM/

Ζυγός

Εάν βγαίνετε ραντεβού με έναν Ζυγό, περιμένετε την «καλή αγάπη». Ευγενικοί, ήρεμοι και ισορροπημένοι, φτάνουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους όταν βρίσκονται σε μια αφοσιωμένη σχέση, οπότε μην εκπλαγείτε αν τα βρείτε ότι κάνουν τα πάντα για να σας εκπλήξουν με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών à deux για εκείνη την επέτειό σας. Που εσείς ίσως έχετε ξεχάσει.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός ερωτεύεται, η φλόγα ανάβει. Αλλά δεν είναι οι καλύτεροι στο να εκφράζουν λεκτικά τα συναισθήματά τους, οπότε ίσως, αντίθετα, να τους βρείτε να βασίζονται σε άλλους τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους μέσω σωματικής οικειότητας και στοργής.

https://www.instagram.com/p/Bh1z8tdnyy_/

Τοξότης

Είναι δύσκολο να εντοπίσεις ένα ελεύθερο πνεύμα όπως ο Τοξότης, αλλά μόλις είσαι μαζί του, θα διαπιστώσεις ότι κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια. Ο αυθορμητισμός είναι η γλώσσα της αγάπης τους και ενώ δεν είναι οι καλύτεροι στο να μοιράζονται τα συναισθήματά τους, ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στο Μπαλί είναι το πώς μπορεί να τους βρείτε να δείχνουν τη στοργή τους.

Αιγόκερως

Υπεύθυνο και προσγειωμένο, αυτό το ζώδιο δεν αφήνει τους ανθρώπους να μπουν εύκολα, αλλά όταν το κάνουν, προτιμούν να αφήσουν τις πράξεις τους να μιλήσουν. Οι κενές χειρονομίες και τα λόγια κολακείας δεν έχουν μεγάλη αξία για έναν Αιγόκερο. Αντίθετα, θα τους βρείτε να κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια για να σχεδιάσουν το μέλλον σας μαζί.

https://www.instagram.com/p/4osFzrgj6v/

Υδροχόος

Η επαναστατική φύση του Υδροχόου τους κάνει δύσκολο να προβλεφθούν και η ακραία αίσθηση της ανεξαρτησίας τους σημαίνει ότι είναι επιφυλακτικοί μήπως παγιδευτούν σε μια σχέση. Ωστόσο, αν τους δώσετε χρόνο και χώρο, θα τους βρείτε να κάνουν μικρά βήματα προς το μέρος σας κάθε μέρα. Σε λίγο, θα φροντίζουν για κάθε σας ανάγκη χωρίς να χρειάζεται να την εκφράσετε.

Ιχθύς

Ως απελπισμένος ρομαντικός, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ιχθύς τείνουν να τοποθετούν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους σε μια σχέση – πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα έχουν ήδη ραγίσει την καρδιά τους στο παρελθόν. Η διστακτική προσέγγιση της αγάπης τους μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα λάβετε φανταχτερές εκδηλώσεις στοργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντίθετα, η αγάπη τους καίει αργά, σταθερά και λαμπερά μόλις βρουν «το ένα».

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα