Skip to main content

SINGLES

Να γιατί δεν υπάρχει στην πραγματικότητα λόγος να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ΑllYou καταγράφει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει λόγος να επικυρώσετε τον έρωτά σας σε μια μέρα που δημιουργήθηκε για όλους τους λάθος λόγουςΔεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στο να θέλεις να γιορτάσεις παραδοσιακά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, ιδιαίτερα αν είσαι σε μια νέα σχέση που τώρα κάνει τα πρώτα της συναρπαστικά και απολαυστικά βήματα. Αν βρίσκεσαι όμως σε μία σταθερή σχέση, η 14η Φεβρουαρίου ή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχει καθιερωθεί ως αυτή των ερωτευμένων, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να γίνει και μεγάλη υπόθεση. Κι αυτό γιατί όπως εύκολα μπορείς να συμπεράνεις, είναι και λίγο ψυχαναγκαστικό να πρέπει να αποδείξεις σε όλους πόσο ερωτευμένη και καλά είσαι στη σχέση σου, δεν νομίζεις;

Κι αν δεν σε πείθουμε με τα παραπάνω, να μερικοί ακόμη λίγοι για να χαλαρώσεις χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Είναι εντελώς περιττό το να επιδεικνύεις την κατάσταση της σχέσης σου

Πολλοί βλέπουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ως την ιδανική ευκαιρία για να επιδεικνύουν την κατάσταση της σχέσης τους, είτε αυτή είναι πρόσφατη, είτε μετρά πια μερικά ή πολλά χρόνια. Όταν όμως βρίσκεσαι σε μια ισχυρή σχέση με γερά θεμέλια, δεν χρειάζεται να διατυμπανίσεις την αγάπη σου, το πόσο καλά είστε μεταξύ σας και το πόσο ιδιαίτερα δώρα μπορείτε να κάνετε ο ένας στον άλλο.

Ο αυθορμητισμός είναι πολύ πιο fun

Πολλά ζευγάρια απολαμβάνουν να εκπλήσσουν απροσδόκητα τους συντρόφους τους με δώρα, ερωτικά ραβασάκια και ιδιαίτερες εμπειρίες που μοιράζονται ως ζευγάρι, ανεξάρτητα από το τι μέρα δείχνει το ημερολόγιο. Γι' αυτό μη σπαταλήσεις τον χρόνο σου για το τέλειο δώρο για την ημέρα, όταν μπορείς στην πραγματικότητα να ετοιμάσεις μια έκπληξη που θα είναι πιο fun και μελετημένη για άλλη στιγμή.

Είναι μια μέρα γεμάτη πίεση και υπερκατανάλωση

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να νιώσεις μεγάλη πίεση ώστε να κάνεις κάτι σε έξοδο ή δώρο, αγοράζοντας πράγματα που δεν θα επιθυμούσες υπό άλλες συνθήκες και γενικά μπαίνοντας σε μια αχρείαστη διαδικασία που σου επιβάλλεται κοινωνικά. Αν αυτό δεν σου ταιριάζει, απλά μην το κάνεις.

Η ρομαντική αγάπη δεν είναι η μόνη σημαντική αγάπη

Η αγάπη για τον εαυτό μας αλλά και για τους φίλους και τους υπόλοιπους ανθρώπους στη ζωή μας είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας, όσο και η ρομαντική αγάπη. Μην αφιερώσεις λοιπόν τη μέρα που γιορτάζεται η αγάπη μόνο για τον/την σύντροφό σου!

Η ύπαρξη ενός Βαλεντίνου δεν πρέπει να είναι στόχος

Και για τους singles που διαβάζουν αυτό το κείμενο, θυμηθείτε: η ύπαρξη ενός Βαλεντίνου στη ζωή μας δεν πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος της, μιας που προέχει η ψυχική και σωματική μας υγεία και ευεξία. Αν έχεις επιλέξει να μην είσαι σε σχέση, ή αν απλά δεν έτυχε να σου συμβεί ακόμα, με εσένα να μην επιλέγεις να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείς για τη ζωή σου, τότε ο εορτασμός της ημέρας των ερωτευμένων με τους όρους που έχει επιβάλει η κοινωνία δεν χρειάζεται να σου φέρνει στενοχώριες και περιττά άγχη. Ο έρωτας θα έρθει όταν εμείς είμαστε έτοιμοι και ανοιχτοί στο να τον υποδεχθούμε και τότε δεν θα χρειάζεται καμία ιδιαίτερη μεταχείριση ή εορτασμός.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Οι μεγαλύτεροι ενδόμυχοι φόβοι των ναρκισσιστικών ατόμων

Μπορεί να το κρύβουν καλά αλλά και οι ναρκισσιστές φοβούνται, δείτε λοιπόν τα αδύνατά τους σημεία

SINGLES

Πώς να ξεχωρίσετε τους ψεύτικους από τους αληθινούς φίλους;

Οι πράξεις μετράνε, δείτε ποιες συμπεριφορές ξεσκεπάζουν τους ψεύτικους φίλους

SINGLES

11 ενδείξεις ότι νιώθεις άνετα μαζί του από την αρχή

Τι ωραίο και σπάνιο αυτό το άμεσο κλικ με κάποιους ανθρώπους

Προτεινόμενα

ΘΕΑΤΡΟ

Το Θέατρο Στοά δίνει μια παράσταση για τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023

Τα έσοδα της παράστασης της Παρασκευής 8 Μαρτίου στις 20.30 με το έργο ‘’ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ’’ θα δοθούν στο Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023

CELEBS

«H θάλασσα τελείωσε για μένα» - H συγκίνηση του Στέλιου Ρόκκου για τον αδελφό του

Όσα είπε για την απώλεια του Νίκου, τη σύζυγό του και τις συνεργασίες του

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες