Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποια ζώδια δείχνουν μεγαλύτερη δέσμευση κι αφοσίωση στις σχέσεις τους

Επειδή στην αγάπη μετράει η πίστη και η δέσμευση, δες αν εσύ ή ο σύντροφός σου ανήκετε στα πιο αφοσιωμένα ζώδια



Μερικές φορές οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε μια ιστορία αγάπης, περιπέτειας και σεξ, συχνά μένουν με μια άδεια σχέση γεμάτη ανασφάλειες. Τώρα, αυτό δεν ισχύει για όλους. Ειδικά αν είστε σε σχέση ή παντρεμένοι με ένα από τα παρακάτω ζώδια. Γιατί αυτό το σύνολο ζωδίων θέλει να δεσμευτεί, να αγαπήσει και να φροντίσει το σύντροφό τους για πολύ καιρό ακόμα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιοι είναι όλοι οι καλύτεροι σύντροφοι για μεγάλο χρονικό διάστημα:

Νο 1: Σκορπιός

Αν ήταν η λίστα από το καλύτερο έως το χειρότερο για αφοσιωμένους συντρόφους, οι Σκορπιοί θα ήταν στην κορυφή. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει αυτό το ζώδιο όταν πρόκειται για πίστη. Δεν είναι οι τυπικοί φιλικοί γείτονες της διπλανής πόρτας, αλλά αν τα πάνε καλά με κάποιον, οι Σκορπιοί πηγαίνουν σε κάθε βαθμό για να διατηρήσουν τη δέσμευσή τους προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάνουν καταπληκτικούς συντρόφους ζωής και είναι τα ζώδια του ήλιου που είναι πιο πιθανό να δεσμευτούν.

Δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά παθιασμένοι στις σχέσεις, ένας Σκορπιός μπορεί μερικές φορές να γίνει εκδικητικός εάν αποτύχει στην αγάπη. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια εμπειρία «αγάπης μιας ζωής», τότε ο Σκορπιός είναι το άτομό σας.

https://www.instagram.com/p/B9nb6laJmFw/

Νο 2: Καρκίνος

Πώς θα μπορούσε ένας Καρκίνος να μην μπει σε αυτή τη λίστα; Γνωστό ότι είναι τα πιο αφοσιωμένα άτομα, αυτό το ζώδιο ευδοκιμεί καλύτερα όταν νιώθει «σαν στο σπίτι του». Οι Καρκίνοι είναι επίσης γεμάτοι ζεστασιά καθώς και εξυπνάδα. Είτε βρίσκονται σε μια αφοσιωμένη σχέση είτε επιθυμούν να είναι σε μια, καθώς αυτό τους δίνει έναν σκοπό και τους κάνει να αισθάνονται προσγειωμένοι – ένα συναίσθημα που λαχταρούν.

Παραδοσιακά, οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι οι καλύτεροι παντρεμένοι σύντροφοι για να κάνετε οικογένεια. Οι ερωτευμένοι Καρκίνοι είναι σαν μια ρομαντική κωμωδία σε επανάληψη, είναι ώριμοι και αθώοι και αστείοι και συγκροτημένοι, όλα ταυτόχρονα.

https://www.instagram.com/p/CmrITnFyawL/

Νο 3: Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ερωτευμένοι με την ιδέα της αγάπης. Γεννημένοι ρομαντικοί, οι Ταύροι αναζητούν αγάπη σχεδόν σε όλους όσους συναντούν, αλλά όσον αφορά τη δέσμευση, δεν ρίχνονται στο πρώτο άτομο που βλέπουν. Αν οι δονήσεις τους ταιριάζουν, ένας Ταύρος κάνει γρήγορα το επόμενο βήμα. Αποφασισμένοι και πεισματάρηδες από τη φύση τους, όταν αυτό το ζώδιο έχει τον σύντροφο με τον οποίο επιθυμούν να περάσουν τη ζωή τους, δεν θα τους θεωρήσουν δεδομένους.

Θα σας κακομάθουν, θα σας κεράσουν καλό brunch και υπέροχο σεξ και δεν θα φύγουν ποτέ από την πλευρά σας. Είναι το είδος του ζωδίου που κραυγάζει για τον σύντροφό τους στις μητέρες τους. Διάσημος για την πίστη του, ο σύντροφος ενός Ταύρου δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την ανασφάλεια στη δέσμευση σύντροφό του. Ωστόσο, είναι ανήσυχοι και τελειομανείς, και μερικές φορές αυτό μπορεί να φθείρει το άτομο με το οποίο είναι μαζί.

https://www.instagram.com/p/ChNKR0sjR5O/

Νο 4: Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορούν να κάνουν εξαιρετικούς συνεργάτες, αλλά η διαδικασία να τους κάνεις να δεσμευτούν είναι μεγάλη. Επιρρεπής στην υπερβολική σκέψη και εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια, ένας Παρθένος μπορεί να εμφανιστεί ότι αυτοσαμποτάρει τη σχέση πριν προλάβει πραγματικά να δεσμευτεί. Ωστόσο, μόλις τους αφοσιωθείτε, θα βρουν έναν τρόπο να επιβιώσουν από τα σκαμπανεβάσματα που τους ρίχνει η ζωή. Εξαιρετικά ρομαντικοί από τη φύση τους, οι Παρθένοι θα περάσουν τη ζωή τους ευχάριστα αφοσιωμένοι στο σωστό άτομο.

https://www.instagram.com/p/CgpHzBCviCE/

Νο 5: Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι συναισθηματικοί και ασχολούνται με τον εαυτό τους. Ωστόσο, το ερωτικό τους μοτίβο είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Αγαπούν πέρα από τη λογική και τον ορθολογισμό παρόλο που αγαπούν το κουκούλι τους. Η συναισθηματική τους πλευρά τους κάνει συχνά ευάλωτους σε πολλές λάθος επιλογές ζωής, ωστόσο, οι Δίδυμοι κάνουν τους πιο εκπληκτικούς, διασκεδαστικούς, ενδιαφέροντες και αξιόπιστους συντρόφους ζωής.

Αυτό που ενοχλεί όσους είναι κοντά σε έναν Δίδυμο είναι ότι είναι διαβόητοι για το ότι καταλήγουν και μένουν σε λάθος σχέσεις.

Ενώ αυτά τα ζώδια είναι τα καλύτερα στοιχήματά σας για μια αφοσιωμένη σχέση, και τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο άσχημα. Η αγάπη είναι πάντα αγάπη και μπορεί να μετατρέψει ακόμα και έναν «άσωτο» ή ορκισμένο εργένη σε έναν πιστό σύντροφο. Ρίξτε λοιπόν τις βολές σας, κυρίες, γιατί αν δώσετε την καρδιά σας, ακόμη και ένας Υδροχόος θα δεσμευτεί πρόθυμα (και αυτό είναι σπάνιο).

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.