Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 ενδείξεις ότι η σχέση για την οποία προσπαθείς δεν θα «περπατήσει»

Αν βιώνεις τέτοιες καταστάσεις, ίσως να μη χρειάζεται να το προσπαθήσεις άλλο…Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται μια φορά στη ζωή της σε μια κατάσταση στην οποία πιέζουν ώστε να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί μια ερωτική σχέση, ακόμη κι όταν όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα πράγματα είναι μάταια και χάσιμο χρόνου. Κι αυτό μιας που δεν είναι μόνο ο έρωτας και η χημεία, αφού μερικές φορές υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που καθορίζουν αν το μεταξύ μας με ένα άτομο έχει μέλλον. Αν λοιπόν βρίσκεσαι κι εσύ σε μια θέση όπου προσπαθείς πολύ για μια σχέση, να μερικές ενδείξεις ότι αυτή δεν «περπατήσει» και πολύ, ώστε να βάλεις πλώρη για άλλα!

Pixel

Σε ενδιαφέρει περισσότερο η σχέση, παρά το άτομο

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας νοιάζει πιο πολύ η ίδια η σκέψη του να είμαστε σε μια σχέση, παρά το άτομο με την οποία θα βρεθούμε σε αυτή. Όταν όμως είναι δύσκολο να δεις ποιον άνθρωπο έχεις πραγματικά δίπλα σου, ποιες ανάγκες έχει και πώς συνδυάζονται οι ποιότητες στον χαρακτήρα σας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Θα ήθελες να αλλάξουν πολλά στη σχέση σας

Αν παρατηρείς πως συνεχώς εύχεσαι ή ελπίζεις κάποιες καταστάσεις ή χαρακτηριστικά του συντρόφου και της σχέσης σας να ήταν διαφορετικά, τότε είναι πολύ πιθανό να μην σε ικανοποιεί καν αυτή η σχέση και να επιθυμείς στην πραγματικότητα αυτή να τερματιστεί.

Ούτε εκείνος δείχνει σίγουρος για τη σχέση

Όταν ο ένας από τους δυο συντρόφους δεν νιώθει σίγουρος για μια σχέση, πράγμα που εκδηλώνεται σε λόγια και συμπεριφορές, τότε το ίδιο το μέλλον αυτής της σχέσης μοιάζει δυσοίωνο.

Δεν αισθάνεσαι ασφάλεια έκφρασης

Δυσκολεύεσαι διαρκώς να πεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι, ακόμη και στις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με πολύ σοβαρούς παράγοντες για ό,τι έχετε. Ίσως δεν θα έπρεπε να συνεχίσετε και πολύ έτσι…

Δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα

Εσύ θέλεις οικογένεια, ενώ εκείνος όχι. Εκείνος θέλει να ζει πλέον πιο χαλαρά, χωρίς περιπετειώδεις εξόδους, κι εσύ δεν τις χορταίνεις. Δεν είστε στην ίδια σελίδα ζωής – και αυτό είναι ΟΚ – δεν είναι όμως ΟΚ το να επιμένεις να δοθεί συνέχεια σε μια σχέση που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δείτε τι συμβαίνει όταν σας περιβάλλουν τοξικά άτομα

Οι τοξικές σχέσεις αλλάζουν τον εαυτό σας και δημιουργούν πολλαπλές αρνητικές συνέπειες στη ζωή σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αποδείξεις ότι δεν σε αγάπησε ποτέ και πώς να το(ν) ξεπεράσεις

Έλα αρκετά χρόνο σπατάλησες, άνοιξε τα μάτια σου και μάζεψε την καρδιά σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Έξι βήματα για το πώς να διαφωνείτε πιο αποτελεσματικά

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διαφωνείτε με σεβασμό και κατανόηση.

Προτεινόμενα

FITNESS

Γιατί δεν πρέπει να το παρακάνεις με τα squats στη γυμναστική

Τα καθίσματα είναι μια πολύ σημαντική άσκηση, χρειάζεται όμως προσοχή ώστε να μην το παρακάνεις

CELEBS

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές»

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας του

BLOGS

Ο Bradley Cooper τραγουδά με τους Pearl Jam το “Maybe It’s Time” στο BottleRock Napa Valley

Ο Cooper είναι γνωστό πως είχε εμπνευστεί από τον Eddie Vedder για την ερμηνεία του χαρακτήρα του Jackson Maine στη δημοφιλή του ταινία από το 2018, A Star Is Born