5 ενδείξεις ότι η σχέση για την οποία προσπαθείς δεν θα «περπατήσει»

Αν βιώνεις τέτοιες καταστάσεις, ίσως να μη χρειάζεται να το προσπαθήσεις άλλο…

Ναταλία Πετρίτη

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται μια φορά στη ζωή της σε μια κατάσταση στην οποία πιέζουν ώστε να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί μια ερωτική σχέση, ακόμη κι όταν όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα πράγματα είναι μάταια και χάσιμο χρόνου. Κι αυτό μιας που δεν είναι μόνο ο έρωτας και η χημεία, αφού μερικές φορές υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που καθορίζουν αν το μεταξύ μας με ένα άτομο έχει μέλλον. Αν λοιπόν βρίσκεσαι κι εσύ σε μια θέση όπου προσπαθείς πολύ για μια σχέση, να μερικές ενδείξεις ότι αυτή δεν «περπατήσει» και πολύ, ώστε να βάλεις πλώρη για άλλα!

Σε ενδιαφέρει περισσότερο η σχέση, παρά το άτομο

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας νοιάζει πιο πολύ η ίδια η σκέψη του να είμαστε σε μια σχέση, παρά το άτομο με την οποία θα βρεθούμε σε αυτή. Όταν όμως είναι δύσκολο να δεις ποιον άνθρωπο έχεις πραγματικά δίπλα σου, ποιες ανάγκες έχει και πώς συνδυάζονται οι ποιότητες στον χαρακτήρα σας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Θα ήθελες να αλλάξουν πολλά στη σχέση σας

Αν παρατηρείς πως συνεχώς εύχεσαι ή ελπίζεις κάποιες καταστάσεις ή χαρακτηριστικά του συντρόφου και της σχέσης σας να ήταν διαφορετικά, τότε είναι πολύ πιθανό να μην σε ικανοποιεί καν αυτή η σχέση και να επιθυμείς στην πραγματικότητα αυτή να τερματιστεί.

Ούτε εκείνος δείχνει σίγουρος για τη σχέση

Όταν ο ένας από τους δυο συντρόφους δεν νιώθει σίγουρος για μια σχέση, πράγμα που εκδηλώνεται σε λόγια και συμπεριφορές, τότε το ίδιο το μέλλον αυτής της σχέσης μοιάζει δυσοίωνο.

Δεν αισθάνεσαι ασφάλεια έκφρασης

Δυσκολεύεσαι διαρκώς να πεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι, ακόμη και στις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με πολύ σοβαρούς παράγοντες για ό,τι έχετε. Ίσως δεν θα έπρεπε να συνεχίσετε και πολύ έτσι…

Δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα

Εσύ θέλεις οικογένεια, ενώ εκείνος όχι. Εκείνος θέλει να ζει πλέον πιο χαλαρά, χωρίς περιπετειώδεις εξόδους, κι εσύ δεν τις χορταίνεις. Δεν είστε στην ίδια σελίδα ζωής – και αυτό είναι ΟΚ – δεν είναι όμως ΟΚ το να επιμένεις να δοθεί συνέχεια σε μια σχέση που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares