Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι λένε τα άστρα για τις σχέσεις και την αγάπη για τον Απρίλιο

Το ερωτικό σας ωροσκόπιο Απριλίου λέει ότι ο ανάδρομος Ερμής πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω!



Υπάρχει κάποιος πρώην με τον οποίο θέλετε να επανασυνδεθείτε, ή ακόμα καλύτερα, ένας πρώην που πρέπει να αποκλείσετε το συντομότερο δυνατό; Το ερωτικό σας ωροσκόπιο Απριλίου 2023 υποδηλώνει ότι η αγάπη είναι στον αέρα, αφού όλα θα μπορούσαν να συμβούν αυτόν τον μήνα! Αν και ο Απρίλιος έχει μια αρκετά εύκολη αρχή, η επερχόμενη έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής σίγουρα θα περιπλέξουν την ερωτική ζωή όλων μέχρι το τέλος του μήνα.

Τα θέματα της καρδιάς θα είναι το επίκεντρο σχεδόν κάθε συζήτησης μετά την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανοίξει κατά τη διάρκεια αυτής της σταθερής διέλευσης του Ερμή, ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μακροχρόνιες συζητήσεις για το τι θα μπορούσε να έρθει στην αγάπη και σχέσεις.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Απριλίου, η πανσέληνος στον Ζυγό θα αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα ενός κύκλου δέσμευσης, ισορροπίας και αρμονίας. Σκεφτείτε τι προέκυψε τους τελευταίους έξι μήνες για να δείτε αν αξίζει να συνεχίσετε μια σχέση ή μια κατάσταση. Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν θα συνεχίσετε ή όχι τον έρωτά σας, αναρωτηθείτε το εξής - αυτό το άτομο μου φέρνει ειρήνη ή διαταράσσει την ηρεμία μου;

https://www.instagram.com/p/CR9NGLtJch0/

Στη συνέχεια, ένας κύκλος έξι μηνών θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της υβριδικής ηλιακής έκλειψης της νέας Σελήνης στον Κριό στις 20 Απριλίου. Οι εκλείψεις είναι σαν την ουράνια ρωσική ρουλέτα, επομένως δεν πρόκειται για προθέσεις ή εκδηλώσεις, καθώς αυτή η έκλειψη θα προκαλέσει μοιραία αλλά απρόβλεπτα γεγονότα. Δεδομένου ότι ο Κριός αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία και το θάρρος, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την αυτονομία στην αγάπη, πυροβολώντας τη βολή σας ή ενθαρρύνοντας περισσότερο χρόνο μόνοι σας σε μια σχέση.

Καθώς ξεκινά η εποχή της έκλειψης, η εποχή του Κριού θα τελειώσει επίσης καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 20 Απριλίου. Η αρχή της εποχής του Ταύρου έχει μια κάπως χαοτική αρχή δεδομένης της πύλης της έκλειψης και εκκρεμεί ανάδρομη, οπότε πιθανότατα δεν θα είναι τόσο σταθερή όσο συνήθης. Ωστόσο, το τέλος της σεζόν του Ταύρου θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσετε τι νοηματοδοτεί την ομορφιά, την πίστη και τη σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή.

https://www.instagram.com/p/B_crk_0nvAg/

Πώς θα είναι λοιπόν ερωτικά ο Απρίλιος για κάθε ζώδιο;

Κριός

Το να νιώθετε ασφάλεια με τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή θα είναι η κύρια προτεραιότητά σας, Κριοί. Σκεφτείτε τι ψάχνετε σε έναν σύντροφο και μια σχέση όταν ο Ερμής μπει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Ωστόσο, μπορεί να σας πάρει ένα ζεστό λεπτό για να συμβιβαστείτε με τις επιθυμίες σας προτού τις μοιραστείτε, οπότε μην βιαστείτε για συζητήσεις που δεν είσαι έτοιμος να έχεις! Τα θέματα της καρδιάς σας θα κάνουν τον κύκλο τους μέχρι την πανσέληνο στον Ζυγό λίγες μέρες αργότερα. Ίσως να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε από αυτό το κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με κάποιον που μπορεί να σας συναντήσει εκεί που βρίσκεστε.

Αργότερα μέσα στον μήνα, μπορεί να αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να εστιάσετε στον εαυτό σας κατά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Φέτος είναι η χρονιά σας, γι' αυτό αξιοποιήστε την βάζοντας τον εαυτό σας πρώτο – ακόμα και ερωτευμένο! Ευτυχώς, μπορεί να βρίσκεστε σε πιο σταθερό μέρος για να κυνηγήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, καθώς ο ήλιος θα μπει στον Ταύρο στις 20 Απριλίου. Αλλά μην φοβάστε να ξαναδείτε παλιές συζητήσεις για το τι θέλετε και χρειάζεστε μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο την επόμενη μέρα .

Ταύρος

Πώς μπορεί η αγάπη να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου, Ταύρε; Ίσως να είστε πιο επικοινωνιακοί για το τι περιμένετε από μια σχέση και έναν σύντροφο, καθώς η ψυχική σας ηρεμία έρχεται πρώτη όταν ο Ερμής εισέλθει στο ζώδιό σας στις 3 Απριλίου. Μεταξύ αυτής της διέλευσης και της πανσελήνου στον Ζυγό λίγες μέρες αργότερα, θα πρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο που πολλά ραντεβού επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Εστιάστε στο να βρείτε την ισορροπία σας δημιουργώντας λογικά όρια για τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε ο ρομαντισμός να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας και όχι να τον απομακρύνει!

Έχετε ανοιχτό μυαλό για το με ποιον θα μπορούσατε να βγείτε ραντεβού ή τι θα μπορούσατε να κάνετε με την κατάσταση της σχέσης σας όταν η Αφροδίτη εισέλθει στους Διδύμους στα μέσα Απριλίου. Η ευελιξία θα είναι το κλειδί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης! Προς το τέλος του μήνα, θα ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο έξι μηνών που θα σας ενθαρρύνει να βρείτε το γλυκό σας σημείο με το πώς ή πόσο γρήγορα αφήσατε κάποιον κατά τη διάρκεια της υβριδικής ηλιακής έκλειψης νέας Σελήνης στον Κριό. Πάρτε τα πράγματα αργά κατά τη διάρκεια της σεζόν σας, ειδικά επειδή μπορεί να έρθουν κάποιες καμπύλες μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας στις 21 Απριλίου.

Δίδυμοι

Η αγάπη θα είναι στο μυαλό σου όλο τον μήνα, Δίδυμε. Οι διανοητικές σας ρόδες θα περιστρέφονται αργά μόλις ο Ερμής εισέλθει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Η διανοητική ευελιξία του Ερμή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να επιβραδύνετε την πορεία σας με αγάπη και δέσμευση, ειδικά αν πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα. Δεδομένου ότι η πανσέληνος στον Ζυγό θα είναι λίγες μέρες αργότερα, θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο γνωριμιών και σεξ! Και οι δύο διελεύσεις μπορεί να είναι το κοσμικό σας σύνθημα είτε για να δεσμευτείτε σε έναν σύντροφο είτε για να προχωρήσετε στην επιδίωξη της αγάπης σας.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σας μέχρι τις 11 Απριλίου, μπορεί να νιώσετε πιο διατεθειμένοι να διατηρήσετε την ερωτική σας ζωή ανάλαφρη. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε η Αφροδίτη θα προσελκύσει πολλές νέες επιλογές για να διαλέξετε! Εάν είστε ζευγάρι, τότε η Αφροδίτη θα δώσει ζωή πίσω στη σχέση σας εστιάζοντας στην επικοινωνία και στην εξερεύνηση περιέργειας. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να προετοιμαστείς για τους επόμενους έξι μήνες εξερεύνησης των ονείρων σου με έναν εραστή ή να φτάσεις μια φιλία στο επόμενο επίπεδο μετά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό! Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε τίποτα όταν οι σταθμοί του Ερμή είναι ανάδρομοι στον Ταύρο στις 21 Απριλίου.

https://www.instagram.com/p/B_Z2XbmngzS/

Καρκίνος

Μοιραστείτε τα όνειρά σας με τον αγαπημένο σας, Καρκίνοι! Αργά αλλά σταθερά εκφράστε στον αγαπημένο σας τι ονειρεύεστε να κάνετε και να γίνετε μετά την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις αρχές του μήνα. Αυτή η ενέργεια του Ερμή θα μπορούσε ακόμη και να σας ενθαρρύνει να εμβαθύνετε σιγά-σιγά μια από τις φιλίες σας, εάν αισθάνεστε ότι καλείστε να επιδιώξετε κάτι πιο ουσιαστικό και ρομαντικό με έναν φίλο. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα παρακινημένοι να προχωρήσετε, καθώς η επιθυμία σας να χτίσετε μια ζωή με κάποιον θα ενισχυθεί κατά την πανσέληνο στον Ζυγό στις 6 Απριλίου.

Μη φοβάστε να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω με πίστη στο σύμπαν κατά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό στις 20 Απριλίου! Αυτή η έκλειψη θα ξεκινήσει έναν μοιραίο αλλά απρόβλεπτο κύκλο που θα μπορούσε να προσελκύσει πολλές πιθανότητες στον έρωτα και να οδηγήσει σε απροσδόκητα σχόλια όταν θέλετε να ξεκινήσετε τη σχέση σας. Πάρτε το για αυτό που είναι αφού αυτή η έκλειψη θα έχει την πλάτη σας σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας ζωή μόλις αρχίσει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο! Κάποιοι φίλοι και πρώην φλόγες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στη ζωή σας, γι' αυτό να είστε επιλεκτικοί ποιανού την αγάπη θέλετε να δεχτείτε.

Λέων

Ανοίξτε την ερωτική σας ζωή, Λέων. Τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας ερωτευμένοι, βλέποντας ποιος είναι στη λίστα γνωριμιών σας ή τι θα μπορούσατε να κάνετε με τον σύντροφό σας όταν ο Ερμής μπει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Μπορεί να είστε έτοιμοι να κλειδώσετε κάτι στην ερωτική σας ζωή μερικές μέρες αργότερα κατά την πανσέληνο στον Ζυγό. Θα μπορούσατε να σταθεροποιήσετε μια εκκολαπτόμενη σχέση με το να μιλήσετε στο πιθανό ταίρι ή εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορούσατε να συμφωνήσετε να συναντηθείτε στα μισά του δρόμου για κάτι σημαντικό στη σχέση σας.

Μη φοβάστε να αλλάξετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στους Διδύμους στα μέσα Απριλίου! Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι μια εξαιρετική διέλευση για να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με τον αγαπημένο σας μέσα από μοναδικά ραντεβού. Άλλωστε, ένα νέο αλλά απροσδόκητο ταξίδι στην ερωτική σας ζωή θα ξεκινήσει μετά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό! Αυτό το ταξίδι θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία για να πάτε διακοπές με το σύντροφό σας, ειδικά αν πεθαίνετε για ένα ταξίδι απόδρασης. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να διευρύνει την προοπτική της αγάπης σας με απρόβλεπτους τρόπους. Πηγαίνετε σε αυτό με ανοιχτό μυαλό!

Παρθένος

Τι θα βρεις στο ταξίδι της αγάπης σου, Παρθένε; Ίσως είναι καιρός να εξερευνήσετε τις επιλογές σας όταν ο Ερμής εισέλθει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Αλλά αυτή είναι μια αργή διέλευση του Ερμή, επομένως μην τραβάτε τα πόδια σας γιατί μπορεί να φοβάστε μήπως ερωτευτείτε βαθιά αυτό το νέο κεφάλαιο του ρομαντισμού. Αυτή είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να εγκαταλείψετε τυχόν μη αμοιβαίες σχέσεις, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Ζυγό λίγες μέρες αργότερα. Κάνοντας αυτό θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία για να προσελκύσετε νέες ρομαντικές ευκαιρίες μέχρι τη στιγμή που η Αφροδίτη εισέλθει στους Διδύμους!

Είτε το θέλετε είτε όχι, ένα νέο μοιραίο αλλά απρόβλεπτο κεφάλαιο οικειότητας πρόκειται να ανοίξει κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και υβριδικής ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 20 Απριλίου – να βρεις τη δύναμή σου μέσα από το να είσαι ευάλωτος με έναν εραστή. Ευτυχώς, θα νιώσετε κίνητρο να προχωρήσετε σε αυτό το νέο ταξίδι οικειότητας, καθώς ο ήλιος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να νιώσετε ημι-σταθερός. Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε με το τι χαλαρά τελειώματα πρέπει ακόμα να δέσετε μετά την έναρξη του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο στις 21 Απριλίου.

https://www.instagram.com/p/B_Z2HV9nYW_/

Ζυγός

Τι θα μοιραστείτε ιδιωτικά, Ζυγοί; Αργά αλλά σταθερά, περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσετε τον αγαπημένο σας και να μοιραστείτε κομμάτια του εαυτού σας θα προκύψουν πίσω από κλειστές πόρτες όταν ο Ερμής βρεθεί στον Ταύρο. Μεταξύ αυτής της διέλευσης και της πανσελήνου στο ζώδιό σας στις 6 Απριλίου, μπορεί να είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε την επιπολαιότητα της αγάπης. Το να αφήνεις κάποιον να μπει είναι τρομακτικό, αλλά δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα αν θέλεις να εμβαθύνεις την οικειότητα της ερωτικής σου ζωής. Ωστόσο, μην παραμελείτε τα όριά σας για χάρη της αγάπης, καθώς θα θέλετε να αποφύγετε μια πιθανή εμπλοκή.

Ένα νέο αλλά απροσδόκητο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή θα ξεκινήσει αργότερα τον Απρίλιο κατά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό. Αν και οι εκλείψεις μπορεί να είναι δύσκολο να μετρηθούν, καθώς αυτά τα αστρολογικά γεγονότα είναι κάπως χαοτικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα βιώσετε περισσότερη ανεξαρτησία στην ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του εξαμήνου κύκλου. Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω χωρίς να βασίζεστε σε άλλους για βοήθεια ή να δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση με αυτονομία στη ρομαντική σας σχέση. Αλλά αυτό μπορεί να ξεκινήσει μέσω δοκιμής και λάθους, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα διαταράξει ιδιωτικά ρομαντικά και αισθησιακά θέματα.

Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή περιμένει ανατροπές αυτόν τον μήνα, Σκορπιέ! Ξεκινώντας στις 3 Απριλίου, μπορεί να αισθάνεστε πιο επικοινωνιακοί σχετικά με τις προσδοκίες σας και τα όριά σας για τον ρομαντισμό όταν ο Ερμής εισέλθει στο αντίθετο ζώδιό σας, τον Ταύρο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με αυτό που θέλετε στην αγάπη μέχρι την πανσέληνο στον Ζυγό λίγες μέρες αργότερα. Μόλις νιώσετε ειρηνικά με τις επιθυμίες σας, η συζήτηση θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολη στην πλοήγηση. Να είστε σαφείς και περιεκτικοί για να πετύχετε οικειότητα αντί για εμπλοκές, ειδικά μετά την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11 Απριλίου.

Αργότερα τον Απρίλιο, μπορεί να αισθάνεστε ότι η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στον γκρεμό για κάτι νέο και συναρπαστικό καθώς πλησιάζει η υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό! Καθώς ξεκινά ένας μοιραίος αλλά απροσδόκητος κύκλος έξι μηνών μετά από αυτήν την έκλειψη, να έχετε ανοιχτό μυαλό για το πού μπορεί να πάει η αγάπη και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά σας. Μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίζετε κάποιο άμεσο χάος, δεδομένου ότι ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Ταύρο στις 21 Απριλίου. Οι πρώην μπορεί να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας ή μπορεί να μην είστε σίγουροι για την τρέχουσα σχέση σας. Μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε!

Τοξότης

Η αγάπη μπορεί να προσθέσει πολλά περισσότερα στη ζωή σου, Τοξότη. Μπορεί να αισθάνεστε πιο διατεθειμένοι να διατηρήσετε επαφή με τον εραστή σας ή να συντρίψετε όταν ο Ερμής μπει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Υπάρχει απλώς κάτι τόσο γλυκό στο να αγγίζετε τη βάση όλη την ημέρα σας που θα σας κάνει να αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να περάσετε ποτέ χωρίς αυτό. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα εισέλθει στο αντίθετο ζώδιό σας, στους Διδύμους, η επικοινωνία θα γίνει προσδοκία για αγάπη. Αλλά δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε συνομιλία, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας ενθαρρύνει να κάνετε διεγερτικές, περίεργες συζητήσεις για να δείτε εάν εσείς και ο αγαπημένος σας είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Νέες αλλά απροσδόκητες ευκαιρίες για ρομαντισμό και σεξ θα προκύψουν τους επόμενους έξι μήνες μετά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό στις 20 Απριλίου. Αν και οι εκλείψεις μπορεί να είναι κάπως χαοτικές, ίσως να είστε έτοιμοι για αυτόν τον συναρπαστικό νέο κύκλο, καθώς θα αισθάνεστε φρέσκοι ακόμα. Αν και η εποχή του Ταύρου θα ξεκινήσει λίγο μετά, μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο σταθεροί, καθώς ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Ταύρο. Προετοιμαστείτε για κάποιες κωμικές ατυχίες, καθώς εσείς και ο αγαπημένος σας μπορεί να είστε επιρρεπείς στο σύνδρομο αφθώδους πυρετού κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή!

https://www.instagram.com/p/B-2pKjVnAeb/

Αιγόκερως

Ξαναγίνεσαι σέξι αυτόν τον μήνα, Αιγόκερε! Το επιτυχημένο τραγούδι του Justin Timberlake στις αρχές της δεκαετίας του 2000, "SexyBack" μπορεί να παίζει στο πίσω μέρος του μυαλού σας καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Συνήθως, είστε ένα πολύ σοβαρό ζώδιο της γης που δουλεύετε και δεν παίζετε. Αλλά αυτή η ενέργεια του Ερμή μπορεί να στρέψει την προσοχή σας περισσότερο στον αισθησιασμό και την ερωτική σας ζωή, καθώς το ραντεβού μπορεί να φαίνεται πιο διασκεδαστικό από το συνηθισμένο! Το να προσέχετε την ερωτική σας ζωή μπορεί ακόμη και να αυξηθεί από την επιθυμία να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον σύντροφο, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Ζυγό.

Διατηρήστε τις καλές δονήσεις εξερευνώντας τη λίστα γνωριμιών σας ή ενθαρρύνοντας τον σύντροφό σας να επιδοθεί στις επιθυμίες σας όταν η Αφροδίτη εισέλθει στους Διδύμους στα μέσα Απριλίου. Κάνοντάς το αυτό θα ενισχύσει αυτή την επιθυμία να προσκαλέσετε τον ρομαντισμό στη ζωή σας, καθώς μπορεί να σκέφτεστε τι θα συνέβαινε στο σπίτι και την οικογένεια που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε με κάποιον κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης υβριδικής ηλιακής έκλειψης στον Κριό. Αλλά προσπαθήστε να μην προλάβετε πολύ, καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να αγχώνεστε λίγο όταν βγαίνετε με νέα άτομα και δοκιμάζετε νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, όταν ο Ερμής σταματά ανάδρομος στον Ταύρο.

Υδροχόος

Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας αυτόν τον μήνα, Υδροχόε. Προκαλέστε τον εαυτό σας να ανοιχτεί σχετικά με την επιθυμία σας για σχέση και τι μπορεί να περιλαμβάνει όταν ο Ερμής μπει στον Ταύρο στις 3 Απριλίου. Εξάλλου, το ταξίδι σας ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Ζυγό, οπότε είστε έτοιμοι να το αγκαλιάσετε τη συνέχεια με κάποιον δίπλα σου. Ευτυχώς, θα έχετε πολλές πιθανότητες όταν η Αφροδίτη εισέλθει στους Διδύμους στις 11 Απριλίου. Εστιάστε στην οικοδόμηση μιας σχέσης από ένα μέρος κοινών ενδιαφερόντων έξω από την κρεβατοκάμαρα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης!

Αργότερα τον Απρίλιο, μπορεί να νιώσετε ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας μέσω σημείων και σημάτων στις αλληλογραφίες σας που οδηγούν στην υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό. Η έκλειψη θα ξεκινήσει έναν μοιραίο αλλά απροσδόκητο κύκλο έξι μηνών που θα διαμορφωθεί από τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους εραστές, τις συντριβές ακόμα και με τον σύντροφό σας. Αντί να αναλάβετε τη συνομιλία, προσπαθήστε να εργαστείτε στις δεξιότητές σας ενεργητικής ακρόασης κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μέχρι το τέλος Απριλίου, περιμένετε κάποιες αλλαγές στην προοπτική σας σχετικά με το τι σημαίνει για εσάς ένα σπίτι και η οικογένεια όταν ο Ερμής σταθμεύει ανάδρομα στον Ταύρο.

Ιχθύς

Τι θα προκύψει σε μια περιστασιακή συζήτηση αυτόν τον μήνα, Ιχθύς; Μπορεί να περιμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες συνομιλίες στα πρώτα ραντεβού ή με τον σύντροφό σας όταν ο Ερμής μπει στον Ταύρο στις αρχές του μήνα. Αυτή η διέλευση του Ερμή δεν είναι αρχικά συναρπαστική, επομένως μπορεί να μην έχετε την τάση να βουτήξετε σε θέματα ταμπού ή βαθιές ερωτήσεις. Αν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αργή συνομιλία, αντικατοπτρίζει πόσα έχετε μάθει για την οικειότητα και πότε να μοιραστείτε μια ιδιωτική στιγμή με κάποιον σύντροφο κάτω από την πανσέληνο στον Ζυγό. Σκεφτείτε αυτές τις διελεύσεις ως μια ευκαιρία να δημιουργήσετε προσωπικές στιγμές όταν είναι η κατάλληλη στιγμή!

Μέχρι τα τέλη Απριλίου, μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι συναρπαστικό έρχεται στον δρόμο σας μετά την υβριδική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Κριό. Η έκλειψη θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο έξι μηνών που θα σας ενθαρρύνει να αναλάβετε τις αξίες σας, ειδικά αν αναζητάτε περισσότερα μέσα ασφάλειας και σταθερότητας στην ερωτική σας ζωή. Θα μπορούσε επίσης να βάλει σε προοπτική τα οικονομικά εάν εσείς και ο σύντροφός σας αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά οικονομικά ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τυχόν αρχικές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.