Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

4 ενδείξεις για να κάνεις για λίγο καιρό μια παύση στο dating

Μερικές φορές πρέπει να κάνεις λίγο πίσω για να πάρεις τα πάνω σου…Υπάρχουν μερικά σημάδια που όταν παρατηρούνται έντονα στην καθημερινότητά σου ως προς το dating, υποδηλώνουν μια ανάγκη να μπει μια προσωρινή παύση σε αυτό, ώστε να τεθούν οι βάσεις και να αλλάξουν μερικά πράγματα ώστε να το κάνεις με μεγαλύτερη επιτυχία, λιγότερη πίεση και ουσιαστική απόλαυση. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις αν βιώνεις μερικά από αυτά, για να πατήσεις λίγο pause και να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν.

Δεν έχεις ξεπεράσει ακόμη την προηγούμενή σου σχέση

Προκειμένου να προχωρήσεις όπως πρέπει στην επόμενη σχέση, το μόνο σίγουρο είναι στο ότι πρέπει να έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη. Αν λοιπόν ακόμη δυσκολεύεσαι με τη διαχείριση ενός τραύματος που σου έχει αφήσει το τέλος της προηγούμενης σχέσης σου, κάνε μια παύση και δούλεψέ το μέσα σου, προτού πιέσεις τον εαυτό σου να ξαναβγεί εκεί έξω χωρίς όμως να είναι έτοιμος.

Βρίσκεσαι συνεχώς στις ίδιες καταστάσεις

Συνεχώς βρίσκεις τον εαυτό σου να εγκλωβίζεται σε παρόμοιες ή και ολόιδιες καταστάσεις, από το να βγαίνεις πάντα με δεσμευμένα άτομα, μέχρι να γνωρίζεις συνεχώς τοξικούς ανθρώπους. Αν υπάρχει λοιπόν μια επανάληψη σε προβληματικές συνθήκες όπως αυτές, πάρε λίγο τον χρόνο σου έξω από το παιχνίδι για να σκεφτείς πώς θα αλλάξει η κατάσταση.

Πιέζεις πολύ τα πράγματα

Όταν βιαζόμαστε ώστε να επισημοποιηθεί κάτι πριν την ώρα του, δημιουργείται έντονη πίεση και οι κατάλληλες συνθήκες για την αποτυχία σε μια σχέση που καλά καλά δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Αν λοιπόν συνεχώς πιάνεις τον εαυτό σου να πιέζει τα πράγματα προς μια κατεύθυνση, κάνε παύση και σκέψου καλά τον τρόπο με τον οποίο κινείσαι στο dating,

Δεν έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου

Η αυτοπεποίθηση, η πίστη στον εαυτό μας, η αποδοχή των ελαττωμάτων μας και γενικά η ισορροπία με το μέσα μας πρέπει να είναι αυτονόητες αρετές από μια ηλικία και έπειτα ώστε να μπορούμε να σχετιζόμαστε με άλλους ανθρώπους με επιτυχία. Αν λοιπόν δεν βρίσκεσαι σε ένα καλό σημείο ως προς τα παραπάνω, σταμάτα για ένα διάστημα να βγαίνεις ραντεβού και προσπάθησε να δουλέψεις με τον εαυτό σου, προσπαθώντας να τον αγαπήσεις ουσιαστικά και να τον αποδεχθείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθείς πάντα να αλλάζεις προς το καλύτερο. Έτσι θα είσαι πραγματικά έτοιμη να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και να συνδεθείς μαζί του ερωτικά.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία