Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αποδείξεις ότι δεν σε αγάπησε ποτέ και πώς να το(ν) ξεπεράσεις

Έλα αρκετά χρόνο σπατάλησες, άνοιξε τα μάτια σου και μάζεψε την καρδιά σουΔεν υπάρχει τίποτα πιο βασανιστικό από το να συνειδητοποιήσεις ότι ένας άντρας στον οποίο επένδυσες χρόνο, ενέργεια και τόσα πολλά από την καρδιά σου δεν ανταπέδωσε στο ελάχιστο την αγάπη σου. Θέλεις να πιστεύεις ότι όντως νοιαζόταν, και ίσως ένα κόμματι μέσα του όντως να νοιαζόταν λίγο, αλλά αν κάτι από αυτά ισχύει για τη σχέση σας, η ωμή αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματά του για σένα δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρά. Εδώ είναι μερικά σημάδια ότι δεν σε αγάπησε ποτέ. Είναι επώδυνο να το παραδεχτείς, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα.

Εμφάνισε μια νέα φίλη μέσα σε λίγες μέρες από τον χωρισμό σας.

Ο καθένας ξεπερνά τους χωρισμούς στον δικό του χρόνο και δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να είναι σωστό. Ωστόσο, αν χωρίσατε πριν από λίγες εβδομάδες ή ακόμα και λίγες μέρες και ο πρώην σας έχει μετακομίσει «αλλού», αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι δεν σε αγάπησε ποτέ. Αν σε είχε αγαπήσει, θα ήταν ραγισμένος και αδιάφορος για κανέναν άλλο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα το άλλο πρόσωπο να ήταν ήδη στη φωτογραφία πριν καν τελειώσει η σχέση σας…

Δεν μοιάζει να έχει και τόσο απογοητευτεί για τον χωρισμό.

Όχι μόνο προχώρησε γρήγορα, αλλά δεν μπορούσε καν να προσποιηθεί ότι ήταν στενοχωρημένος για το τέλος της σχέσης σας. Στην πραγματικότητα, ήταν πιθανότατα ψυχρός και αποστασιοποιημένος, λέγοντάς σου με ανέκφραστο πρόσωπο ότι τελείωσε (ή έπαιρνε τα νέα χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση). Αν τον ένοιαζε, θα στενοχωριόταν. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν ήξερε ότι το τέλος των πραγμάτων ήταν για το καλύτερο.

Σε αντιμετώπιζε σαν τη μητέρα του παρά σαν σύντροφό του.

Εάν ο πρώην φίλος σου σε αντιμετώπιζε περισσότερο σαν τον μισθωμένο βοηθό παρά με την κοπέλα του, θεωρήστε ότι είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα σημάδια ότι δεν σε αγάπησε ποτέ. Αν το έκανε, θα είχε εργαστεί για να διασφαλίσει ότι θα είχατε μια ισότιμη συνεργασία αντί να βασιζόταν σε σένα για να εκπληρώσετε όλα τα καθήκοντα που έκανε η μητέρα του. Ήσουν η σύντροφός του, όχι ο μπάτλερ ή ο γονιός του.

https://www.instagram.com/p/CmSupZxM-2b/

Δεν σε έβαλε ποτέ προτεραιότητα στη ζωή του.

Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον, θα πρέπει να είσαι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Ωστόσο, αυτό δεν ίσχυε για εκείνον. Έμοιαζε σαν να έμπαιναν τα πάντα πάνω από σένα – η δουλειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του, τα βιντεοπαιχνίδια, η αγάπη του για την πίτσα… Για κάποιο λόγο, ποτέ δεν το λάμβανες πραγματικά υπόψη σου. Σε έβαζε στο πρόγραμμά του όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο αντί να σε διαβεβαιώσει ότι είχες προτεραιότητα.

Πάντα έκανε σχέδια χωρίς να σε υπολογίζει.

Είναι ασφαλές να πεις ότι δεν σε αγάπησε ποτέ, αν έκανε σχέδια, είτε για το επόμενο Σαββατοκύριακο είτε για τρία χρόνια στο μέλλον, χωρίς να σκεφτεί πόσο θα σε επηρέαζαν ή πώς θα ένιωθες για αυτά. Ίσως δέχτηκε μια δουλειά σε άλλη πόλη ή αποφάσισε να πάει διακοπές δύο εβδομάδων με τους κολλητούς του, όλα αυτά χωρίς να το συζητήσει πρώτα μαζί σου. Δεν είναι ότι θα τον είχες σταματήσει, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ασέβειας είναι ένας σύντροφος που κάνει ό,τι θέλει χωρίς να σκέφτεται εσένα.

Ήταν στοργικός μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αν σε φιλούσε ή σε κρατούσε κοντά μόνο ενώ κάνατε σεξ ή τις στιγμές που προηγήθηκαν, δεν θα μπορούσε να κάνει πιο ξεκάθαρα τα συναισθήματά του (ή η έλλειψή τους). Η οικειότητα δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ – έχει να κάνει και με τη σωματική και συναισθηματική εγγύτητα έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Ποτέ δεν έκανε την ίδια προσπάθεια, αν έκανε καθόλου.

Κατέβαλλες πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια στη σχέση σας και προς τον πρώην φίλο σου, προσπαθώντας να διασφαλίσεις ότι είναι ευτυχισμένος, ικανοποιημένος και ποθητός. Δυστυχώς, δεν κατέβαλε τόση προσπάθεια… ή καθόλου προσπάθεια. Αυτό συμβαίνει γιατί ποτέ δεν σε αγάπησε, όσο λυπηρό κι αν είναι να το συνειδητοποιείς και να το αποδεχτείς.

https://www.instagram.com/p/B7f9WCJoCeP/

Δεν συμβιβάστηκε ποτέ – ήταν οι επιθυμίες του μονόδρομος.

Μέρος της ύπαρξης σε μια σχέση αγάπης, αμοιβαίου σεβασμού είναι η προθυμία για συμβιβασμό. Δεν μπορείς να έχεις πάντα τον δικό σου τρόπο και δεν πρέπει να το θέλεις. Εάν ο πρώην φίλος σας επέμενε πάντα να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και σε απειλούσε ότι θα σε χωρίσει αν αντιδρούσες ή έφερνες αντίρρηση, τα σημάδια δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα ότι δεν σε αγάπησε ποτέ.

Δεν σε συμπεριέλαβε ποτέ στη ζωή του έξω από τη σχέση σου.

Ίσως ήσασταν μαζί για μερικούς μήνες, ή ίσως ήταν μερικά χρόνια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ποτέ δεν ήσουν πραγματικά μέρος του κύκλου του. Πάντα ήσασταν οι δυο σας και η υπόλοιπη ζωή του, δυο κόσμοι ασύμβατοι. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι δεν σε αγάπησε ποτέ. Αν το έκανε, θα ανυπομονούσε να σε ενσωματώσει σε κάθε πτυχή της ζωής του.

Η συνειδητοποίηση ότι κάποιος με τον οποίο έβγαινες για λίγο δεν νοιάστηκε για σένα όσο ή με τον τρόπο που σου άξιζε μπορεί να είναι συντριπτική, αλλά μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Αντίθετα, καλλιέργησε τη δική σου αγάπη για τον εαυτό σου και επικεντρώσου στο να διασφαλίσεις ότι όταν αγαπήσεις ξανά, θα λάβεις την ίδια αγάπη σε αντάλλαγμα. Το αξίζεις.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

14 ενδείξεις ότι ο πρώην σας εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί σας

Ποια σημάδια δείχνουν ότι είναι ακόμα κολλημένος

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε έχει στα ώπα ώπα ή απλώς σε ελέγχει υπερβολικά - βρες τη διαφορά

Πώς να καταλάβεις αν η φροντίδα του συντρόφου σου γίνεται παρεμβατικός έλεγχος

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να αποτρέψετε μια τοξική σχέση όσο είναι νωρίς

Επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, δείτε τι πρέπει να έχετε στο νου σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 20 Ιουνίου

Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποί σας

SEX

Sex και καλοκαιρινές διακοπές: 4 μύθοι που πρέπει να καταρριφθούν

Δημοφιλείς μύθοι για το καλοκαιρινό σεξ ώστε να καταλάβεις ότι δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο που υπάρχει!

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Το κινηματογραφικό φεστιβάλ επιστρέφει για 13η συνεχόμενη χρονιά

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η διοργάνωση που αγαπά το σινεμά ρεπερτορίου, δίνει το ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας, στο αγαπημένο θερινό ΡΙΒΙΕΡΑ. Γράφει ο Κώστας Λινάρδος