Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι λένε τα άστρα για σχέσεις και αγάπη για τον Ιούλιο

Δείτε τι επιφυλάσσουν οι πλανήτες της αγάπης για το ζώδιό σας αυτόν τον μήνα



Μας αγγίζει ένα φτερό αυτό το μήνα όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς – είτε πρόκειται να πηδήξουμε προς τα εμπρός για να βουτήξουμε είτε να κάνουμε ειρήνη με την καρδιά μας. Ακριβώς όπως η απαλή δροσερή αύρα του ωκεανού μπορεί να κάνει τα πάντα να αισθάνονται καλύτερα, έτσι και η τρυφερή ζεστασιά της αγάπης – είτε είναι από έναν εραστή, έναν φίλο, την τετράποδη οικογένειά μας είτε μόνο από εμάς τους ίδιους. Για ορισμένους, κύκλοι που ξεκίνησαν το 2012, μπορεί να πλησιάζουν στο τέλος τους –όχι απαραίτητα οι σχέσεις τους ή η έλλειψη– αλλά σίγουρα εγγενή πρότυπα και τρόποι λειτουργίας.

Ας βουτήξουμε λοιπόν και ας δούμε τι επιφυλάσσουν τα αστέρια για όλα τα ζώδια όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις.

Κριός

Αυτός είναι ο μήνας που βάζεις θεμέλια, Κριέ. Αν λοιπόν γνωρίσετε κάποιον νέο, θέστε ρεαλιστικές, αλλά όχι απαραίτητα αντιρομαντικές, προσδοκίες για το μέλλον. Αν είστε ήδη σε σχέση, ανανεώστε τους όρκους σας και φυσικά, αγγίξτε νέους βασικούς κανόνες, γιατί όλοι εξελίσσονται και το ίδιο και η σχέση σας. Το 7 είναι ο αριθμός για εσάς –άρα 7 ημέρες, 7 εβδομάδες, 7 μήνες ή 7 χρόνια, ανεξάρτητα από την περίπτωση σας– οι απαντήσεις σας έρχονται. Το επόμενο ορόσημο στη σχέση σας ή μια νέα, είναι πιθανό να είναι εδώ σύντομα. Συγκεκριμένο μήνυμα για μερικούς: όσες προσπαθούν να μείνουν έγκυοι για λίγο, αυτός μπορεί να είναι ο τυχερός σας μήνας. Ζητήστε από τους αγγέλους σας να κάνουν τη μαγεία τους ενώ εσείς κάνετε τη δική σας. Ό,τι αισθάνεστε ότι καλείστε να ανανεώσετε ή να αλλάξετε, κάντε το σε πλήρη συνοχή με την καρδιά σας.

Power Crystal: Ροδοχρωσίτης, για συγχώρεση και αποδοχή.

Ταύρος

Δεν έχει σημασία πόσα μπορείς να αναλάβεις, το ερώτημα είναι πόσα θέλεις να αναλάβεις, Ταύρε; Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να διαχειριστεί ένα άτομο και αν έχετε ταχυδακτυλουργήσει με πολλά πράγματα τελευταία – ακόμα και διανοητικά, ίσως είναι καιρός να αποφύγετε τις συζητήσεις ή τους ανθρώπους που καταναλώνουν ενέργεια, θέτοντας σωστά τις προσδοκίες και τα όρια. Κάντε ένα διάλειμμα από το να εργάζεστε πάνω στα ζητήματα που έχετε στο χέρι, και για μερικούς, κάντε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας, αν αυτό ήταν στο μυαλό σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αλλά κρατήστε την καρδιά σας στη θέση της. Εμπιστευτείτε ότι ό,τι συμβαίνει συνωμοτεί υπέρ σας μακροπρόθεσμα, ακόμα κι αν μπορεί να αισθάνεστε διαφορετικά προς το παρόν.

Power Crystal: Prehnite για εμπιστοσύνη - στον εαυτό σας, στις σχέσεις σας και στον κόσμο. 

Δίδυμοι

Γράψτε για την ευτυχισμένη θέση σας στη σχέση σας για να την εκδηλώσετε στην τωρινή σας ή σε μια που μπορεί να είναι στο δρόμο σας, Δίδυμοι. Έχετε μια διπλή αποστολή – την προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη με άλλους. Έτσι, αυτόν τον μήνα διοχετεύστε τις ικανότητές σας αντίληψης και κατανόησης στην προσωπική σας ζωή και δείτε την να ανθίζει. Εάν νιώθετε ότι τα συναισθήματα είναι κάρτες που μπορείτε να επιλέξετε και να προωθήσετε με βάση την ανάγκη της ώρας, χωρίς να είστε χειριστικοί, αυτός ο μήνας μπορεί να είναι αυτός που θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε σωστά αυτές τις δεξιότητες ισορροπίας. Κάνετε ό,τι μπορείτε, οπότε τώρα, προσπαθήστε να εστιάσετε στα τρωτά σημεία σας και ενημερώστε τη φυλή σας πώς θα θέλατε να εμφανιστούν κι εσείς, ενώ είστε απασχολημένοι με την εξισορρόπηση των σπαθιών σας.

Power Crystal: Ροζ χαλαζίας, για αγάπη, συμπόνια και ευγένεια.

 summer-love-oroskopio-a

Καρκίνος

Καρκίνε, μπορεί να κινείσαι σε πολλαπλά χρονοδιαγράμματα μέσα από έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο στην ερωτική σου ζωή αυτόν τον μήνα. Και ενώ μπορείτε να πείτε, «Ωχ όχι, όχι ξανά!» εμπιστευτείτε ότι έχετε τη δύναμη να κλείσετε την πόρτα σε αυτό το μοτίβο και να θεραπεύσετε την υπάρχουσα σχέση σας (αν είστε σε ένα) ή να ανοίξετε πόρτες σε νέα αγάπη. Οι άγγελοί σας είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βοήθεια και έχουν ένα βαθύ αλλά απλό μήνυμα για εσάς αυτόν τον μήνα όσον αφορά την αγάπη. Χρησιμοποιήστε τον αργό ρυθμό που σας δίνει η εργασία σας (Δείτε το διάβασμα της καριέρας σας) για να καλλιεργήσετε την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Όλα θέλουν πότισμα και ενώ το χρειάζεστε μόνοι σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτόν τον μήνα νιώθετε και φροντισμένοι όταν είστε πλήρως παρόντες με αυτούς που αγαπάτε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε τις κινήσεις. Η αποτελεσματική επικοινωνία μπορεί επίσης να γίνει ήπια και οι άγγελοι της αγάπης σας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν σε αυτό.

Power Crystal: Aquamarine για επικοινωνία και Brazilianite για ευελιξία.

Λέων

Ενώ μια λέαινα ξέρει πώς να είναι άγρια, είναι επίσης επιλογή της να αναθρέψει την οικογένειά της. Είτε λοιπόν είστε άνδρας είτε γυναίκα, να θυμάστε ότι η ανεξαρτησία και η αγάπη μπορούν να συνυπάρξουν, αν το επιτρέψουμε με έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο. Μπορείς να είσαι φιλόδοξος και να διεκδικείς τα όριά σου και ταυτόχρονα να είσαι τρυφερός στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό το μήνα, λοιπόν, διεκδικήστε ξανά αυτό το κομμάτι της προσωπικότητάς σας και μην αφήσετε το παρελθόν σας ή τις προσδοκίες των άλλων από εσάς να σας κρατήσουν πίσω με κανέναν τρόπο. Υποστηρίζετε θεϊκά από τους αγγέλους σας και την ομάδα του φωτός σας, οπότε περάστε τη ζωή με αυτή την στα πόδια σου και αυτή την απαλότητα στην καρδιά σου.

Power Crystal: Spirit Quartz, για να φέρει απαλότητα πηγής στη ζωή σας.

Παρθένος

Υπάρχουν εξαιρέσεις σε όλους τους κανόνες, Παρθένε, ειδικά όταν η αγάπη είναι μέρος του μείγματος. Αν και μπορεί να μην είναι όλοι δίκαιοι στον έρωτα και τον πόλεμο, πολλά πράγματα είναι δικαιολογημένα. Παραβλέψτε λοιπόν ένα μικρό λευκό ψέμα εδώ κι εκεί και κάντε σμίκρυνση για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Το να μένετε κολλημένοι στους κόμπους και τις βελόνες δεν θα σας αφήσει να δείτε την όμορφη ταπετσαρία που υφαίνει στη ζωή σας ο σημαντικός σας άνθρωπος. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει στη ζωή σας από τότε που έγιναν μέρος της, ίσως και προς το χειρότερο, αλλά και προς το καλύτερο. Πάρτε πίσω τη δύναμή σας αυτόν τον μήνα επιλέγοντας μια υγιή νοοτροπία και συγκίνηση αποτελεσματικά. Εάν είναι μια επιλογή να αφήσετε περασμένα να περάσουν, δοκιμάστε το. Αν όχι, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αλλά ό,τι κι αν είναι, θυμηθείτε να δείτε και τις δύο όψεις του νομίσματος πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τα πράγματα.

Power Crystal: Herkimer Diamond, για να θυμάστε ότι ζείτε ένα άλλοτε αγαπημένο όνειρο.

summer-love-oroskopio-b

Ζυγός

Πώς θα μάθει κάποιος πώς νιώθεις αν δεν του το πεις, Ζυγέ; Το να νιώθετε μοναξιά και να απομονώνεστε από τον κόσμο σας κάνει να νιώθετε πιο μόνοι. Το να προσεγγίσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο όταν αισθάνεστε ευάλωτοι και να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας κάνει έναν δεσμό να δυναμώνει. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα ισορροπημένοι, γιατί η ομορφιά του σύμπαντος είναι ότι τελικά βρίσκει τη δική του ισορροπία. Ζητήστε βοήθεια όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, δώστε προτεραιότητα στη ζωή και τις ανάγκες σας, βγείτε έξω και συναντήστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας πάνω από οτιδήποτε άλλο. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να ξέρουν ότι τα αγαπάτε κι εσείς, γι' αυτό συνεχίστε και πείτε τους πόσο άσχημα νιώθετε όταν δεν είναι κοντά σας.

Power Crystal: Moonstone, για να ενσαρκώσει τη θεϊκή θηλυκή, δημιουργική σας ενέργεια.

Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια, Σκορπιοί. Και η μόνη σας εστίαση αυτόν τον μήνα είναι να προσπαθήσετε να γίνετε το μεγαλύτερο άτομο (όχι όπως δεν το κάνετε αλλιώς, αλλά ακόμα). Μερικές φορές τα αγαπημένα μας πρόσωπα ενεργούν με περίεργους τρόπους λόγω πραγμάτων που μπορεί να είναι σημαντικά για αυτούς, όχι απαραίτητα για εμάς. Και παρόλο που μπορεί να νιώθετε ότι φτιάχνατε ένα πλοίο μόνος σας για πάρα πολύ καιρό, αυτό δεν θα ήταν όλη η αλήθεια, και το ξέρετε αυτό. Η εστίασή σας πρέπει να επιστρέψει στο να αισθάνεστε καλύτερα – στην υγεία και την ευεξία, και στη συνέχεια μπορεί να αποκλίνει σε διαφορετικά μονοπάτια μετά από αυτό. Σπάστε αυτό το βρόχο που λειτουργεί για πολύ, πολύ καιρό, για περίπου 10-13 χρόνια περίπου, και εφαρμόστε ευγένεια για να αποδεχτείτε αυτό που έχετε μπροστά σας τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορείτε να κάνετε εκτός από αυτό που έχετε κάνει, τώρα σπάστε την αλυσίδα των προσδοκιών και δείτε αν μπορείτε να απολαύσετε τα πράγματα όπως είναι. Μερικές φορές, αγάπη σημαίνει πάθος, μερικές φορές σημαίνει να έχεις κάποιον που νοιάζεται, έστω και με τον δικό του τρόπο.

Power Crystal: Citrine για αφθονία και Lemurian Quartz για να θυμάστε τις συνδέσεις ψυχών.

Τοξότης

Αυτό το μήνα η αγάπη και το πάθος σας μπορεί να κατευθύνονται καλύτερα προς τον σκοπό και το καθήκον σας, παρά στην πραγματική ερωτική σας ζωή, Τοξότες. Πιθανότατα δυσκολεύεστε με τα όρια όσον αφορά τις στενές σχέσεις και οι άγγελοί σας προτείνουν ότι η χρήση αυτών των εργαλείων σε επαγγελματικό στήσιμο μπορεί να είναι ευκολότερη για εσάς στην αρχή και φυσικά, τελικά αυτά θα περάσουν και στην ερωτική σας ζωή. Και μαντέψτε τι συνοδεύει τα υγιή όρια; Μια υγιής, αμοιβαία γεμάτη αγάπη σχέση. Συχνά αισθανόμαστε ότι πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε το πιο δύσκολο κομμάτι. Αν και ναι, αυτό έχει κάποια αλήθεια, μπορούμε να εξασκήσουμε το πιο δύσκολο κομμάτι με ευκολότερους τρόπους σε άλλες πτυχές της ζωής μας πριν το δοκιμάσουμε εκεί που πονάει περισσότερο. Αναλάβετε την ευθύνη και οδηγήστε τον δρόμο προς τα εμπρός. Αργά και σταθερά κερδίζει τον αγώνα.

Power Crystal: Smoky χαλαζίας για να καθαρίσει παλιά σχέδια και μπλε κυανίτης για να επαναφέρει τα όρια και να ζωντανέψει τα όνειρα.

summer-love-oroskopio-c

Αιγόκερως

Δεν έχει σημασία πόσο γεμίζει η αγάπη τη ζωή σου, Αιγόκερε, αρκεί να ξέρεις ότι η καρδιά σου λάμπει με τη ζεστή λιακάδα της. Για όσους από εσάς εκδηλώνετε ένα συγκεκριμένο άτομο, οι άγγελοί σας θέλουν να σας ρωτήσουν γιατί μπορεί να είστε πιο προσκολλημένοι στην εκδοχή της αγάπης με αυτό το άτομο, παρά να επιτρέψετε στην αγάπη που πραγματικά σας τρέφει να γεμίσει τη ζωή σας; Για κάποιους άλλους, μπορεί να έχετε πλήρη επίγνωση των τρόπων με τους οποίους οι άνθρωποι και οι σχέσεις δεν λειτουργούν για εσάς και το αντίστροφο. Αυτή η νεοανακαλυφθείσα επίγνωση σας δίνει τη δύναμη να νιώθετε άνετα με το γεγονός ότι όπως δεν είστε για όλους, έτσι και όλοι μπορεί να μην είναι για εσάς. Αυτός είναι ένας μήνας όπου το να ακολουθείς τη διαίσθησή σου σε ανταμείβει βαριά και το να αγαπάς τον εαυτό σου σου δίνει ένα περιβόλι που γεμίζει τη ζωή σου με γενναιοδωρία.

Power Crystal: Αμέθυστος, για να γνωρίσεις τον εαυτό σου βαθύτερα, καλύτερα να προσελκύσεις αυτό που ταιριάζει στη συχνότητά σου.

Υδροχόος

Μπορεί να παίζετε σημαντικούς καρμικούς κύκλους αυτόν τον μήνα σε θέματα καρδιάς, Υδροχόε. Είτε πρόκειται για φιλίες, στενές σχέσεις ή άλλους δεσμούς. Σχεδόν νιώθεις ότι η καρδιά σου κλαίει και θέλετε απλώς να ουρλιάξετε δυνατά ζητώντας από τους αγγέλους σας να επέμβουν και τότε, μπουμ, η καρδιά σας διευρύνεται και είτε εγκαθιστάτε, είτε μπορείτε να δείτε μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων γύρω σας. Αν και μπορεί να νιώθετε ότι περνάτε μόνοι σας αυτό το άγριο ξύπνημα, ενώ οι άλλοι αγνοούν αυτό που νιώθετε –ο κόσμος έχει δύο σημαντικά μηνύματα για εσάς– αν αυτό γινόταν διαφορετικά, δεν θα μάθατε μέσω της εμπειρίας όπως είστε τώρα, και φυσικά, δεν είσαι ποτέ μόνος – οι άγγελοί σου έχουν πάντα την πλάτη σου. Βγείτε από το μυαλό σας, ακολουθήστε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, επικεντρωθείτε στα πάθη και τον σκοπό σας και αφήστε αυτό το τεράστιο ξέσπασμα της γης στην καρδιά σας να συμβεί γιατί σας δημιουργεί χώρο για να ομορφύνετε έναν όμορφο κήπο γεμάτο με τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Power Crystal: Σεληνίτης με Αχάτη για σύνδεση ψυχής και σώματος.

Ιχθύς

Καθώς εξελισσόμαστε, το ίδιο συμβαίνει και με την κατανόησή μας και τον ορισμό της αγάπης, Ιχθύς και ενώ δεν υπάρχει γραμμικό διάγραμμα ανάπτυξης, υπάρχει σίγουρα μια αίσθηση ότι τα πράγματα ξεπερνούν σε θεμελιώδες επίπεδο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι να βρίσκεστε στο παρασκήνιο και κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας διαφορετικά. Ό,τι κι αν βιώνετε κατά τη διάρκεια αυτού του τρενάκι του λούνα παρκ ενός μήνα, να θυμάστε ότι αυτή η φάση δεν θα διαρκέσει για πολύ. Εξερευνήστε τις νέες σας ανάγκες και τις διαπραγματεύσεις στις σχέσεις και βάλτε τις για να τις απολαύσουν τα ενδιαφερόμενα άτομα. Ενώ το κάνετε αυτό, να είστε ανοιχτοί στο να συνεισφέρετε διαφορετικά στις σχέσεις σας για να διασφαλίσετε ότι ακολουθείτε την ομιλία σας.

Power Crystal: Shattuckite, για να συνδυάσουμε τη σοφία μας με τις γνώσεις και τις πράξεις μας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;