Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλες οι λεπτομέρειες που δείχνουν ότι είσαι συνέχεια στο μυαλό του

11 μικροί τρόποι που ένας άντρας σου δείχνει ότι δεν μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται



Γενικά, αν ένας άντρας ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, δεν θα σε κάνει να το αμφισβητήσεις. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την αυτοπεποίθηση να βγουν και να πουν σε κάποιον πώς νιώθουν, και μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά να φοβάται να το εκφράσει. Σε κάθε περίπτωση, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, οπότε προσέξτε αυτά τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτός ο τύπος δεν μπορεί να σταματήσει να σας σκέφτεται.

Σου στέλνει τυχαία μηνύματα όλη την ημέρα.

Αυτά τα μηνύματα που πιστεύεις ότι δεν σημαίνουν τίποτα σίγουρα σημαίνουν κάτι. Αν σας στείλει έναν λινκ με ένα τραγούδι, ένα άρθρο ή απλώς κάτι που ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας, αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι τους θυμίζει τα πάντα. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να σου το πει, θέλει να ξέρεις ότι σε σκέφτεται και αυτό λέει πολλά για το πώς νιώθει.

Θυμάται όλα όσα του λέτε και προσπαθεί να σας το δείξει.

Είναι πολύ πιο πέρα ​​από το να θυμάται τα γενέθλιά σου ή ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία. Θυμάται ότι σου αρέσουν δύο κουταλιές ζάχαρη στον καφέ σου και όταν έχεις να πας σε συνέντευξη σου στέλνει ένα μήνυμα για να σου ευχηθεί καλή επιτυχία. Ακόμα κι όταν δεν μπορείς να θυμηθείς τι του είπες, το θυμάται πάντα. Προσπαθεί να θυμάται όλα τα μικρά πράγματα για σένα γιατί νοιάζεται πραγματικά.

Σου στέλνει μήνυμα με το που ξυπνάει το πρωί.

Πιθανότατα δεν υπάρχει μεγαλύτερο σημάδι ότι είστε στο μυαλό του από ένα μήνυμα καλημέρας. Μόλις ξυπνήσει, πιάνει το τηλέφωνό του για να σας μιλήσει, κάτι που δείχνει ότι είστε το πρώτο πράγμα που σκέφτεται το πρωί. Δεν θέλει να ξεκινήσει τη μέρα του χωρίς να σας μιλήσει και αν αυτό δεν σας δείχνει ότι σας ερωτεύεται, τίποτα άλλο δεν θα το κάνει.

Παρατηρεί νέα πράγματα για εσάς και σας κάνει κομπλιμέντα.

Ας το παραδεχτούμε – πολλοί άντρες δεν θα προσέξουν αν έχεις κουρευτεί ή αν φοράς νέο φόρεμα, εκτός κι αν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα. Αν προσέξει τα μικρά πράγματα, σίγουρα την έχει πατήσει μαζί σου.

Πάντα βρίσκει έναν τρόπο να σε αγγίζει ακόμα και όταν είστε σε δημόσιο χώρο.

Δεν έχει διαφορά αν είσαι με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ή αν είσαι μόνη σου—η προσοχή του είναι πάντα σε σένα και το αποδεικνύει με το να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του ή τα χέρια του μακριά από εσάς. Μπορεί απλώς να είναι το χέρι του στην πλάτη σου, αλλά δείχνει ότι θέλει να ξέρεις ότι είναι πάντα εκεί.

addicted8

Βρίσκει δικαιολογίες για να σε δει.

Ίσως άφησες το παλτό σου στη δουλειά και σταμάτησε από το σπίτι σου για να το φέρει ή απλώς περνούσε από εκεί και σκέφτηκε ότι θα έκανε check-in για να δει αν είσαι καλά. Είναι προφανές ότι απλώς προσπαθεί να βρει έναν λόγο για να σε δει. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν χρειάζεται να σας πει ότι είστε στο μυαλό του – οι πράξεις του το αποδεικνύουν.

Σε εκπλήσσει με πράγματα που ξέρει ότι θα σου αρέσουν. Αν σας ακούσει να μιλάτε για ένα συγκρότημα που θέλετε πραγματικά να δείτε, θα σας εκπλήξει με εισιτήρια συναυλιών, ώστε να μπορείτε να πάτε μαζί ακόμα κι αν δεν είναι θαυμαστής. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι σε σκέφτεται πολύ και θέλει να σε κάνει ευτυχισμένη.

Σου στέλνει μηνύματα όταν είναι έξω με τους φίλους του.

Πώς ξέρετε ότι ένας άντρας έχει πραγματικά συναισθήματα για εσάς; Εξακολουθεί να θέλει να σας μιλήσει ακόμα και όταν είναι με τους φίλους του. Μπορεί να σας πει ότι του λείπετε ή μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρος για τα συναισθήματά του και θα σας στείλει ενημερώσεις για το πώς πάει η μέρα του και θα ρωτήσει και για τη δική σας. Είναι τέτοια μικρά πράγματα που πραγματικά υπονοούν ότι είσαι το μόνο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί.

Σας εκπλήσσει με ένα προσωπικό δώρο.

Τα εξατομικευμένα δώρα είναι πραγματικά ξεχωριστά και δεν τα δίνετε σε κάποιον εκτός και αν τον βλέπετε ως σημαντικό άτομο στη ζωή σας, οπότε αν σας πάρει κάτι εξατομικευμένο για τα γενέθλιά σας ή απλώς ως τυχαίο δώρο, τότε αυτό είναι σαφές σημάδι ότι τα συναισθήματά του για σένα είναι πιο δυνατά από όσο νομίζεις.

Σε προσκαλεί να βγεις με τους φίλους ή την οικογένειά του.

Όταν ένας άντρας σας συστήνει τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του, είναι μεγάλη υπόθεση, οπότε αν σας προσκαλέσει σε ένα οικογενειακό δείπνο ή σε ποτό με τους φίλους του, τότε αυτό είναι καλό σημάδι ότι σας βλέπει ως ξεχωριστό άτομο. Και πάνω από όλα, δείχνει ότι θέλει να σας κάνει να νιώσετε ότι σας εμπεριέχει και σας εκτιμά.

Δείχνει γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή σας.

Θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς. Θέλει να μάθει για τα παιδικά σου χρόνια, την καριέρα των ονείρων σου, αν θέλεις παιδιά στο μέλλον, όλα αυτά. Εάν φαίνεται ότι σας κάνει πάντα ερωτήσεις, είναι επειδή θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για εσάς, ώστε να είναι αυτός που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Το να ρωτά πώς ήταν η μέρα σου και να ενδιαφερθεί για άλλες πτυχές της ζωής σου είναι ένα προφανές σημάδι ότι είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στο μυαλό του.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη