Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Love alert: Πώς θα είναι έρωτας, αγάπη και σχέσεις τον Σεπτέμβριο

Τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις του μήνα



Χάρη σε έναν ανησυχητικό αριθμό ανάδρομων και πλανητικών μετατοπίσεων, οι τελευταίοι μήνες ήταν λίγο δύσκολοι, αστρολογικά μιλώντας. Ευτυχώς, ο Σεπτέμβριος θα φέρει λίγη ανακούφιση σε όλα τα ζώδια – ειδικά όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, τελειώνει την ανάδρομή της στον Λέοντα στις 3 Σεπτεμβρίου, κάνοντας τη ρομαντική ενέργεια στο επίκεντρο του μήνα.

Η Αφροδίτη έχει να κάνει με το τι αγαπάμε και ποιον αγαπάμε. Η ενέργεια αυτόν τον μήνα είναι: «Ας συνδεθούμε με ανθρώπους και ας κάνουμε πράγματα που είναι ευχάριστα». Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και η εποχή της Παρθένου μεταβαίνει στην εποχή του Ζυγού που κυβερνά η Αφροδίτη στις 23, αυτή η αρμονική ενέργεια θα ενταθεί μόνο. Να περιμένετε ομαλή πλεύση σε όλες τις σχέσεις σας.

Μπορεί να είναι ένας μήνας χαμηλού δράματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημαντικά αστρολογικά γεγονότα τον Σεπτέμβριο. Μερικές ημερομηνίες που πρέπει να σημειωθούν περιλαμβάνουν τη νέα σελήνη στην Παρθένο στις 14. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, τελειώνει την ανάδρομή του στις 15, και η πανσέληνος είναι στον φλογερό Κριό στις 29. Όλα αυτά τα γεγονότα θα μεταφραστούν σε ευκολότερη επικοινωνία και λιγότερους λόξιγκας, ειδικά στις ρομαντικές σχέσεις. Αυτός είναι ένας τέλειος μήνας για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το άτομο που αγαπάτε ή να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες συνδέσεις. Η ανάληψη ρομαντικών κινδύνων θα αποφέρει ανταμοιβές αυτόν τον μήνα!

aaaeducat

Αν αναρωτιέστε τι σημαίνουν όλα αυτά για το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Σε σχέση: Για τους ζευγαρωμένους Κριούς, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τη διαύγεια. Αυτές οι ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας και εάν ο σύντροφός σας είναι πραγματικά αυτός, θα απαντηθούν επιτέλους στην πανσέληνο στον Κριό στις 29. Αυτό θα ρίξει κυριολεκτικά φως σε οποιεσδήποτε σκοτεινές περιοχές της ζωής σας, επομένως πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έχετε σκουπίσει κάτω από το χαλί. Γνωρίστε ότι αυτό είναι καλό, ωστόσο – το να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα συναισθήματά σας μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες ανακαλύψεις στη σχέση σας και στη ζωή σας γενικότερα. Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, να επηρεάζει τον αισθηματικό σας τομέα και τώρα να κινείται άμεσα (μετά από μερικές ενοχλητικές εβδομάδες ανάδρομης πορείας), θα βρείτε λύση. Υπόσχεση!

Singles: Καλά νέα, single Κριέ: αυτός ο μήνας είναι γεμάτος ευκαιρίες για ερωτικά. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 29 και την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, στον αισθηματικό σας τομέα ταυτόχρονα, λάμπετε θετικά. Ενεργοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή και βγείτε εκεί έξω. Η ενέργειά σας προσελκύει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιος αξίζει τον χρόνο σας. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό και αφήστε τη διαίσθησή σας να είναι ο οδηγός σας καθώς πηγαίνετε εκεί έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σχέση: Ταύρε, αν νιώθεις σαν το σπίτι σου αυτόν τον μήνα (καλά, ακόμα περισσότερο από το συνηθισμένο), μπορείς να το κατηγορήσεις στα αστέρια. Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης σας και ο πλανήτης όλων των πραγμάτων αγάπης, χτυπά τον οικιακό σας χώρο. Μετάφραση; Ήρθε η ώρα να χτυπήσετε το Ικέα και τα τοπικά σας είδη σπιτιού, γιατί φωλιάζετε πολύ. Ομορφύνετε τον χώρο σας και αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα για εσάς και το υποψήφιο ταίρι σας. Με ένα καθαρό και ανανεωμένο σπίτι για να περάσετε χρόνο, θα εμβαθύνετε τη συναισθηματική σας σχέση και θα δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις!

Singles: Ελεύθερε Ταύρε, αυτόν τον μήνα μπορεί να τον νιώσεις κάπως... έντονο. Αυτή την εποχή, η ενέργεια της Παρθένου είναι δυνατή, κάνοντάς σας να νιώθετε επιπλέον αναλυτικοί. Αν και μπορεί να μοιάζει σχεδόν αδύνατο να καταβάλετε προσπάθεια για να βγείτε ραντεβού, είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε. Με τόσους πολλούς πλανήτες στην Παρθένο –συμπεριλαμβανομένου του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας– ουσιαστικά βγαίνετε με ενισχυμένη διαίσθηση αυτόν τον μήνα. Θα μπορείτε να δείτε τυχόν νέες συνδέσεις για το ποιοι είναι και γρήγορα να καταλάβετε αν είναι κατάλληλες για εσάς. Εάν αντιμετωπίζετε αυτόν τον μήνα σαν μια συναρπαστική περιπέτεια παρά σαν μια κουραστική εργασία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε κάποιον σπέσιαλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε σχέση: Ετοιμαστείτε, Δίδυμοι, γιατί ο Σεπτέμβριος ανεβάζει τη ζέστη στη σχέση σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της επιθυμίας, βρίσκεται στο σπίτι του ρομαντισμού σας, καθιστώντας τώρα την ιδανική στιγμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εκλεκτό της καρδιάς σας. Κάντε κράτηση για δείπνο έκπληξη σε αυτό το νέο hot spot της γειτονιάς και κάντε πραγματικά τον σύντροφό σας να νιώσει ξεχωριστός. Ω, και αφιερώστε λίγο χρόνο μόνοι σας, γιατί η σεξουαλική σας σχέση είναι εξίσου ζεστή αυτές τις μέρες. Αυτό το μήνα, το να γέρνετε στη ρομαντική σας φύση θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Απόλαυσέ το!

Singles: Μπορώ να σε δανειστώ για ένα δευτερόλεπτο, single Δίδυμε; Ο Σεπτέμβριος μπορεί επίσης να είναι η δική σας σεζόν στο The Bachelorette, γιατί πρόκειται να βγείτε σε πολλά ραντεβού. Με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της επιθυμίας, στο σπίτι του ρομαντισμού σας, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να ποντάρετε τη ζωή σας στα ραντεβού. Στη συνέχεια, στις 29, η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε έναν φίλο που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Απολαύστε τη βόλτα, Δίδυμοι, γιατί οι επιλογές αυτόν τον μήνα θα είναι άφθονες. Είναι καιρός να αγκαλιάσετε όλες τις δυνατότητες της ζωής και της αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σχέση: Εάν κρατάτε τα πράγματα λίγο κοντά στο στήθος, ο Σεπτέμβριος είναι έτοιμος να σπάσει το μεταφορικό σας κέλυφος. Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 14 ανοίγει τον τομέα της επικοινωνίας σας, προετοιμάζοντάς σας να αντιμετωπίσετε τυχόν ανησυχίες που έχετε στη σχέση σας. Σχεδιάστε λίγο χρόνο μόνοι σας με τον σύντροφό σας και μοιραστείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας με τρόπο μη συγκρουσιακό. Η αντιμετώπιση μικρών ζητημάτων –όπως τα πιάτα στον νεροχύτη ή ένα αστείο που δεν σας άρεσε– μπορεί να καθαρίσει τον αέρα και να ενισχύσει τον δεσμό σας.

Singles: Καλέστε τις κολλητές σας, Καρκίνε, γιατί ήρθε η ώρα για μια νέα φωτογράφιση σε εφαρμογή γνωριμιών. Δώστε μια ανανέωση στο προφίλ σας στο Hinge και μην φοβάστε να ζητήσετε συμβουλές με τις προτροπές σας. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, σας ζητά να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό αυτόν τον μήνα, ακόμα και στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, η πανσέληνος στον Κριό στις 29 θα αναδείξει τη δημόσια παρουσία σας, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε οποιαδήποτε συνομιλία με εφαρμογή γνωριμιών... εκτός σύνδεσης. Κάντε σχέδια και αφήστε τον εαυτό σας να δει τον όμορφο και δυναμικό άνθρωπο που είστε!

ΛΕΩΝ

Σε σχέση: Είναι πολύ καλή στιγμή να είσαι ερωτευμένος Λέων. Η Αφροδίτη, το ζώδιο της ομορφιάς και της ευχαρίστησης, είναι ανάδρομη στον Λέοντα από τον Ιούλιο, αλλά πηγαίνει σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σας στις 4, φέρνοντας μια γλυκιά ενέργεια σε όλες τις σχέσεις σας, αλλά κυρίως τις ρομαντικές σας! Αυτό θα σας διευκολύνει να εκφραστείτε και να μοιραστείτε ακόμα και τις πιο προσωπικές σας σκέψεις με το ταίρι σας χωρίς ανησυχία. Και εμπιστευτείτε, αυτή η αβίαστη επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Όταν ο ήλιος πέφτει στον Ζυγό στις 23, είναι στο σπίτι των ταξιδιών σας, καθιστώντας τον Σεπτέμβριο την ιδανική εποχή για μια απόδραση. Σαρώστε την Airbnb για προσφορές της τελευταίας στιγμής και φύγετε από την πόλη!

Singles: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, πηγαίνει κατευθείαν στο ζώδιό σας στις 4, καθιστώντας τώρα την τέλεια στιγμή για να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέες συνδέσεις. Η πανσέληνος στον Κριό στις 29 ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς, επιτρέποντας στην προσωπικότητά σας να φωτίσει το δωμάτιο, όπου κι αν βρίσκεστε. Είτε κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στην Ισπανία (η πανσέληνος μπορεί να σας κάνει να νιώθετε έτσι, btw...) είτε απολαμβάνεις ποτά στο αγαπημένο σου μπαρ, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε ουσιαστικές συνδέσεις αυτόν τον μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε σχέση: Ενώ συχνά αποκτάτε τη φήμη ότι σας παρασύρουν, ο Σεπτέμβριος φέρνει μια αίσθηση ελαφρότητας στην ερωτική σας ζωή. Μεταξύ της εποχής της Παρθένου και της νέας σελήνης στο ζώδιό σας στις 14, νιώθετε –για να δανειστώ τα λόγια της εικόνας της Παρθένου, Beyoncé– άνετα στο δέρμα σας και άνετα με αυτό που είστε. Αυτό σας ανοίγει σε νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας αυτόν τον μήνα και φροντίστε να φέρετε τον σύντροφό σας μαζί σας! Η απόλαυση ενός αυθόρμητου ταξιδιού μαζί ή μια διασκεδαστική βραδιά ραντεβού μόνο θα συσφίξει τον δεσμό σας.

Singles: Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, single Παρθένε, και νιώθεις ο εαυτός σου. Η περιπλάνηση είναι δυνατή και με τη νέα αυτοπεποίθηση που νιώθετε κατά τη γενέθλιά σας και τη νέα σελήνη στην Παρθένο στις 14, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να εξερευνήσετε τον κόσμο. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος ανθρώπων που πρέπει να συναντήσετε και να κάνετε συνδέσεις. Αν βρείτε κάποιον ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, μην φοβάστε να κρατήσετε επαφή. Μερικές φορές, αξίζει να επιδιώξετε τις σωστές συνδέσεις, ακόμα και όταν είναι μεγάλες αποστάσεις!

ΖΥΓΟΣ

Σε σχέση: Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την εύρεση ισορροπίας μεταξύ της ταυτότητάς σας ως άτομο και ως ζευγάρι αυτόν τον μήνα. Ευτυχώς, Ζυγέ, η ισορροπία είναι η ειδικότητά σου. Περάστε τον μήνα κρατώντας ημερολόγιο και σκεπτόμενοι αυτό το concept, γιατί η πανσέληνος στον Κριό στις 29 θα φέρει περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σας. Το να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας αυτόν τον μήνα είναι σημαντικό, ειδικά γύρω από την πανσέληνο. Προγραμματίστε ένα πικνίκ στο πάρκο, ένα βραδινό ραντεβού στην παραλία ή μια άλλη ρομαντική έξοδο της επιλογής σας. Το να αφιερώσετε χρόνο θα αποφέρει ανταμοιβές!

Singles: Αν νιώθετε ότι άναψε φωτιά κάτω από τον πισινό σας αυτόν τον μήνα, μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης –ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτόν τον μήνα, κάνοντάς σας έτοιμους να αναλάβετε την ευθύνη. Προσπαθήστε να γράψετε τι θέλετε από έναν σύντροφο αυτόν τον μήνα και μετά κάντε κινήσεις για να το ακολουθήσετε. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας βλέποντας Netflix, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να βάλετε τις βάσεις στην εφαρμογή γνωριμιών της επιλογής σας. Ορίστε μερικές συναντήσεις και βάλτε τον εαυτό σας πραγματικά εκεί έξω, Ζυγέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σχέση: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, σας ωθεί να βγείτε στον κόσμο αυτόν τον μήνα. Πιάσε λοιπόν το ταίρι σας και πήγαινε σε μια περιπέτεια! Νέες ρυθμίσεις και εμπειρίες θα σας επιτρέψουν να ανοιχτείτε και να νιώσετε άνετα και χαρούμενοι κάνοντας το. Είτε πηγαίνετε οδικό ταξίδι είτε απλώς σχεδιάζετε μια πραγματικά επική βραδιά ραντεβού στο τέλος του καλοκαιριού, αγκαλιάστε αυτές τις συναρπαστικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, στις 14, σας κάνει να λαχταράτε χρόνο με τους φίλους σας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να φέρετε τη σχέση σας στο φως!

Singles: Είσαι κρατημένος και απασχολημένος αυτόν τον μήνα, single Σκορπιέ! Με τη νέα σελήνη στην Παρθένο στις 14 στο σπίτι της φιλίας σας, θα βρεθείτε με ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αν αναζητάτε αγάπη, θα εκτεθείτε σε έναν τόνο νέων συνδέσεων με όλα τα πάρτι γενεθλίων, τις χαρούμενες ώρες και τους γάμους στο ημερολόγιό σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, αναδεικνύει τη διαίσθησή σας αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και να ακούτε το ένστικτό σας όταν κάνετε νέα άλματα. Αυτή η ενέργεια θα σας προστατεύσει από τα παλιά, ανθυγιεινά μοτίβα γνωριμιών και θα σας επιτρέψει να στραφείτε σε μια νέα προσέγγιση στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε σχέση: Πιάσε το διαβατήριό σου και τον σύντροφό σου, Τοξότη, γιατί ήρθε η ώρα για περιπέτεια! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στο σπίτι της επέκτασης και των ταξιδιών σας, καθιστώντας την πρώτη στιγμή για μια συναρπαστική απόδραση με το ταίρ σας. Δεν υπάρχει χρόνος όπως τώρα για να ταξιδέψετε στον κόσμο. Όταν ταξιδεύετε στη Βενετία ή πηγαίνετε σε ένα αυτοσχέδιο οδικό ταξίδι, θα αρχίσετε να βλέπετε το S.O σας –και το μέλλον σας μαζί– με έναν νέο τρόπο επίσης.

Singles: Προσεγγίστε τον Σεπτέμβριο με ανοιχτή καρδιά, single Τοξότη. Το περιπετειώδες πνεύμα σας σας επιτρέπει να ζήσετε μια συναρπαστική ζωή, με νέα σχέδια να εμφανίζονται δεξιά και αριστερά. Αγκαλιάστε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας αυτόν τον μήνα και βάλτε τον εαυτό σας έξω στον κόσμο, είτε κυριολεκτικά (είσαι πάντα κάτω για να επιβιβαστείς σε ένα αεροπλάνο, τελικά!) είτε μεταφορικά. Η προσέγγιση νέων συνδέσεων με γνήσια περιέργεια μπορεί να οδηγήσει σε μερικά ενδιαφέροντα άλματα. Στη συνέχεια, δώστε μεγάλη προσοχή σε όποιον διασχίσει το μονοπάτι σας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στο συντροφικό ζώδιο του Κριού στις 29. Η ρομαντική ενέργεια είναι δυνατή, ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σου τραβήξει το μάτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε σχέση: Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την οικειότητα για σένα, Αιγόκερε. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, εξακολουθεί να βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα, κάνοντας σας να νιώθετε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο. Μοιραστείτε ό,τι έχετε στην καρδιά σας με τον σύντροφό σας: Η επικοινωνία των επιθυμιών σας επιτρέπει ένα βαθύτερο επίπεδο εγγύτητας. Ωστόσο, όσο «βαθύς» μπορεί να φτάσετε αυτόν τον μήνα, φροντίστε να τον εξισορροπήσετε με τη διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε τη συνεργασία σας ως ένα ασφαλές καταφύγιο για να χαλαρώσετε από τα άγχη της ζωής και αξιοποιήστε το εσωτερικό σας παιδί αυτόν τον μήνα! Είναι κανείς έτοιμος για ένα παιχνίδι laser tag, ή ένα γλέντι στο πάρκο;

Singles: Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, έχει το ημερολόγιό σας γεμάτο αυτόν τον μήνα. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι βγαίνετε εκεί έξω και κάνετε πολλές νέες συνδέσεις. Είτε εργάζεστε σκληρά σε ένα συνέδριο είτε βγαίνετε με την καλύτερή σας ενδυμασία για τα γενέθλια ενός φίλου, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν ενδιαφέροντα άτομα. Τα αστέρια είναι ευθυγραμμισμένα για μια συνάντηση-χαριτωμένη. Στη συνέχεια, η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 14 σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τους εργασιακούς σας ορίζοντες, κάτι που μπορεί να επιτρέψει μια ενδιαφέρουσα πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σχέση: Το να αφιερώνετε χρόνο για τον σύντροφό σας –ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο– είναι το κλειδί αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, τελειώνει την ανάδρομη πορεία της στις αρχές Ιουλίου, επιτρέποντας διασκεδαστικά, ελεύθερα ραντεβού με τον σύντροφό σας. Περάστε μια ολόκληρη Κυριακή μαζί ή προγραμματίστε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, μόνο οι δυο σας. Επιτρέποντας στη σχέση σας να είναι ένα άνετο μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, επιτρέπει καλύτερη επικοινωνία και ισχυρότερη σύνδεση. Στη συνέχεια, η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 14 σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε οποιεσδήποτε προσδοκίες έχετε – είτε πρόκειται για όρια είτε για μελλοντικά σχέδια, όπως γάμος και παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε στην ίδια σελίδα για να μπορέσετε να κινηθείτε μαζί ως ένα δυνατό ζευγάρι.

Singles: Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός μήνας για εσάς, ελεύθεροι Υδροχόοι! Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, σας ωθεί να βγείτε στον κόσμο και να διευρύνετε την προοπτική σας. Μήπως ήρθε η ώρα να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα μαγειρικής ή να γίνετε μέλος μιας λέσχης βιβλίου; Όταν βάζετε τον εαυτό σας σε περιβάλλοντα με ομοϊδεάτες, είναι πιθανό να δημιουργήσετε σημαντικές σχέσεις... συμπεριλαμβανομένων και ρομαντικών! Στη συνέχεια, η πανσέληνος στον Κριό στις 29 σηματοδοτεί μια σημαντική ανακάλυψη, όπου θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας να αφήνει ορισμένες κρίσεις και «ψυχές» που θα επιτρέψουν βαθύτερες σχέσεις. Να θυμάστε ότι η απομάκρυνση των ατόμων μπορεί να σας κάνει να χάσετε μερικές εξαιρετικές συνδέσεις.

Ιχθύς

Σε σχέση: Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τα μικρά πράγματα, Ιχθύς. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνει να εστιάσετε σε όλα τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα που αγαπάτε στον σύντροφό σας: Ίσως είναι ο τρόπος που στρώνουν πάντα το κρεβάτι σας το πρωί ή τα ρομαντικά μηνύματα που σας στέλνουν όλη την ημέρα. Η εστίαση σε αυτά τα μικρά θετικά μπορεί να φέρει ένα νέο επίπεδο οικειότητας και εκτίμησης στη συνεργασία σας.

Singles: Η Αφροδίτη, με το σχέδιο της αγάπης, αναδεικνύει πραγματικά την καθημερινότητά σου αυτόν τον μήνα, Ιχθύ. Είναι πιθανό ο επόμενος S.O. σας να στέκεται πίσω σας στην ουρά στο καφέ κάθε μέρα; Οι δυνατότητες να συναντήσετε κάποιον στο γυμναστήριο, στη δουλειά ή σε ένα από τα στέκια σας είναι υψηλές. Εάν όντως συνδεθείτε με κάποιον, τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, σας ενθαρρύνει να εστιάσετε στον συναισθηματικό δεσμό σας σε σχέση με τον φυσικό σας... στην αρχή, ούτως ή άλλως! Το να μοιράζεστε την ευάλωτη πλευρά σας θα δημιουργήσει πιο ουσιαστικές σχέσεις, παρόλο που μπορεί να μοιάζει τρομακτικό.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός